Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στή8ος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα - φωτο (Εικονα ΣΟΚ)

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία με τη στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στή8ος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα.Την απόλυτη φρίκη έζησε η 25χρονη Λορέν Γιάρντλεϊ η οποία ξαφνικά είδε το στή8ος της να… σκάει. Η νεαρή γυναίκα, δύο μήνες μετά την επέμβαση προσθετικής στήθους στην οποία υποβλήθηκε, είδε το δέρμα της να ανοίγει και να ξεπροβάλλει το … εμφύτευμα.Σύμφωνα με τη Daily Mail η 25χρονη δύο μήνες μετά την εγχείρηση άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στην περιοχή του στή8ους. Σιγά-σιγά τα ένιωθε να φουσκώνουν όλο και περισσότερο, μέχρι τη στιγμή που το ένα από τα δύο… έσκασε.

Ο Michael Jackson πέθανε στ'αλήθεια;; για δείτε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε!!

Ας γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω και να θυμηθούμε, Στην "κηδεία" του Michael Jackson άνοιξαν το φέρετρο; ΌΧΙ γιατί άραγε;;Μετά από πολλές έρευνες που κάναμε καταλήξαμε, ο Michael Jackson όχι μόνο ΔΕΝ πέθανε αλλά έχει αλλάξει και το πρόσωπο του σε ένα περίπου διαφορετικό πρόσωπο...

Vin Diesel: "Θέλω κίνητρα για να γυρίσω το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα!"

Τι μήνυμα έστειλε στους υπεύθυνους Τουρισμού ο πασίγνωστος ηθοποιός...!Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε αποκλειστικά για το Movies & Starsκαι το MTV Greece, τον μοναδικό Vin Diesel. Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ αποκάλυψε στο Γιώργο:Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο fast & furious στην Ελλάδα! Δενέχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισματων ειναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες.

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δεν πρόλαβε να γεννηθεί και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ… (VIDEO)

Η μητέρα του βρίσκεται στο χειρουργείο καθώς υποβάλλεται σε καισαρική τομή και μία μαία, αναλαμβάνει να βγάλει από την κοιλίτσα της το μωρό της.Εκείνη λοιπόν τη στιγμή και ενώ το μωρό απολαμβάνει τις πρώτες ανάσες του, ξαφνικά,αρχίζει να κάνει τσίσα του.Η μαία, έκπληκτη, όπως και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο χειρουργείο, κάνει ένα βήμα πίσω για να μη λερωθεί και φυσικά όλοι ξεσπούν σε γέλια καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει κάνει μόλις το μωρό.

ΚΟΥΚΛΑΡΑ! Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη σε εφηβική ηλικία!

Η πασίγνωστη δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στις… 17 Σεπτεμβρίου 1978 (34 ετών) στην Αθήνα..Βρήκαμε δύο εικόνες από την εφηβική και προεφηβική της ηλικία..