Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ειναι ομορφη;



Τρομαξες;;;


Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Μπορείτε να καταλάβετε τι απεικονίζει η παραπάνω φωτογραφία;Πρόκειται για την μεγαλύτερη πίτσα χωρίς γλουτένη, η οποία έχει τίτλο Ottavia και φτιάχτηκε από Ρωμαίους σεφ. Η εν λόγω πίτσα με διάμετρο 40 μέτρων, ενώ χρειάστηκε 9 τόνους αλεύρι χωρίς γλουτένη και 48 ώρες για να ετοιμαστεί.

ΔΕΙΤΕ: Aυτό είναι το σπίτι με το ακριβότερο ενοίκιο ever! (εικόνες)

Μήπως σας περισσεύουν 120.000 ευρώ τον μήνα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε;...Μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι με το ακριβότερο ενοίκιο στον κόσμο βρε!Πρόκειται για μία έπαυλη στην συνοικία των βαθύπλουτων της Νέας Υόρκης, το Upper East Side.Στα 2.000 τετραγωνικά μέτρα του «φτωχικού» θα βρείτε 10 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, 3 κουζίνες, τραπεζαρία 150 θέσεων (!), βιβλιοθήκη, ασανσέρ για να μην κουράζεστε στις σκάλες, γυμναστήριο, κήπο και σολάριουμ.Η χλιδάτη και πανάκριβη έπαυλη χτίστηκε το 1916 από τον μεγιστάνα Φρανκ Γούλγουορθ για τη μικρή του κόρη και ανακαινίστηκε το 1995, ενώ οι τωρινοί ιδιοκτήτες την νοικιάζουν λόγω… οικονομικής κρίσης, αφού δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή.

Το μεγαλύτερο «φτιαγμένο» στήθος

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες – Δείτε φωτογραφίες Το μεγαλύτερο ψεύτικο στήθος ανήκει στην Maxi Mounds. H Αμερικανίδα στρίπερ και ηθοποιός σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου διαθέτει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα στον κόσμο.Το ρεκόρ καταγράφηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2005 και η μέτρηση έδειξε ότι το στήθος της από πάνω έχει μήκος 91, 44 εκατοστά και γύρω από τη θηλή της το μήκος φτάνει τα 153, 67 εκατοστά.Δείτε πως να χάσετε 16 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς δίαιτα. 

Και όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε... (pics)

Μπορεί να μοιάζει με ντραμς αλλά στηνπραγματικότητα είναι ένα κινέζικο πληκτρολόγιο για υπολογιστές.Είναι λογικό να έχει τόσα πολλά κουμπιά μιας και τα γράμματα-σύμβολα της Κινέζικης γλώσσας ξεπερνούν τα 2000... 

FAIL:Σας θυμίζει κάτι αυτή η φωτογραφία;; (pics)

Μήπως το κοριτσάκι από την ταινία "The Ring";;
Mερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται....Δείτε παρακάτω...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο άνθρωπος δίχως δέρμα! (pics & vid)

altΟ John Kennedy, ήταν 36 ετών το 2003, όταν άφησε την τελευταία του πνοή...Έπασχε από μια φοβερή δερματική και σπάνια ασθένεια, την γενετική δυστροφική επιδερμόλυση (Dystrophic Epidermolysis Bullosa). Ο John Kennedy, ήταν 36 ετών το 2003, όταν άφησε την τελευταία του πνοή. Έπασχε από μια φοβερή δερματική και σπάνια ασθένεια, την γενετική δυστροφική επιδερμόλυση (Dystrophic Epidermolysis Bullosa). Με το παραμικρό άγγιγμα, το δέρμα του στην κυριολεξία, έπεφτε.

Τρομακτική αλλαγή... Έγινε η γυναίκα-βρικόλακας!!!

Η Μaria Jose Cristerna από το Μεξικό κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τη γυναίκα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις σε πρόσωπο και σώμα. Το 90% του σώματός της είναι καλυμμένο με τατουάζ ενώ το πρόσωπό της είναι γεμάτο από piercings και εμφυτεύματα.Η γυναίκα – βρικόλακας όπως ονομάζεται είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δουλεύει ως tattoo artist.

Γιατροί άνοιξαν το στομάχι 19χρονης και έπαθαν σοκ με το θέαμα!

Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα 19χρονων στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες και γι αυτό οι γιατροί την εξέτασαν για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε στο στομάχι της.Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος περίπου 2 κιλά!Αυτό έγινε γιατί η 19χρονη είχε τη συνήθεια να τρώει τα μαλλιά της αλλά και κιμωλία, με αποτέλεσμα τα δύο αυτά υλικά να φτιάξουν έναν «όγκο» μέσα στο σώμα της.Ομάδα γαστροχειρουργών αφαίρεσε τον όγκο μετα από μία επιτυχημένη επέμβαση...Οι πόνοι που ένιωθε ήταν από ένα εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί μέσα στα σπλάχνα της με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή ούτε τροφή ούτε νερό.

Σοκαριστικές φωτογραφίες: Άλμα θανάτου μπροστά στην κάμερα!

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές. Τραβήχτηκαν κατά λάθος από τουρίστες που φωτογραφίζονταν στην γέφυρα Γουχάν του ποταμού Γιανγκτσέ στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας.
Δείχνουν στο βάθος έναν άνθρωπο να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα και να πηδάει στο κενό.

Σοκαριστικό VIDEO: Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο!

Δείτε τις έντρομες αντιδράσεις συμπαικτών-διαιτητών...Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο!!!To βίντεο που ακολουθεί είναι 100% αληθινό και πραγματικά σοκάρει!!....
Δείτε Live σε ποδοσφαιρικό αγώνα αθλητή να τον πετάει κάποια ανεξήγητη δύναμη στον αέρα και να τον σέρνει σαν ανδρείκελο..

ΡΟΖ ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΤΩΝ MAc DONALD'S- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ

Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους έφερε στο φως στηνΑμερική ο γνωστός σεφ Jamie Oliver όταν διαπίστωσε πως στα χάμπουργκερ της αλυσίδας McDonald's υπήρχε μια «ροζ βλέννα» («pink slime») ύποπτης προέλευσης.
Μετά από εργαστηριακές έρευνες δεν άργησε να αποδειχτεί πως αυτή η «ρόζ βλέννα» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διοξείδιο του αμμωνίου!...Η αποκάλυψη αυτή, εκτός του ότι έπεσε σαν κεραυνός στην διατροφικά κακομαθημένη αμερικανική κοινωνία, σήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών τόσο από την επιστημονική κοινότητα όσο και από τους περισσότερο ευαισθητοποιημένους γύρω από τη διατροφή.

Βρέθηκε χρυσή χελώνα στη Β. Αμερική!

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε μια μικροσκοπική χρυσή χελώνα, από τη Βόρεια Αμερική...Το μήκος της είναι περίπου 6mm, και τρέφεται μόνο πράσινα φύλλα από ένα συγκεκριμένο φυτό, ονόματι "Morning Glory".

Μια φάλαινα στο μέσο ενός... δάσους της Αργεντινής [εικόνες]

Ένα τεράστιο κήτος ανάμεσα στα δέντρα, ξαπλωμένο χαλαρά στο έδαφος προκαλεί έτσι ή αλλιώς εντύπωση άμα τη εμφανίσει του! Μια φάλαινα ταιριάζει σε ένα...θαλασσινό τοπίο και όχι μέσα στο δάσος! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Ο Αργεντινός γλύπτης Adrián Villar Rojas, γνωστός για τα τεράστια γλυπτά που δημιουργεί στη φύση, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει τοποθετώντας μια μεγάλη φάλαινα στο δάσος Ushuaia, στην Αργεντινή.

ΣΟΚ: Της ακρωτηρίασαν τα πόδια κι αυτά ξαναμεγάλωσαν!

H εμφάνιση της Μάντι μπορεί αρχικά να σας σοκάρει αλλά..εκτός από τα γιγάντια πόδια της, είναι απολύτως φυσιολογική.Τα πόδια της, ακρωτηριάστηκαν λόγω κάποια άγνωστης πάθησης (οι ιατροί δεν έχουν ανακαλύψει από τι πάσχει) που τα κάνει να μεγαλώνουν ακατάπαυστα.Έφτασαν σε ένα σημείο που έκαναν την ζωή της Μάντι πολύ δύσκολη και έτσι το ένα αφαιρέθηκε, μόνο για να ξαναμεγαλώσει αργότερα.
Είναι πραγματικά απίστευτο και ταυτόχρονα λυπηρό.

Έχει να κόψει τα νύχια της 18 χρόνια...

Θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.
Η Chris Walton είναι τραγουδίστρια και στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ την ξέρουν με το… καλλιτεχνικό της όνομα «Δούκισσα».Όμως πριν καν ανοίξει το στόμα της για να τραγουδήσει κάτι άλλο είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα επάνω της!Τα 6 μέτρων νύχια της, τα οποία δεν έχει κόψει τα τελευταία 18 χρόνια!Η 45χρονη, που είναι και γιαγιά, κατέχει τον παγκόσμιο τίτλο για τα πιο μακριά νύχια του κόσμου και παρότι κάνουν καμπύλες προς πάσα κατεύθυνση, η Chris καταφέρνει και να καθαρίζει και να παίζει πιάνο και να χρησιμοποιεί το κομπιούτερ!Μάλιστα, έχει αναγνωριστεί από τα ρεκόρ Γκίνες και θα περιληφθεί στις σελίδες του βιβλίου. Για το λόγο αυτό τα έβαψε και… χρυσά, έτσι για να γιορτάσει την «επιτυχία» της!«Είναι σαν να μεγαλώνει ένα μούσι, ή να έχεις μακριά μαλλιά. Δεν το έκανα επίτηδες. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι… εκεί» λέει η ίδια.

Απίστευτη φωτό: Ποια μάνα αφήνει το παιδί της να κάνει κάτι τέτοιο;

Για το συγκεκριμένο παιδάκι σίγουρα δεν ισχύει ο κανόνας..
"Όχι γλυκά πριν από το φαγητό".

Ανήκουστο: Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά μέσα στην κοιλιά της μεγάλωνε ένα .....

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, είναι όμως γεγονός! Μία γυναίκα από το Πακιστάν, η Μπίμπι, πήγε στον ιατρό για να δει πως πάει η εκγυμοσύνη της μιας και πίστευε πως ήταν 7 μηνών έγκυος.Σύμφωνα με το Katara.gr, τότε ήταν που ανακάλυψε ότι δεν ήταν έγκυος με παιδί αλλά με ένα... φίδι, κάτι που ξεκάθαρα έδειξε ο υπέρηχος.Όσο απίστευτο κι αν είναι, τότε η Μπίμπι ομολόγησε πως πριν καιρό είχε καταπιεί ένα μικρό φιδάκι καταλάθως που ήταν μέσα στο νερό της και δύο μήνες μετά η κοιλιά της άρχισε να πρήζεται και σκέφτηκε πως μάλλον ήταν έγκυος.

Σηκώθηκε μέσα από το φέρετρο!

Σκηνές ταινίας τρόμου εκτυλίχθησαν στο Bulowayo της Ζιμπάμπουε όταν μια ιερόδουλη σηκώθηκε μέσα από το φέρετό της!Η γυναίκα που εργάζεται σαν ιερόδουλη και αναφέρεται από της αρχές ως »MaNdlo», κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συνεύρεσης με πελάτη στο Manor Hotel.
Όταν κατέφθασαν οι αρχές και την τοποθέτησαν σε φέρετρο, η γυναίκα ξαφνικά σηκώθηκε φωνάζοντας: »Θέλετε να με σκοτώσετε»!

Δείτε σε τι είναι εθισμένος εδώ και 32 χρόνια...

Ο Κότζο που θα δείτε μεγάλωσε και μένει στην Ουάκα της Νότιας Αφρικής, δηλώνει πώς <<Γεννήθηκα για να τρώω μπανάνες>>. Και δεν το λέει έτσι απλά αφού από τότε που γεννήθηκε έτρωγε μπανάνες αντί για το μητρικό γάλα της μητέρας του... 

Δείτε τον "Μπίλη" σήμερα! Ο ροματικός νεαρός έχει μετατραπεί σε seΧy μουσάτος άνδρας! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από την παρουσίαση του τελευταίου..επεισοδίου οι συντελεστές του ΑΝΤ1 όμως το βάζουνε ακόμα σε επαναλήψεις κάνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.Δείτε πώς είναι σήμεραο ''Μπίλη''..

ΣΟΚ: Διάσημη TV persona και ο σύζυγός της έχασαν τους κόπους μιας ζωής στην Κύπρο!

"Μας έκλεψαν", φωνάζει το διάσημο ζευγάρι για την οικονομική καταστροφή που έπαθε μετά το "κούρεμα" των καταθέσεών τους στην Κύπρο! Το σοκ για την πανέμορφη TV persona και τον γοητευτικό σύζυγό της είναι μεγάλο...Όπως αποκαλύπτει η Reallife το λαμπερό ζευγάρι προσπαθεί να διασώσει ό,τι απέμεινε από την περιουσία του στο νησί της Αφροδίτης. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, των οποίων οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν μετά το "κούρεμα" των καταθέσεών τους στην Κύπρο.

Φαίη Σκορδά: Ντροπή της! Δείτε τι έκανε... (Φωτό)


Κατ' αρχήν θα πρέπει να εξηγήσουμε πριν δείτε τη φωτογραφία της... ντροπής ότι και η ίδια την παραδέχεται, ομολογεί ουσιαστικά ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή! Ειδικά γιατί "παίζει" με μία κατηγορία συνανθρώπων μας...

Μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη τις επόμενες 15 ημέρες; ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ !

Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες αν δουν έναν τεράστιο αστεροειδή να απειλεί τη χώρα τους; Να προσευχηθούν…
Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής πλάτους 45 μέτρα (βάρους 19 τόνων) εξερράγη πάνω από τη Ρωσία. Αλλά ξέρετε τι επιπτώσεις θα είχε αν έπεφτε στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε ...  αυτό το είδαμε όλοι !

ΣΟΚ! Πέθανε γνωστός ηθοποιός των ταινιών "Harry Potter"

Σε ηλικία ...65 ετών έφυγε από τη ζωή ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός που έπαιζε το ρόλο του μοχθηρού θείου του Harry Potter.
Μπορεί να έγινε γνωστός στις νεότερες γενιές από τη σειρά Harry Potter, όπου υποδύετο τον κακό θείο του Harry Potter, Vernon Dursley, αλλά ο ηθοποιός Richard Griffiths, που πέθανε στα 65 του χρόνια, άφησε πίσω του μια λαμπρή και πολυβραβευμένη καριέρα.

ΣΟΚ..Δε θα πιστεύετε τι πίνει κάθε μέρα αυτή η γυναίκα!

Η Carrie Steele, από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών το 2006 εμφάνισε για πρώτη φορά μελάνωμα...Μετά από διάφορες θεραπείες, οι οποίες όπως λέει η ίδια της "χάρισαν" ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, άρχισε να ψάχνει για εναλλακτικές θεραπείες όταν κάποιος της πρότεινε την κατάποση ούρων.Σύμφωνα με την βρατανική SUN, από το 2008 και μετά Carrie πίνει κάθε μέρα τα ούρα της, μάλιστα 5 φορές τη μέρα, πλένει τα δόντια της με ούρα, λούζεται με ούρα και τα χρησιμοποιεί ακόμα και για ενυδάτωση.Έτσι λέει μειώνει τις πιθανότητες επανεμφάνισης του καρκίνου, ενώ από τότε που ξεκίνησε αυτήν την αηδιαστική συνήθεια έχει σταματήσει να νοιώθει πόνο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Χάκαρε την ΝΑΣΑ και.. ανακάλυψε ότι εργάζονται σε αυτήν εξωγήινοι!!(video)

Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια και –κυρίως- μια λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς… εξωγήινων οι οποίοι εργάζονται στις αμερικανικές υπηρεσίες!

Ένα μικρό κόλπο για να φορτίσετε το κινητό σας πιο γρήγορα

φορτίσετεΠόσες φορές σας έχει τύχει να πρέπει να φύγετε γρήγορα από το σπίτι και το κινητό σας να έχει ελάχιστη μπαταρία…Επειδή το κάθε δευτερόλεπτο μετράει, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χρόνο που σας απομένει.Έτσι λοιπόν, όταν βάλετε το κινητό σας για φόρτιση, καλό είναι να το γυρίσετε σε flight mode. Έτσι θα απενεργοποιηθούν όλες οι συνδέσεις και οι διεργασίες που τις χρησιμοποιούν, δίνοντας στο κινητό σας περισσότερη φόρτιση στον ίδιο χρόνο. Επίσης θα μπορούσατε να απενεργοποιήσετε το κινητό σας, με την προϋπόθεση ότι θα το ανοίξετε πάλι όσο βρίσκεται στη πρίζα για να μην καταναλώσει ενέργεια για το boot.


Η χαζομάρα δεν έχει όρια!!!

Και οι φωτογραφίες είναι εδώ για να το επιβεβαιώσουν! Θα τραβάτε τα μαλλιά σας! Δείτε..

ΒΙΝΤΕΟ - Βάζει Nutella στα οπίσθια γυναικών και...

Πατήστε διαβάστε περισσότερα για να δειτε το ΒΙΝΤΕΟ :

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε τι περιείχε αυτό το τεράστιο αυγό... (video)

Το αυγό-θαύμα όπως ονομάστηκε από τα διεθνή ΜΜΕ που ανακάλυψε μια γυναίκα στην Κίνα περιείχε...
 δυο εκπλήξεις.
Δείτε το βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ )


Δειτε τον :

Απίστευτο βίντεο που κόβει την ανάσα... Αυτό θα πει είχε Άγιο..!!!

Χιλιοστά πριν τον θάνατο...
Αυτοί οι άνθρωποι ήταν πολύ τυχεροί!!!

Φωτογραφίες ΣΟΚ της 16χρονης που είχε παραμορφωμένο πρόσωπο

Χειρουργικός μαραθώνιος για το χαμόγελό τηςΧειρουργικός μαραθώνιος για το χαμόγελό της.Το χαμόγελο της 16χρονης Katie Meehan στον πρώτο της χορό στο σχολείο είναι πολύ ξεχωριστό γιατί αποκτήθηκε με πολύ κόπο και πολλές επεμβάσεις. Η νεαρή γεννήθηκε με παραμορφωμένο πρόσωπο επειδή έπασχε από κυστικό ύγρωμα, μία πάθηση που προκαλεί συγκέντρωση υγρών στο κεφάλι και το λαιμό παραμορφώνοντας το πρόσωπο και διογκώνοντας τη γλώσσα. Οι γιατροί φοβούνταν πως η Katie από το Jarrow της Βρετανίας δεν θα κατάφερνε ποτέ να μιλήσει. Πάνω από 73.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από δωρεές για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που θα άλλαζαν τη ζωή της. 

Δεν θα πιστεύετε τι είχε στο στόμα του ενώ οδηγούσε!

Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή καθώς ο άνδρας συνελήφθη!!Σύμφωνα με την Huffingtonn Post ένας άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του έχοντας στο στόμα του έναν δονητή!Ο άνδρας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ συνελήφθη από τις αρχές που έλαβαν την κλήση από αυτόπτη μάρτυρα.Όταν τον συνέλαβαν, ο οδηγός ομολόγησε ότι έχει μια εμμονή με τα ερωτικά παιχνίδια...Τι να πει κανείς...

Δεν θα πιστεύετε τι μεταφέρει αυτό το ασθενοφόρο στην Λέσβο ....

Ασθενοφόρο χρησιμοποιείται γιαυδραυλικές εργασίες από εργάτες του Δήμου Λέσβου.Πριν από περίπου 10 χρόνια το τότε υπουργείο Αιγαίου είχε παραδώσει 3 ασθενοφόρα στους πρώην Δήμους Πέτρας, Μολύβου και Ερεσού - Αντίσσης για την μεταφορά των ασθενών από τα χωριά αυτά στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας ή το Νοσοκομείο.Μέχρι και το 2009, τα ασθενοφόρα αυτά εξυπηρετούσαν τους κατοίκους σε καθημερινή βάση με οδηγούς που διέθεταν οι Δήμοι.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι είναι εθισμένη αυτή η κοπέλα!!!

Η κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε, μάλλον πρέπει σύντομα να επισκεφθεί έναν ειδικό, αφού είναι εθισμένη...
στο να τρώει σελοτέιπ!Καταναλώνει μάλιστα τρία ρολά σελοτέιπ την ημέρα! «Είμαι εθισμένη στο... να τρώω σελοτέιπ. Αν το εντοπίσω κάπου γύρω μου, τότε αρχίζω να το μασουλάω», δήλωσε στην εκπομπή «My Strange Addiction». O εθισμός της 23χρονης, ξεκίνησε 9 χρόνια πριν και με την πάροδο του χρόνου όλο και χειροτέρευε. Πλέον μασάει τρία ρολά σελοτέιπ κάθε μέρα, συνήθως όταν βλέπει τηλεόραση ή όταν μιλάει με τις φίλες της στο τηλέφωνο

Δεν θα πιστέψετε που οδηγεί αυτή η καταπακτή... (pics)

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την καταπακτή που βλέπετε στις εικόνες, σε μια φάρμα σε χωριό της Ουαλίας. Δείτε γιατί... 

 
Και αυτό διότι η καταπακτή αυτή οδηγεί σε ένα υπόγειο εργοστάσιο... κάνναβης. Μάλιστα οι εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ετήσια παραγωγή κάνναβης με κέρδη άνω των 200.000 δολαρίων.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...

Δεν θα πιστεύετε γιατί τιμώρησαν αυτήν τη μαθήτρια στο σχολείο

Η 13χρονη Billie Halford μπήκε από το σχολείο της στην απομόνωση!Όσο περίεργο και αν ακούγεται το Ringwood School στο Hampshire της Βρετανίας διεθέτει... απομόνωση, όπου οι μαθητές δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά αν και αυτά μπορούν να τους βλέπουν!Η 13χρονη τιμωρήθηκε από το σχολείο επειδή έβαψε τις άκρες των μαλλιών της... ροζ!Μετά από αυτό η μητέρα της την έβγαλε από το σχολείο και διαμαρτυρήθηκε για τις πολιτικές που ακολουθεί...

Τρόμος: Δείτε τι θα συμβεί στην κοπέλα μέσα στη θάλασσα!

Στην αρχή όλα φαίνονταν τόσο ήρεμα που όλοι θα ζήλευαν να είναι στη θέση της κοπλέας μέσα 
στη θάλασσα λίγο έξω από την Καλιφόρνια, και πιο συγκεκριμένα στη Santa Cruz! 

 Όμως όλα άλλαξαν όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ακριβώς δίπλα της μια τεράστια φάλαινα! Η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο... Δείτε το βίντεο: