Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ντοκιμαντέρ παρουσιάζει έναν μικροσκοπικό... εξωγήινο!

Ντοκιμαντέρ παρουσιάζει έναν μικροσκοπικό... εξωγήινο!Υπάρχουν εξωγήινοι; Το ντοκιμαντέρ ''Sirius'' όχι μόνο σκοπεύει να απαντήσει θετικά στο ερώτημα αλλά θα παρουσιάσει αποδείξεις και... ονόματα, καθώς θα αποκαλύψει τον Μικροσκοπικό Ανθρωποειδή ''Εξωγήινο''!Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να προβάλλει ένα υποτιθέμενο ''μικροσκοπικό'' εξωγήινο πλάσμα, το οποίο βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο Ατακάμα. Κι όταν λέμε μικροσκοπικό, μιλάμε για μόλις 15 εκατοστά ύψος!Δημιουργός του ''Sirius'' είναι ο Steven Greer, ένας πρώην γιατρός επειγόντων περιστατικών. Ο Greer έχει επιδιώξει τρόπους να λάβει την έγκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ώστε να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη «πραγματικότητα» (πληροφορίες που οι κυβερνήσεις θεωρούν πάντα ανυπόστατες).

Και το 1993, ο Γκριρ δημιούργησε το Disclosure (Αποκάλυψη) Project με στόχο να πείσει  την κυβέρνηση για την ύπαρξη UFO.


«Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν είναι ότι η μυστικότητα γύρω από τα UFO πραγματικά δεν έχει  να κάνει με εξωγήινους. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τη δύναμη που στηρίζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις και  οικονομικά συμφέροντα που δεν θέλουν να ξέρεις την αλήθεια", υποστηρίζει ο Γκριρ. Υποστηρίζει δε ότι μόλις οι άνθρωποι προσεγγίσουν τους εξωγήινους δεν θα χρειάζονται πλέον το πετρέλαιο, τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ''μωρό'' εξωγήινο θα δοθούν όταν το ''Sirius''  θα κάνει την πρεμιέρα του στοHollywood στις 22 Απριλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου