Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στα χέρια ομάδα και… ΜΑΤ(video)

Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας έχουμε δει. Μεταξύ ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο επίσης. Αλλά μία ολόκληρη ομάδα να έρχεται σε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ… όχι.

Ο Chris Brown «αδειάζει» την Rihanna: «Με την γυναίκα μου δεν μιλάω, κάνω απλά τη δουλειά μου»!

Ο Chris Brown «αδειάζει» την Rihanna: «Με την γυναίκα μου δεν μιλάω, κάνω απλά τη δουλειά μου»!Εκεί που λέγαμε ότι δεν γίνεται χειρότερα, μας διαψεύδει για ακόμη μία φορά!
Ότι ο Chris Brown είναι θεοπάλαβος και όχι και αυτό που λέμε παιδί για σπίτι, είναι λίγο πολύ γνωστό! Συνήθως όμως, τα σκληρά αυτά αγόρια, μπορεί να στερούνται ευαισθησίας και τρόπων, αλλά έχουν μπέσα και τις γυναίκες τους κορώνα στο κεφάλι τους!
Ε λοιπόν, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του Brown σε ραδιοφωνική εκπομπή, όχι μόνο δεν έχει τη γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι, που στην προκειμένη τυγχάνει να είναι η Rihanna, αλλά την έχει και κυριολεκτικά γραμμένη! Όταν λοιπόν, ο εκνευριστικός αν μας ρωτάτε, ράπερ, ρωτήθηκε για το συμβάν με τον επίσης ράπερ Drake, τον οποίο και ξυλοκόπησε-περίεργο-εξαιτίας του φλερτ του δεύτερου προς την RiRi, εκείνος «άδειασε» κυριολεκτικά την star λέγοντας με απάθεια: «Δεν μιλάω για τον Drake και κυρίως όταν είμαι μαζί της. Απλά κάνω τη δουλειά μου και δεν κάνω περιττές κουβέντες. Αν κάποιος γουστάρει τη γυναίκα μου, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να το απαγορεύσω να τη θέλει»!

«Ζωγράφισε» ο Ροναλντίνιο(video)

Μία ακόμη στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας χάρισε ο Ροναλντίνιο. Στη νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο επί της Άρσεναλ Σαραντί με 5-2 για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του όταν με ένα μαεστρικό σουτ έστειλε την μπάλα σε σημείο που ο αντίπαλος γκολκίπερ δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Πεκίνο: Έτρεχαν γυμνοί αγκαλιά με μια... πλαστική κούκλα

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια, το Πεκίνο είναι μια πόλη που συνηθίζει τους κατοίκους του σε παράξενα θεάματα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν βλέπουν συχνά ένα γυμνό ζευγάρι να τρέχει ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της πόλης αγκαλιά με μια... πλαστική κούκλα, όπως εκείνες που πωλούνται στα sex shop.

Τις εν λόγω φωτογραφίες, που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου, δημοσίευσε η κινεζική εφημερίδα «South China Morning Post» και όλοι προσπαθούν τώρα να λύσουν το μυστήριο που τις περιβάλλει, με τις ταυτότητες και τα κίνητρα των «δραστών» να παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Θέλει Νίνη ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει μεταγραφικό «μπαμ» το καλοκαίρι. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι τον Σωτήρη Νίνη, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» και την Sportday.
Ο Σωτήρης Νίνης δέχεται… ασφυκτικό πρέσινγκ τον τελευταίο καιρό μέσω twitter από τον φίλο του, Στέφανο Αθανασιάδη καθώς πριν από μερικές μέρες ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» καλούσε τον άσο της Πάρμα να έρθει Θεσσαλονίκη. Ο Νίνης έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και σκέφτεται την αποχώρηση αλλά όχι τον επαναπατρισμό. Ακόμα…

Στο πιλοτήριο ενός διαστημικού λεωφορείου

Νιώσει για λίγο αστροναύτης και δες το πιλοτήριο ενός διαστημικού λεωφορείου (Pics)

Ήταν όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να κάτσουν στο πιλοτήριο ενός διαστημικού λεωφορείου της ΝΑSA. Βλέποντάς το ζαλίζεται κανείς από τα εκατοντάδες κουμπιά και οθόνες τις οποίες διαθέτει.
Ο Ben Cooper μπήκε στο Endeavour, το  Atlantis και το Discovery και φωτογράφησε τα πιλοτήριά τους.
Από τα πέντε συνολικά διαστημικά λεωφορεία- Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis και  Endeavour- φωτογράφησε μόνο τα τρία που έχουν απομείνει καθώς το  Challenger  καταστράφηκε 73 δευτερόλεπτα μετά από την εκτόξευση, στις 28 Ιανουαρίου 1986 και το Columbia διαλύθηκε κατά τη διάρκεια της επανεισόδου στις 1 Φεβρουαρίου 2003.

Απίστευτο! Παριστάνει τον ανάπηρο για ελεημοσύνη και δείτε πόσα βγάζει σε ένα χρόνο!(video)

ΤΡΕΛΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΤΥΠΟΣ
Φαίνεται ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ζητάει την ελεημοσύνη όσων μπορούν να τον βοηθήσουν… Όμως ο ζητιάνος Γκάρι Τόμσον από το Τέξας που είναι γνωστή φιγούρα στο Κεντάκι ως ο….
«ανάπηρος ζητιάνος» αποκαλύπτει ότι κερδίζει 100.000 δολάρια το χρόνο από ελεημοσύνη. Μόνο που δεν είναι ανάπηρος και όλο αυτό είναι κόλπο για να αποσπάσει χρήματα από τους αδαείς. Ο Τόμσον υποκρίνεται ότι δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει καλά και έτσι πολύς κόσμος τον λυπάται. Κέρδισε μάλιστα 2,4 εκατομμύρια δολάρια το 1993 μετά από ένα ατύχημα με μηχανή.
Αυτό που λέει στους περαστικούς είναι ότι τα χρήματά του, έκαναν φτερά, όταν του τα πήρε η οικογένειά του, όταν έμεινε παράλυτος. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια δυσκολία να περπατήσει, αλλά δεν είναι παράλυτος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Την κατάλληλη στιγμή

Τελικά το κλικ κάνει την διαφορά στην φωτογραφία! Δείτε και θα καταλάβετε..
at-the-right-moment-13-1at-the-right-moment-13-40at-the-right-moment-13-39at-the-right-moment-13-38

Απίστευτο βίντεο: Κάνοντας καγιάκ στη... λάβα!

Αψηφώντας την καυτή λάβα, τρεις ατρόμητοι φίλοι από την Βραζιλία, επαγγελματίες του καγιάκ, επισκέφθηκαν το ηφαίστειο Kilauea στη Χαβάη, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστειο στον κόσμο. 
  
Ο Πέντρο Ολίβα είχε μάλιστα το θάρρος να κατέβει από το καγιάκ και να εξερευνήσει την περιοχή με τα πόδια. Ο κολλητός φίλος του,  Stookesberry δήλωσε ότι η βόλτα τηw παρέας ήταν στο πλαίσιο της εκδρομής στα ποτάμια και τους καταρράκτες στη Χαβάη και όχι μόνο. Τις εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε κάμερα και σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, MSN, το υλικό θα χρησιμοποιηθει για το τελευταίο επεισόδιο του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σόου "Kaiak".

Οι LA Lakers απέσυραν τη φανέλα του Shaq(O'neil)[video]

Οι LA Lakers απέσυραν τη φανέλα του ShaqΟ τεράστιος Shaquille O’ Neil, βρίσκεται πλέον στο Πάνθεον με τους «θρύλους» του ΝΒΑ! Η φανέλα με το νούμερο «34» των Los Angeles Lakers, όπου ο Shaq μεγαλούργησε φορώντας την, αποσύρθηκε.
shaq la 2.jpg

Ο Ο’ Neil είναι πια μέρος των «αθανάτων» στην ομάδα των «λιμνάνθρωπων» και η φανέλα θα αναρτηθεί στο «Staples Center», μαζί με εκείνες των μεγάλων πρωταθλητών του παρελθόντος, όπως ο θρυλικός Magic Johnson. 

17χρονος μαθητής πήγε να αυτοκτονήσει, έχοντας πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας!

17χρονος μαθητής πήγε να αυτοκτονήσει, έχοντας πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας!Τραγική κατάληξη παραλίγο να έχει η απόπειρα ενός 17χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει. 

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό ενδοσχολικής βίας, το οποίο τείνει να γίνει καθημερινότητα και στα σχολεία της Κρήτης.

O συγκεκριμενος μαθητής, ο οποίος είναι αλλοδαπός και πηγαίνει σε σχολείο των Χανίων, δεχόταν την συνεχή επίθεση κάποιων εκ των συμμαθητών του.

Η θάλασσα θα «σκεπάσει» την παραλία της Καβάλας;

Η θάλασσα θα «σκεπάσει» την παραλία της Καβάλας;Καθημερινό θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες μέρες στην Καβάλα η άνοδος της στάθμης των θαλάσσιων υδάτων στην περιοχή.
Στην πόλη της Μακεδονίας επικρατεί έντονος προβληματισμός , μετά την διαπίστωση ότι ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη της θάλασσας σε κάποιες παραλίες της Καβάλας.
Κάποιοι το αντιμετωπίζουν σοβαρά το όλο θέμα και ψάχνουν τι μπορεί να προκαλεί την άνοδο της στάθμης του νερού , ενώ κάποιοι άλλοι το βλέπουν πιο ανάλαφρα και κάνουν αστεία.
Αρκετοί πάντως κάνουν λόγο για γεωλογικό φαινόμενο , κάποιοι άλλοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως φταίνε οι συχνές βροχοπτώσεις σε συνδυασμό βέβαια με τα παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ: Η Μέρκελ προσπαθεί να γίνει συμπαθής αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει

ΔΕΙΤΕ: Η Μέρκελ προσπαθεί να γίνει συμπαθής αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνειΜετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ γυμνή, με μαγιό, με το μπουρνούζι της τώρα την βλέπουμε και στο ρόλο της γιαγιάς!
11623555.jpg
Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την είδαμε να παίζει με τα εγγόνια του συζύγου της.

Βρέθηκε για πρώτη φορά καρχαρίας ταύρος με δύο κεφάλια!!!(pictures)


Βρέθηκε για πρώτη φορά καρχαρίας ταύρος με δύο κεφάλια!!!


Πρόκειται για πρώτη φορά που ανακαλύπτεται  ένας τέτοιος καρχαρίας ενώ προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια ήταν τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το φαινόμενο, γνωστό ως δικεφαλία.

Στις 7 Απριλίου του 2011, ένας ψαράς έπιασε στον κόλπο του Μεξικού έναν θηλυκό καρχαρία. Στην κοιλιά του υπήρχε ένα έμβρυο με δύο κεφάλια. Ο ψαράς μετέφερε το έμβρυο σε ένα Κολλέγιο στη Φλόριδα και στη συνέχεια ζητήθηκε η επιστημονική συνδρομή ειδικών από το πολιτειακό πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν.

Αν οι άντρες είχαν περίοδο: το ξεκαρδιστικό βίντεο που μας έφτιαξε τη μέρα (video)

Αν οι άντρες είχαν περίοδο: το ξεκαρδιστικό βίντεο που μας έφτιαξε τη μέραΤις δύσκολες μέρες του μήνα είναι, πραγματικά, από δύσκολο έως ακατόρθωτο, ένας άντρας να καταλάβει τον ψυχισμό μίας γυναίκας αλλά και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής της.
Μία νέα, απολαυστική διαφήμιση γνωστής εταιρείας σερβιετών μόλις κυκλοφόρησε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο, βλέπουμε πώς θα ήταν οι άντρες αν είχαν περίοδο. Εκτός από πολύ αστείο, το βίντεο αποτελεί και μία νέα οπτική, την οποία οι άντρες δεν έχουν σκεφτεί ποτέ, ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα εκτιμήσουν.

Νέο απίστευτο γκολ από τα πιτσιρίκια του ΑΟ Γιάννινα! (video)

Νέο απίστευτο γκολ από τα πιτσιρίκια του ΑΟ Γιάννινα! (video) | onsports.grΠριν από λίγους μήνες, η μικρή ομάδα του ΑΟ Γιάννινα είχε... απασχολήσει, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη για το όμορφο τέρμα που πέτυχε σε αγώνα με τον Ατρόμητο Ηπείρου.
Μάλιστα, το όμορφο γκολ, όπου η μπάλα πέρασε απ' όλους τους ποδοσφαιριστές, έφερε την ομάδα του ΑΟ Γιάννινα στην Ισπανία και το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, όπου έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Αρχίστε να μετράτε… μελανιές!



Μήπως μελάνιασε την ημέρα που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τύφλα στο μεθύσι σε club;
Πάντως το μωβ μπικίνι της εθεάθη σε παραλία της Βραζιλίας χθες η... Lindsay Lohan με το αριστερό της πόδι να είναι γεμάτο μελανιές και η κοιλίτσα της να είναι ελαφρώς φουσκωμένη!
Να αναφέρουμε ότι η ίδια έγραψε στο twitter ότι είναι έγκυος μία είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
  • Click to enlarge image LOHAN1.jpg
  • Click to enlarge image LOHAN3.jpg

Δεν φαντάζεστε πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά .. (video)


Δεύτερος νεαρός Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά


Κύπρος: Πρέπει να τηρήσουμε αυτά που έχουν συμφωνηθεί


Τραγωδία: Επιχειρηματίας έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα

Τραγωδία: Επιχειρηματίας έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίραΝέα απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει το Ηράκλειο.

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε ένας άνδρας νεκρός, μέσα σε επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ εταιρίας τροφίμων στη ΒΙΠΕ.
Όπως αναφέρει το prismanews.gr, o άνδρας ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και δίπλα του βρισκόταν το όπλο. Στο σημείο βρίσκεται μονάδα του ΕΚΑΒ, αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου ενώ σε λίγο θα φτάσει και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική πράξη.
Πάντως τα πρώτα ευρήματα αλλά και το γεγονός ότι το όπλο βρέθηκε δίπλα στον νεκρό άνδρα αποκλείουν σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 08.50 από εργαζόμενους της επιχείρησης.

Τηλεφώνημα για βόμβα σε 3 εφορίες της Αθήνας


Ηλεία: Κάπνιζε την ώρα που έβαζε βενζίνη και κατέληξε στο νοσοκομείο


Αχαϊα: Το συγκλονιστικό γράμμα μητέρας στο παιδί της