Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η απίστευτη ιστορία της 20χρονης Μπρουκ: Ζει παγιδευμένη σε σώμα μωρού...(εικονες&βιντεο)

Η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ μοιάζει με μωρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι 20 χρόνων και παρότι μεγαλώνει ηλιακά, παραμένει σωματικά και νοητικά εγκλωβισμένη σε σώμα και μυαλού βρέφους, αφού η εκτιμώμενη νοητική κατάστασή της είναι ανάλογη ενός παιδιού 9 - 12 μηνών.Η Μπρουκ και η οικογένειά της εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, με αντικείμενο ανεξήγητες ιατρικές περιπτώσεις.Μία από αυτές είναι και η περίπτωση της Μπρουκ, για την οποία οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα πέραν πάσης αμφιβολίας, ονομάζοντας την «Σύνδρομο Χ».Αυτό που μπορούν να πουν με βεβαιότητα, είναι ότι η Μπρουκ, που γεννήθηκε το 1993, πάσχει από μία σπάνια μετάλλαξη γονιδίου, που «κατέβασε τον διακόπτη» της ανάπτυξής της.

Αλλόκοτο πλάσμα ξεβράστηκε στην Ουαλία

Ένα μυστήριο πλάσμα, που κανείς δεν μπορεί να εξακριβώσει τι είναι, ξεβράστηκε στις ακτές της Ουαλίας. Το πλάσμα, που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, έχει κεφάλι αλόγου, πατούσες αρκούδας, δόντια σαρκοβόρου, σώμα αγριογούρουνου και μέγεθος πόνι.
Ο κάτοικος της περιοχής, Πίτερ Μπέιλι, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του όταν ανακάλυψε το παράξενο ον, έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στις τοπικές Αρχές.Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτό που είδε ήταν νεκρό σκυλί ράτσας bull terrier.

Bίντεο: Παιδί - θαύμα βλέπει τα πάντα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι!

Το συγκεκριμένο παιδί που θα δείτε στο βίντεο έχει εκπλήξει τους ειδικούς οφθαλμίατρους που τον έχουν εξετάσει στην Κίνα.
Τα μάτια του λαμπυρίζουν στο σκοτάδι, ενώ μπορεί να βλέπει πιο καλά και από μια γάτα στο απόλυτο σκότος, να γράφει και να διαβάζει. Το χρώμα των ματιών του είναι ανοιχτό γαλάζιο (σπάνιο για Κινέζο) ενώ όταν βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο, ή ακόμη και την νύχτα, τα μάτια του λαμπυρίζουν σαν πυγολαμπίδες.Ο Νογκ Γιουχούι γεννήθηκε με ανοιχτά γαλάζια μάτια και ο πατέρας του όταν έφτασε στην ηλικία των 4 τον πήγε στο νοσοκομείο της πόλης Ντάχουα στη Νότια Κίνα

Ο κόκορας με τα τρία πόδια που έκανε το γύρο του διαδικτύου και η εξήγηση του φαινομένου από επιστήμονα(VIDEO)

Ο Κόκορας του κ. Χρήστου που είδατε τις περασμένες ημέρες να κάνει το γύρο της Ελλάδας τράβηξε το ενδιαφέρον επιστήμονα που τον εξετάζει για να δει πως προέκυψε το τρίτο πόδι, δείτε το βίντεο με τον κ. Χρήστο να μιλάει γι” αυτό αλλά και με το χιούμορ να περιπλέκει τον κόκορα και το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.Ας ακούσουμε από τον κ. Χρήστο την πρώτη εκτίμηση του επιστήμονα που ενδιαφέρθηκε για το κόκορα.

Σοκ: Έβαλε λουκέτο στα γεννητικά όργανα της γυναίκας του


Τρύπησε το αιδοίο της και της έβαλε κλειδαριά Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός άντρα από την Ινδία, ο οποίος έβαζε λουκέτο στα γεννητικάόργανα της γυναίκας του... Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στην Ινδία, όταν μιαγυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Maharaja Yashwant Raoin στην πόλη Ιντόρ, καθώς είχε πάρει ποντικοφάρμακο, για να αυτοκτονήσει.

Έκοψαν το λαιμό νεογέννητου και το πέταξαν στα σκουπίδια

Το τύλιξαν σε πλαστική σακούλα για να πεθάνειΔεν το χωράει ο νους του ανθρώπου! Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σκουπιδοτενεκέ, στην πόλη Anshan στην επαρχία Liaoning της Κίνας, τυλιγμένο σε μια πλαστική σακούλα, με κομμένο το λαιμό… και αφημένο στο έλεος του Θεού.
Το νεογέννητο, που έφερε ακόμη τον πλακούντα και ομφάλιο λώρο, βρήκε ένας άντρας, ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια για ανακυκλώσιμα υλικά.Εκλήθη αμέσως η αστυνομία και το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν είχαν δει το φως της μέρας! Κρατούσε παιδιά και γυναίκες επί 10 χρόνια σε υπόγειο καταφύγιο

Μεταξύ των μελών της σέχτας περιλαμβάνονταν και 20 παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι 18 μηνών. Πολλά από αυτά είχαν γεννηθεί κάτω από τη Γη και δεν είχαν δει ποτέ... το φως της ημέρας μέχρι που εντοπίστηκαν από τις αρχές την 1η Αυγούστου.
Ένα 17χρονο κορίτσι ήταν έγκυος.Η σέχτα αυτή ιδρύθηκε από τον 83χρονο Φαϊζραχμάν Σατάροφ, που αυτοανακηρύχθηκε προφήτης και το σπίτι του ανεξάρτητο ισλαμικό κράτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Vesti.

VIDEO: Σοκαριστική εικόνα από αγώνα ράγμπι

Ξέραμε ότι το ράγκμπι είναι ένα από τα πιο σκληρά ομαδικά αθλήματα...αλλά και η "αγριάδα" 'έχει τα όρια της. Σε αγώνα για το βρετανικό πρωτάθλημα, ο Σαμ Τόμκινς δέχτηκε κροσέ στην προσπάθεια του να πετύχει γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος και στην συνέχεια να μείνει αναίσθητος με ανοιχτά τα μάτια! Η εικόνα είναι σοκαριστική. Ευτυχώς λίγο αργότερα συνήλθε προς ανακούφιση όλων.

ΣΟΚ : Τη γρονθοκόπησε για να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της


Άγρια επίθεση από αστυνομικό, επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέραςΈνας βρετανός αστυνομικός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών επειδή γρονθοκόπησε την έγκυο πρώην αρραβωνιαστικιά του, με σκοπό να σκοτώσει το μωρό που κυοφορούσε. Ο Μάθιου Τσέρι, 35 ετών, φορώντας κουκούλα και προσποιούμενος τον αλλοδαπό, επιτέθηκε στην 27χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα στο σπίτι της. Τη χτύπησε επανειλημμένα στην κοιλιά και στην πλάτη και την άφησε αναίσθητη. 

Συγκλονιστικό: Άνδρας φεύγει μαζί με το κάθισμα από παιχνίδι σε λούνα παρκ [video]

Ένας άνθρωπος ανεβασμένος σε κούνια του λούνα παρκ πετάγεται στον αέρα όταν η κούνια του σπάει και εκσφενδονίζεται στο πουθενά. 
Όπως θα ακούσετε, ο κόσμος ουρλιάζει από τρόμο!

Σοκαριστικό σνακ για τα παιδιά της Καμπότζη

Στην Καμπότζη, τα παιδιά σε διάφορα μικρά χωριά,, βγαίνουν συχνά για κυνήγι, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα σνακ του οποίου τη γεύση χαρακτηρίζουν... «τόσο ασυνήθιστη που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο».Τα παιδιά πιάνουν δηλητηριώδεις ταραντούλες, τις πνίγουν σε ένα μπουκάλι με νερό και στη συνέχεια τις μαγειρεύουν σε καυτό βούτυρο και τις τρώνε σαν καθημερινό σνακ. Αυτή η διαδικασία, από το πιάσιμο μέχρι το φάγωμα, δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά.

ΣΟΚ: Κανίβαλοι ψαράδες έφαγαν τους φίλους τους στη Σιβηρία

Για κανιβαλισμό κατηγορούνται δύο ψαράδες από τη Σιβηρία, οι οποίοι φέρονται να έφαγαν τους φίλους τους τον περασμένο Αύγουστο προκειμένου να επιβιώσουν. Οι δύο ψαράδες, ο 37χρονος Αλεξάντερ Αμπνουλαέβ και ο 35χρονος Αλεξέι Γκραντουλένκο το προηγούμενο καλοκαίρι ξεκίνησαν μαζί με φίλους τους να πάνε για ψάρεμα σε μια περιοχή της Σιβηρίας όπου η θερμοκρασία άγγιζε τους -30 βαθμούς Κελσίου. Τα ίχνη τους χάθηκαν για αρκετές ημέρες. Οταν οι δύο αυτοί ψαράδες που τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κανιβαλισμό εντοπίστηκαν και ερωτήθηκαν για τους άλλους δύο φίλους τους που τους συνόδευαν στο ψάρεμα ανέφεραν σε κάποια στιγμή χωρίστηκαν οι δρόμοι τους και ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκονται τώρα. Οι αρχές πιστεύουν πως οι δύο ψαράδες έφαγαν τους φίλους τους, δεδομένου ότι στην περιοχή που τους εντόπισαν βρέθηκαν τμήματα από ανθρώπινο σώμα που έφεραν ίχνη βίαιου θανάτου.

Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που ένα τεράστιο ψάρι πιάνει... άνθρωπο!

Συνήθως όταν κάποιος λέει πως έπιασε ένα τεράστιο ψάρι δεν εννοεί αυτό που συνέβη στον Ryan Reynolds στην Φλόριντα Στην περιοχή οι άνθρωποι συνηθίζουν να πιάνουν γατόψαρα με τα χέρια τους.Όταν όμως ο άνδρας κουνούσε το χέρι του πάνω από το νερό, μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Δείτε τι δημιουργήθηκε στο πόδι της μέτα από μια μελανιά!

Το πόδι της άρχισε να πρήζεται σιγά σιγά μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί αλλά εκείνη δεν έδωσε σημασία. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα μετά από ένα ατύχημα που είχε όταν έκοβε καυσόξυλα.Αν και έμοιαζε με μια μελανιά, εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο οίδημα. Η Lui δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να υποβληθεί σε εγχείρηση με αποτέλεσμα η φτώχεια που έχει πλήξει την νεαρή Κινέζα να μπορεί να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

Φρίκη: Διαμέλισε βρέφος και το έψησε στο φούρνο!

Μια περίεργη οσμή που ερχόταν από το φούρνο..
του σπιτιού, οδήγησε μια τραγική μητέρα μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: το διαμελισμένο παιδί της.
Η γυναίκα άφησε το 18 μηνών βρέφος με τον αλκοολικό αδελφό της για 15 λεπτά, όταν χρειάστηκε να επισκεφθεί το σπίτι ενός γείτονα, σε χωριό της Σιβηρίας. Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως την τραγωδία που θα εκτυλισσόταν.Ο μεθυσμένος άνδρας έσπρωξε το παιδί για άγνωστο λόγο, το οποίο έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Μην ξέροντας τι να κάνει το άψυχο κορμί του, αποφάσισε να το κρύψει στον ξυλόφουρνο της κουζίνας, που έκαιγε εκείνη τη στιγμή.Προηγουμένως, διαμέλισε το βρέφος.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέθηκε ΕΞΩΓΗΙΝΗ τεχνολογία ηλικίας 300 εκατ. ετών!

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία ανακάλυψε μια μεταλλική οδοντωτή ράβδο, συμπιεσμένη σε κάρβουνο, όταν άναβε το τζάκι του...Το ασυνήθιστο εύρημα το έφερε στους επιστήμονες της περιοχής του. Μετά από μία προσεκτική μελέτη του αντικειμένου, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εύρημα είναι ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών και είχε δημιουργηθεί από ζωντανό ον.Όμως οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα ποιος κατασκεύασε την αλουμινένια οδοντωτή ράβδο. 

ΔΕΙΤΕ: Η Έλενα Παπαρίζου αμακιγιάριστη και χωρίς στηθόδεσμο!

Μας το ζητήσαμε με mail και δε μπορούσαμε να μην υπακούσουμε στην επιθυμία σας... Πέρασε ένας χρόνος και κάτι μέρες απο την πρώτη φορά ου δημοσιεύσαμε την φωτογραφία και την επαναφέρουμε. Διαβάστε τι γράφαμε τότε:
Είναι μια από τις άτυχες στιγμές της Star. Αλλά μεταξύ μας τώρα και το Ελενάκι είναι άνθρωπος και γουστάρει να κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία. Και κάπου εκεί είμαστε κι εμείς. Η φωτογραφία είναι από ολιγοήμερες διακοπές. Το κορίτσι έχει σηκωθεί να πάρει το πρωινό της στο μπαλκόνι και φοράει μόνο τα απαραίτητα. Πιτζάμες και ένα φανελάκι. Χωρίς σοuτιέν. Για να πιάνει ραδιόφωνο με τις «κεραίες της» ακόμη και σε βραχονησίδα. Και πολύ καλά κάνει. Το εντυπωσιακό είναι πώς παρά τα 30 της χρόνια δεν έχει σπάσει καθόλου μα καθόλου. Το δέρμα της είναι τσίτα, το στhθος της…Τσιτάρα-ας είναι καλά ο πλαστικός της-και η άνεση της; Παροιμιώδης.Τι να πεις…Απολαύστε την!

Δείτε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με την κούκλα σύντροφό του!

Ο κωμικός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε την αγαπημένη του από το χέρι και έφτασαν στο θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν την Άννα Βίσση και το υπόλοιπο καστ στην παράσταση, Δαίμονες.
Η Λίνα Πρίντζου είναι η σύντροφος του 36χρονου ηθοποιού και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια της showbiz.Η Λίνα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, όχι συνηθισμένο στα φλας των φωτογράφων, παρόλ' αυτά, όμως, το ζευγάρι ευδιάθετο χάρισε απλόχερα χαμόγελα στους φωτογράφους!

ΔΕΙΤΕ: Πώς άλλαξε μετά από 2 χρόνια στη φυλακή η όμορφη φοιτήτρια!

Η Kumari Fulbright, πρώην εστεμμένη καλλιστείων ομορφιάς και φοιτήτρια της...
Νομικής στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα συνελήφθη για την οργάνωση της απαγωγής και βασανισμού του πρώην φίλου της και καταδικάστηκε το 2010 σε 2 χρόνια φυλάκισης…

Δείτε πως είναι σήμερα η ΦΙΦΗ από τη σειρά "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ"

                    Δείτε την ΦΙΦH μας.. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!

Δείτε την ηλικία της Κατερίνας Γερονικολού!

Η Κατερίνα Γερονικολού γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή, όπου και μένει μέχρισήμερα...Είναι πτυχιούχος του τμήματος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα φοίτησε και στη δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ.Έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές «Λάκης ο γλυκούλης» στο MEGA, «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» στον ΑLΡΗΑ και «Βασιλιάδες» στο Mega.Όσο για την ηλικία της; Eίναι 28 ετών! Και... δεν της φαίνεται!!

Δες πως είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»!(εικόνες)

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», που πριν 12 ολόκληρα χρόνια έκανε θραύση;Η Ματίνα Μανταρινάκη έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της γεροντοκόρης στη σειρά με τις περισσότερες επαναλήψεις...Η ηθοποιός Καλλιρρόη Μυριαγκού σήμερα είναι αγνώριστη!Έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει γίνει μελαχρινή! Βέβαια διατηρεί τα μακριά μαλλιά της!

Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε στο δελτίο του MEGA!

Την ώρα που η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα μας ενημέρωνε από τη συχνότητα του MEGA για την συνάντηση τρόικας - Στουρνάρα την εμφάνισή της έκανε για ακόμη μια φορά η Ελένη Λουκά.Μπήκε μπροστά στην κάμερα, άρπαξε το μικρόφωνο της δημοσιογράφου και άρχισε να φωνάζει τα γνωστά της συνθήματα.Ο παρουσιαστής του δελτίου, Νίκος Στραβελάκης, αντιλαμβανόμενος την παρουσία της κα. Λουκά μπροστά στην κάμερα, διέκοψε τη σύνδεση και πέρασε στο επόμενο θέμα επικαιρότητας.

Sold out με Αστέρα Τρίπολης

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης είναι τελικός για τους «κίτρινους». Για τον λόγο αυτό ορίσθηκε γενική είσοδος 5 ευρώ και αναμένεται sold out.Ο Άρης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδος 5 ευρώ, εκτός από τα επίσημα που τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

«Ανυπομονούμε για τα μεγάλα ματς»

Τα παιχνίδια των πλέι οφ και εκείνα του Κυπέλλου περιμένει με ανυπομονησία ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος τόνισε πως αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ενωμένοι θα τα καταφέρουν.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ-Στέφανε ξεπέρασες τα γκολ που προέβλεπες πέρυσι το καλοκαίρι ότι θα επιτύχεις…«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στο μυαλό μου τη στατιστική. Ξεκίνησα τη σεζόν με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη του προπονητή και του κόσμου και ένιωθα ότι θα σκοράρω περισσότερο από πέρυσι. Όντως έγινε αυτό και φυσικά είμαι χαρούμενος».

Ματς ζωής και θανάτου

Στα Γιάννενα ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που κάθε ομάδα «καίγεται» για τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.Οι «Γιαννιώτες» θέλουν το τρίποντο που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα για να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

«Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκης»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο ανδρικό περιοδικό «Esquire» για την ζωή του στην Ελλάδα και επισήμανε πως είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση στο «Καραϊσκάκης» και στον Βόλο.Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στο περιοδικό για όσα πέρασε στην χώρα μας και παρότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε δύο γήπεδα, δεν θεωρεί πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές: «Εχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα». Δεν είναι ρατσιστές οι Ελληνες! Βλάκες υπάρχουν παντού. Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με εξαίρεση κάποια πράγματα που είχα ακούσει στο γήπεδο"Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην έδρα τουΟλυμπιακού Βόλου. Δεν πιστεύω όμως ότι οιΈλληνες είναι ρατσιστές. Νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται και από την αγάπη και το σεβασμό που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού», είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ.Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού στάθηκε και στους οπαδούς της Λάτσιο, τους οποίους δεν θεωρεί ρατσιστές
.

Ο Μίτσελ το κλειδί για τον Ντος Σάντος

Ο Μίτσελ είναι το σημείο κλειδί όσον αφορά την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Τύπος της Βαρκελώνης ο τεχνικός των Πειραιωτών ήθελε να τον αποκτήσει και όταν βρισκόταν στην Σεβίλλη.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sport:«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα για τα ην επόμενη σεζόν. Ο πειραϊκός σύλλογος θα μπορούσε να πάρει τον Μεξικανό χαφ.Ο Ντος Σάντος, ο οποίος έπαιξε κόντρα στη Μαγιόρκα για περίπου 40 λεπτά μετά την αντικατάσταση του Αντρές Ινιέστα, έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχή στην πρώτη ομάδα (των Καταλανών) και το τεχνικό επιτελείο είχε εισηγηθεί την παραχώρησή του τον περσινό καλοκαίρι.Ο Τζόναθαν, όμως, επέλεξε να μείνει. Τώρα, που πλησιάζουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Πρώτος από όλες ο Ολυμπιακός που θα μπορούσε να τον αποκτήσει.

Οι ληστές της άρπαξαν ακόμη και τα… χρυσά δόντια!

Μαρτύρησε στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών μια μοναχική ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Κοζάνης. Οι δράστες τη χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι της από το οποίο άρπαξαν ακόμη και τα… χρυσά δόντια της.Η 75χρονη γυναίκα κοιμόταν, όταν οι κακοποιοί τρύπωσαν στο σπίτι της στην περιοχή Αλωνάκια και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της χτυπώντας και απειλώντας την. Στη συνέχεια, την έδεσαν χειροπόδαρα, την φίμωσαν και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν στο συρτάρι ενός επίπλου 570 ευρώ και τρία χρυσά δόντια της άτυχης γυναίκας, τα οποία άρπαξαν!Με τη λεία τους στις τσέπες έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι με έναν συνεργό τους που φύλαγε τσίλιες απ’ έξω, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής και κλείδωσαν την κύρια είσοδο. Η 75χρονη κατάφερε μετά από πολλή ώρα να λυθεί και να κατεβεί από το… μπαλκόνι του σπιτιού της για να ζητήσειβοήθεια από τους γείτονές της οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, αφού οι ληστές βρίσκονταν πια πολύ μακριά.

Θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο για την εκπομπή Τράγκα-Χρυσής Αυγής(βιντεο)

Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακήτο βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλιά Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.Ο Χρήστος Παππάς κατηγόρησε -μέσω ΣΚΑΙ- το Μega και αιτιολόγησε τη «συνειδητή απώλεια ούρων» κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο κανάλι, ως πράξη «εξίσου καταδικαστέα» με το παίξιμο ξένων τηλεοπτικών σειρών τη μέρα εθνικής μας επετείου...Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε πως τα 2,5 εκατομμύρια μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κατατροπώσει τους σημερινούς «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες».

H hot πρώην κατάδικος που σαρώνει τα social media


Πού να το φανταζόταν ότι η σύλληψή της από την αστυνομία το 2010 στην Φλόριντα των ΗΠΑ θα την έκανε το πρώτο όνομα του διαδικτύου. 
Το όνομα της είναι Meagan McCullough και η ίδια είχε πριν από τρία χρόνια περιπέτειες με τον Νόμο, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Η φωτογραφία της εμφανίστηκε πριν λίγα 24ωρα στο reddit με χιουμοριστικά σχόλια και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.
Το "Can I have her cell number", έγινε "meme"*, με συνολική βαθμολογία 4,738/5."Μπορώ να έχω τον αριθμό του… κελιού της;", "τη συνέλαβαν επειδή έκλεψε τις καρδιές μας", "πες μου τι έκανε και θα εγκληματίσω για να μπω στην ίδια φυλακή μαζί της", "μπήκε στη φυλακή εξ αιτίας του δολοφονικού βλέμματος της" και διάφορα γραφικά, ήταν ανάμεσα στα πιο πετυχημένα σχόλια που συνόδευσαν τις φωτογραφίες της.

Χτύπησαν τις φυλακές Τρικάλων με οπλοπολυβόλο!

Χτύπησαν τις φυλακές Τρικάλων με οπλοπολυβόλο!Το αποτύπωμα από τρίποδο πολεμικού οπλοπολυβόλου που βρέθηκε έξω από τις φυλακές Τρικάλων στο σημείο όπου υπήρχαν εκατοντάδες κάλυκες των 7,62 χιλιοστών δίνει άλλη διάσταση στην ομαδική απόδραση κρατουμένων το βράδυ της 22ας Μαρτίου. Με απλά λόγια το ίχνος που βρέθηκε αποδεικνύει πως εκτός από τα καλάσνικοφ, οι αλλοδαποί «κομάντος», χρησιμοποίησαν και άλλο βαρύ οπλισμό (πολεμικό οπλοπολυβόλο), ο τύπος του οποίου προβληματίζει ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές. Ίσως, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, εκεί να κρύβεται το μυστικό για τα ακριβή κίνητρα αλλά και την ταυτότητα των δραστών.  Για αυτό άλλωστε και δύο και πλέον εβδομάδες μετά το «γάζωμα» στα Τρίκαλα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι βαλλιστικές εξετάσεις ενώ στο παιχνίδι, έχει μπει ενεργά και ο ελληνικός στρατός.

Μία γυναίκα μύησε στα μυστικά του πολέμου τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Μία γυναίκα μύησε στα μυστικά του πολέμου τον Κιμ Γιονγκ ΟυνΗ ακραία πολεμική ρητορική που συνεχίζει να χρησιμοποιεί το καθεστώς της Πιόνγιανγκ έχει προκαλέσει σύγχυση στους Νοτιοκορεάτες αλλά και την διεθνή κοινότητα για τις πραγματικές "διαθέσεις" του νεαρού δικτάτορα , Κιμ Γιονγκ Ουν.Αρχικά, η κυβέρνηση της Σεούλ είχε ανακοινώσει ότι έχει "ενδείξεις" πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέα πυρηνική δοκιμή. Λίγες ώρες αργότερα, η νοτιοκορεατική κυβέρνηση αναδιπλώθηκε επισημαίνοντας πως πρόκειται για λάθος και δια στόματος του υπουργού Αμυνας, η Νότιος Κορέα διευκρίνισε ότι δεν επίκειται πυρηνική δοκιμή στην Πιονγιανγκ.Σήμερα η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι διακόπτει προσωρινά όλες τις δραστηριότητες στην βιομηχανική ζώνη του Κεσόνγκ, και ότι πρόκειται να αποσύρει το σύνολο των 53.000 βορειοκορεατών εργαζομένων από το βιομηχανικό πάρκο, το οποίο λειτουργεί από κοινού με τη Νότια Κορέα, μετέδωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA. 

Είπε «γαϊδούρι» τον Πάγκαλο και συνελήφθη

Είπε «γαϊδούρι» τον Πάγκαλο και συνελήφθηΤην αντίδραση του Θεόδωρου Πάγκαλου προκάλεσε ο χαρακτηρισμός “γαϊδούρι” που του απηύθυνε ένας πολίτης στη λίμνη της Βουλιαγμένης.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός άκουσε τον πολίτη και του ζήτησε να το επαναλάβει, όπως και έγινε.Τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζήτησε τη σύλληψη του πολίτη, κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο άνδρας να μεταφερθεί στο Α.Τ. Βουλαγμιένης με τον πρώην υπουργό να καταθέτει μήνυση σε βάρος του.Σημειώνεται ότι λίγη ώρα αργότερα ο πολίτης αφέθηκε ελεύθερος.

Ένα παιδί νεκρό στο τραγικό δυστύχημα στην Τσεχία

Ένα παιδί νεκρό στο τραγικό δυστύχημα στην ΤσεχίαΕνα παιδί έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα με γαλλικό πούλμαν σε αυτοκινητόδρομο του Ροκιτσάνι, περίπου 80χλμ δυτικά της Πράγας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάβλα Γιακουμπκόβα.Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι νεκρός είναι ο οδηγός του λεωφορείου.Το πούλμαν, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία μετέφερε κυρίως παιδιά, βγήκε ξαφνικά από την πορεία του και προσέκρουσε σε υποστήριγμα γέφυρας."Όλοι οι τραυματίες, ενήλικες και παιδιά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Σπουδάστρια θύμα επίθεσης από δυο γυναίκες!

Σπουδάστρια θύμα επίθεσης από δυο γυναίκες!Πάντα πρόσεχε γύρω της μην  τυχόν και γίνει στόχος κακοποιών  που ενεδρεύουν στους δρόμους  του Πύργου μια νεαρή σπουδάστρια κομμωτικής, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το κακό θα το… έβρισκε από γυναίκες!Η 20χρονη σπουδάστρια Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. είχε μόλις βγει από την μαθητική εστία «Αγία Φιλοθέη» όπου κατοικεί και περπατούσε ανυποψίαστη προς τον Πύργο, όταν ξαφνικά μέσα από τους θάμνους πετάχτηκαν δυο τσιγγάνες οι οποίες όρμησαν εναντίον της, τη χτύπησαν και την έσπρωξαν βίαια ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα!Ώσπου να καταλάβει τι συνέβαινε,  οι άγνωστες γυναίκες είχαν  αρπάξει το πορτοφόλι που είχε μαζί της με όλα τα χρήματα και είχαν εξαφανιστεί τρέχοντας προς την κατεύθυνση ενός καταυλισμού που βρίσκεται κοντά. Η άτυχη κοπέλα κάλεσε βοήθεια, αλλά οι δράστιδες είχαν γίνει άφαντες. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ανατίναξαν λεωφορείο στο Αφγανιστάν

Ανατίναξαν λεωφορείο στο ΑφγανιστάνΤουλάχιστον εννιά επιβάτες λεωφορείου σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν όταν το όχημα έπεσε πάνω σε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε δρόμο της επαρχίας Ουαρντάκ, νοτιοδυτικά της Καμπούλ.Δεκαπέντε από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 8 το πρωί τοπική ώρα, δήλωσε ο Αταουλάχ Χογκιάνι, εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.Ο ίδιος κατηγόρησε τους ταλιμπάν ότι ευθύνονται για την επίθεση.

Κλειστή η Αριστοτέλους-Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ

Κλειστή η Αριστοτέλους-Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΚΑΝΑΤην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και την υψηλή ποιότητα των δημόσιων και δωρεάν προγραμμάτων θεραπείας του ΟΚΑΝΑ διεκδικούν οι εργαζόμενοί του οι οποίοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Υγείας. Κλειστή είναι η οδός Αριστοτέλους.
Οι εργαζόμενοι του οργανισμού, οι οποίοι συνεχίζουν επ' αόριστον την κατάληψη των κεντρικών γραφείων του Οργανισμού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διαμαρτύρονται για τη συνεχιζόμενη δραματική υποχρηματοδότηση του Οργανισμού από τον κρατικό προϋπολογισμό.Την ίδια στιγμή, 41 βουλευτές του ΣΥΡΖΑ κατέθεαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο στη Βουλή, με την οποία ζητούν να πληροφορηθούν εάν η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν και να στηρίξουν τον ΟΚΑΝΑ





Ντοκιμαντέρ παρουσιάζει έναν μικροσκοπικό... εξωγήινο!

Ντοκιμαντέρ παρουσιάζει έναν μικροσκοπικό... εξωγήινο!Υπάρχουν εξωγήινοι; Το ντοκιμαντέρ ''Sirius'' όχι μόνο σκοπεύει να απαντήσει θετικά στο ερώτημα αλλά θα παρουσιάσει αποδείξεις και... ονόματα, καθώς θα αποκαλύψει τον Μικροσκοπικό Ανθρωποειδή ''Εξωγήινο''!Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να προβάλλει ένα υποτιθέμενο ''μικροσκοπικό'' εξωγήινο πλάσμα, το οποίο βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο Ατακάμα. Κι όταν λέμε μικροσκοπικό, μιλάμε για μόλις 15 εκατοστά ύψος!Δημιουργός του ''Sirius'' είναι ο Steven Greer, ένας πρώην γιατρός επειγόντων περιστατικών. Ο Greer έχει επιδιώξει τρόπους να λάβει την έγκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ώστε να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη «πραγματικότητα» (πληροφορίες που οι κυβερνήσεις θεωρούν πάντα ανυπόστατες).

Σε εξέλιξη η επέμβαση του 15χρονου μαθητή από την Πάτρα

Σε εξέλιξη η επέμβαση του 15χρονου μαθητή από την ΠάτραΞεκίνησε πριν από λίγο στο ιατρικό κέντρο του Αννόβερο στη Γερμανία η λεπτή χειρουργική επέμβαση του 15χρονου μαθητή από την Πάτρα.Οι γιατροί, σύμφωνα με το patrastimes.gr, ενημέρωσαν  τους γονείς πως τα πρώτα ευρήματα από την πορεία της επέμβασης επιτρέπουν αισιοδοξία, καθώς δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον απόστημα που να επιβαρύνει την κατάσταση του εγκέφαλου, προσθέτοντας ωστόσο πως εκτός από τη δυσκολία της επέμβασης, το επόμενο διάστημα έπειτα από αυτή  θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.