Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΟ ΞΕΡΕΣ;; Έτσι κλαίνε οι ηθοποιοί στις ταινίες!(vid)



Καλημέρα ζωή και Λάμψη μαζί…

Το δράμα που φοβόμασταν, ξεκίνησε…


Του Οδυσσέα Διομήδους*
Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, ο χάρτης της νοτιοανατολικής Μεσογείου άλλαξε βίαια, με την φλεγόμενη Κύπρο να χάνει το ισχυρό της όπλο, την οικονομία της, και να σέρνεται όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και γεωπολιτικό κατήφορο. Ο οικονομικός όλεθρος που προκάλεσαν οι Ευρωπαίοι με πρωτεργάτες τους Γερμανούς, ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε αστραπιαία, ένα made in Germany «Blitzkrieg», και επιφέρει για την Κύπρο διαστάσεις ανυπολόγιστης καταστροφής. Στην πραγματικότητα η μεγαλόνησος κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, και όχι μόνο την άλλοτε κραταιά και ανθούσα οικονομία της. Η ζημιά που υπέστη είναι ευρύτερη, μεγαλύτερη, τραγικότερη!

Γελάνε και τα τσιμέντα - Δείτε τι πούλησε Ελληνας στο ebay!

Ο καθρέφτης-αντίκα τελικά πουλήθηκε για 155 δολάρια στο ebay αν και οι άνθρωποι που έβαλαν την αγγελία τονίζουν ότι είναι στοιχειωμένος Ο Joseph Birch και ο ελληνικής καταγωγής Σωτήρης Χαραλάμπους βρήκαν τον καθρέφτη εγκατελειμένο στο Λονδίνο.Μάλιστα όπως λένε από τότε που τον έβαλαν σπίτι τους είχαν συνεχώς προβλήματα, τόσο οικονομικά όσο και υγείας.

Σοκ! Τελικά το ΣΤΡΙΝΓΚ δεν είναι και τόσο.. αθώο. Δείτε τι προκαλεί στις γυναικες που το φοράνε!


Είναι όντως επικίνδυνο για την υγεία μας;
String. Ένα εσώρουχο τόσο αγαπητό και..
δημοφιλές σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολλές κοπέλες το επιλέγουν καθημερινά. Υπάρχει μερίδα κοριτσιών που δεν το αποχωρίζονται ούτε στην περίοδο, επιλέγοντας να φοράνε ταμπόν. Τελικά πόσο υγιές είναι το string εσώρουχο;

Απίστευτο! Δείτε προσεκτικά τι θα συμβεί όταν ο νεαρός άντρας πέσει στην πισίνα! [video]

Με την πρώτη ματιά όλα είναι φυσιολογικά με τον νεαρό άντρα να θέλει να κάνει μια βουτιά στην πισίνα, όμως ...τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και η έκπληξη είναι μεγάλη!Είναι χειμώνας και η πισίνα είναι παγωμένη και όταν λέμε παγωμένη, δεν εννοούμε πως το νερό της έχει χαμηλή θερμοκρασία, αλλά έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια πάγος!

«Παιχνίδι δίχως αύριο»

Την δουλειά του Σάκη Τσιώλη στον Αστέρα Τρίπολης εκθείασε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Άρη θέλει να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Ατρομήτου και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με νίκη απέναντι στους Αρκάδες. 
Ο προπονητής των «κίτρινων» με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα της Τρίπολης ενώ χαρακτήρισε κορυφαίο Έλληνα τεχνικό τον Σάκη Τσιώλη.-Κόουτς, έρχεται ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τον Αρη, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο κατεβαίνετε με άλλη ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη που πετύχατε στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ έγινε 87 ετών!


Ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα γενέθλια καθώς συμπλήρωσε 87 χρόνια από την ίδρυση του και πλέον μπαίνει σε μια άλλη εποχή. Φυσικά θέλει να το γιορτάσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου.Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα 87 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ ανέβασε στο επίσημο σάιτ ένα κείμενο με πολλές φωτογραφίες για τα γενέθλια, έχοντας τίτλο: «Χρόνια Πολλά, ΠΑΟΚάρα μου…». Αναλυτικά παρακάτω όλο το κείμενο:Τι διαφορά μπορεί να κάνει ένας χρόνος. Επιφανειακά, ελάχιστα πράγματα. Ουσιαστικά όμως, ο ΠΑΟΚ των 87 ετών, που ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1926, μπαίνει σε μια νέα εποχή…

«Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες»

Τους οπαδούς της ΑΕΚ κάλεσε ο Ηλίας Μπρουσιανός να δώσουν το παρών στο γήπεδο στο ματς με τον Πανθρακικό, το οποίο είναι ζωής και θανάτου για την «Ένωση».Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα όσων είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στον  NovaΣΠΟΡ FM 94.6.Για την συσπείρωση: «Ούτε το DNA της ομάδας είναι τέτοιο, ούτε ποτέ στην ιστορία της έχει κληθεί να δώσει ένα παιχνίδι – τελικό για την παραμονή της στην κατηγορία. Έτσι είναι λογικό να θέλει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή όλος ο κόσμος που υποστηρίζει την ομάδα πρέπει να δώσει το «παρών». Είναι ένα κάλεσμα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες».

«Ο Διαμαντίδης πάγωσε το Παλάου»


Στο τρίποντο της νίκης του Δημήτρη Διαμαντίδη κάνουν ιδιαίτερη αναφορά τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. Ούτε βούλα οι εφημερίδεςAs.com«Με τον Παναθηναϊκό έλειπε το πλάνο»Ένα υπέροχο τρίποντο ισοφάρισε τη σειρά και την έστειλε σε ελληνικό έδαφος. Ο Γιασικεβίτσιους, ο Ναβάρο και οι υπόλοιποι απέτυχαν στην τελευταία επίθεση. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά και πήρε το πλεονέκτημα έδρας.

Φορτσάρει για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει προς το τέλος της, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν διαρκώς στροφές.Ο Μίτσελ εντείνει καθημερινά τον προετοιμασίας της ομάδας του, ενώ δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/4) είχε πολλά τελειώματα φάσεων, με έμφαση στη σωστή ανάπτυξη και τελική προσπάθεια.
Στη συνέχεια δόθηκε βαρύτητα και στην τακτική, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν πολύ, μέσω διτέρματος, στην αμυντική και επιθετική τους λειτουργία. Το ίδιο έκαναν, στο τέλος, μέσω των εκτελέσεων στημένων φάσεων, κόρνερ και φάουλ.

Το «Respect» του Σισέ στον Διαμαντίδη

Στα ύψη η αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, ο οποίος έκανε χαρούμενους τους οπαδούς του. Ένας από αυτούς είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έγραψε στο Twitter «Bravo PAO congrats , great WIN 3D Dimitris Diamantidis, RESPECT».
Ο Γάλλος άσος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει αγώνα των Πρασίνων, ενώ σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δείχνει πως η καρδιά του ανήκει στον Παναθηναϊκό...

Β. Κορέα: Το Τόκιο θα είναι ο πρώτος μας στόχος

Β. Κορέα: Το Τόκιο θα είναι ο πρώτος μας στόχοςΗ Β. Κορέα απείλησε σήμερα ότι σε περίπτωση πολέμου, το Τόκιο θα είναι ο πρώτος στόχος, αν συνεχίσει να κρατά επιθετική στάση απέναντί της.
Σε σχόλιο που αναρτήθηκε στο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η Πιόνγιανγκ απειλεί ευθέως την Ιαπωνία με πυρηνική επίθεση.
Η ένταση στην κορεατική χερσόνησο κλιμακώνεται ενόψει και της επίσκεψης του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι την Κυριακή στο Τόκιο.
Σημειώνεται ότι η Ιαπωνία και οι ακτές της Ν. Κορέας βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των πυραύλων της Πιονγιάνγκ.

Η Γερουσία της Γαλλίας είπε «ναι» στο γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Η Γερουσία της Γαλλίας είπε «ναι» στο γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων!Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε σήμερα τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την ψήφιση σχετικού νόμου ύστερα από διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων υπέρ και κατά μίας τέτοιας απόφασης.
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται η σημαντικότερη κοινωνική μεταρρύθμιση στη Γαλλία μετά την κατάργηση της θανατικής ποινής το 1981 και αποτέλεσε κομβικής σημασίας δέσμευση στην προεκλογική εκστρατεία των κυβερνώντων σοσιαλιστών του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της φοιτήτριας στους Φιλιάτες

Αυτή είναι η 20χρονη Μαρία –σπουδάστρια Νοσηλευτικής- που με 35 μαχαιριές κατέσφαξε ο 25χρονος κτηνοτρόφος Πηγή: epirusgateblogspot.grΣυγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από την άγρια δολοφονία της Μαρίας, μίας 20χρονης φοιτήτριας από τους Φιλιάτες, η οποία έπεσε νεκρή στην πλατεία του χωριού, όταν της επιτέθηκε με μαχαίρι, σφάζοντάς την, ένας 25χρονος βοσκός που... εξοργίστηκε επειδή η άτυχη κοπέλα δεν ενέδιδε στις ασφυκτικές πιέσεις του για να συνάψουν σχέση.
O 25χρονος είχε στήσει ενέδρα στο 20χρονο κορίτσι στην καφετέρια που έπινε τον καφέ της. Οταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο μαύρο αγροτικό 4x4, αυτός με ένα μαχαίρι κατέβηκε και την έσφαξε, καταφέροντας σε εκείνη 35 μαχαιριές.

Αργοπεθαίνει ο Βενέδικτος;

Αργοπεθαίνει ο Βενέδικτος;Τελικά η κατάσταση της υγείας του ήταν όντως ο λόγος που ο Βενέδικτος παραιτήθηκε από Πάπας. Οπως παραδέχτηκαν πηγές μέσα από το Βατικανό, η κατάσταση του Βενέδικτου δεν είναι καλή, ενώ είχε προηγηθεί δήλωση της δημοσιογράφου Paloma Gomez Borerro (ειδικής επί θεμάτων της Καθολικής Εκκλησίας) ότι δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα. Η ισπανίδα δημοσιογράφος κ. Borerro πρόσθεσε επίσης: «Ο Βενέδικτος είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τις τελευταίες 15 ημέρες, έχει “πέσει” απότομα».  Οσοι είδαν τον Βενέδικτο στις τελευταίες του εμφανίσεις, παρατήρησαν ότι όντως είναι πολύ καταβεβλημένος και ότι δεν μπορεί να περπατήσει με σταθερότητα.

Συνελήφθη Γερμανός με 7 κιλά χρυσού και 300.000 ευρώ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Συνελήφθη Γερμανός με 7 κιλά χρυσού και 300.000 ευρώ στο «Ελ. Βενιζέλος»Έλεγχο σε επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία δεν παρουσίαζε εμπορική δραστηριότητα, διενήργησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), με αφορμή απόπειρα αποστολής μεγάλης ποσότητας χρυσού και αργύρου, εκ μέρους της, στη Γερμανία, αεροπορικώς.Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των ελέγχων της παράνομης διακίνησης χρυσού, ενεχυροδανειστηρίων και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έλεγχο σε επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία δεν παρουσίαζε εμπορική δραστηριότητα.