Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Απίστευτο: 14χρονη ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών. (Βίντεο)

Η ιστορία της 14χρονης Αγγλίδας Hayley Okines που ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών, δίνει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους του ανθρώπους να μην το βάζουν κάτω και να χαμογελούν πάντα.Αν και πάσχει από την ασθένεια Rrogeria, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το σώμα της να μεγαλώνει κατά 8 χρόνια εκείνη δεν σταματά να «σκάει» χαμόγελα, να αυτοσαρκάζεται και να ζει την κάθε στιγμή.
Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε, μετά την παρότρυνση της μητέρας της ένα βιβλίο με τίτλο «Old before my time»το οποίο μάλιστα ήδη πάει για την τρίτη του έκδοση.

Ένα πάρκο στο βυθό μιας λίμνης.. απίστευτες εικόνες !(Βιντεο)

Η Green Lake βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Hochschwab στην Αυστρία. Το περίεργο με αυτή τη λίμνη είναι ότι δημιουργείται μόνο για έξι μήνες το χρόνο.Κατα τη διάρκεια του χειμώνα και του φθινοπώρου η περιοχή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για λάτρεις της πεζοπορείας. Ωστόσο κατα τους πιο ζεστούς μήνες το χιόνι και ο πάγος που καλύπτουν την κορυφή του βουνού, αρχίζουν να λιώνουν και το νερό κατακλύζει την περιοχή, δημιουργώντας τη λίμνη αυτή.

Οι πιο απίστευτες μεταμορφώσεις! (Photos)

Από μια απλή αλλαγή χρώματος στα μαλλιά ή μακιγιάζ μέχρι αισθητικές επεμβάσεις και εντυπωσιακές περιπτώσεις αδυνατίσματος, δείτε μερικές ακόμη μεταμορφώσεις!

Δείτε τον πιο βρώμικο άνθρωπο στον κόσμο!37 χρόνια άπλυτος..

Ο πιο βρώμικος άνθρωπος στον κόσμο. 
Ενας 65χρονος αγρότης, από την Ινδία, ο Kailash Singh, δεν έχει πλυθεί εδώ και 37 χρόνια, σχεδόν από τότε στιγμή που παντρεύτηκε. Ο λόγος που παρέμεινε μακριά από το νερό είναι η συμβουλή ενός ιερέα . Σύμφωνα με αυτή, ο Kailash θα αποκτούσε έναν γιό εάν δεν πλενόταν. Μέχρι τώρα όμως τo πολυπόθητο αγόρι δεν το έχει φέρει ο πελαργός.

Ανατριχιαστικό ! Ανθρωπος γυρνάει το κεφάλι του 180 μοίρες !!! (video)

Τρομερο... ΔΕΙΤΕ !

Τα κορίτσια-λυκάνθρωποι υπάρχουν και ελπίζουν! (ΦΩΤΟ)

Πάσχουν από ένα από τα σπανιότερα σύνδρομα στον κόσμο που απαντάται μόλις σε έναν στο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Ωστόσο η οικογένεια αυτή έχει τρία μέλη με το λεγόμενο σύνδρομο του λυκάνθρωπου, λόγω του οποίου είναι καλυμμένα από την κορφή ως τα νύχτα με τρίχες.

Μπορείτε να μαντέψετε την ηλικία αυτής της γυναίκας; (pics)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας... Δείτε τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να μαντέψετε την ηλικία της γυναίκας αυτής από την Ιαπωνία...

Ο «χρυσός» πίθηκος που μοιάζει με λιοντάρι [φωτο]

Ανήκει στην οικογένεια Callitrichidae και είναι γνωστή με την κοινή ονομασία «Χρυσό Λιοντάρι» (σ.σ. Gold Lion). Ο σπάνιος πίθηκος του Ατλαντικού οφείλει την ονομασία του στη χρυσή χαίτη αλλά και στις εκφράσεις του προσώπου του που προσομοιάζουν με αυτές ενός λιονταριού.

7χρονη κλαίει και αντί για δάκρυα βγάζει...πέτρες!!!

Προβληματίζει την ιατρική κοινότητα ηπερίπτωση μιας 7χρονης Ινδής που, αντί να κλαίει σαν όλους τουςανθρώπους....βγάζει πέτρες από τα μάτιατης.
Παρόλο που δε νιώθει πόνο, η Kura Nitya που κατάγεται από ένα χωριό κοντά στο Hyderabad της Ινδίας. Σύμφωνα με τηνεφημερίδα Tamil Nesan το δεξί μάτι της Nitya δακρύζει πέτρες, οι οποίες μοάζουν με κρύσταλλα, με μέσο όρο 12 με 25 πέτρες την ημέρα.Σύμφωνα με τον παππού της, Gopal Reddy, οι πέτρες άρχισαν να εμφανίζονται και να πέφτουν από τα μάτια της στις 26 Οκτωβρίου αυτής της χρονιάς.

Είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πλάσμα; [φωτο]


Φαίνεται ψεύτικο, όμως είναι αληθινό!
Το προβατογούρουνο, κατά κόσμον Mangalitsa, προέρχεται από την…. Αυστρία και την Ουγγαρία.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, μπορεί να το συναντήσει κανείς και μεταξύ Γαρδικίου και Τζούρτζιας.

Δείτε το επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης που έδειξε μόνο μια φορά ο ANT1

Τίτλος επεισοδίου "Η τελευταία μέρα του κόσμου" ....

Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια!

Ο Jr. Moses Lanham, ένας 49χρονος λογιστής, εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας κοινός άνθρωπος…Γι’ αυτούς που τον γνωρίζουν όμως έχει κάτι παραπάνω, ένα εντυπωσιακότατο σπάνιο ταλέντο: καταφέρνει να γυρίζει ανάποδα τα πόδια του με μεγάλη ευκολία! Το βιβλίο Guinness τον περιμένει με ανυπομονησία…..“Μπορώ να περιστρέψω τα πόδια μου σε κλίμακα 120 μοιρών και έπειτα να τα ενώσω”, δηλώνει ο 49χρονος κάτοικος του Monroe, στο Aol news site.

ΦΩΤΟ: Σκάκι για… τρεις παίκτες!

Το σκάκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παγκοσμίως, με το οποίο ασχολούνται όλες οι ηλικίες, από τους πιο μικρούς μέχρι τους μεγαλύτερους, ενώ πρωταθλητές και ομάδες δίνουν αγώνες ανά τον κόσμο επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στη σκακιέρα.Μέχρι σήμερα όλοι ξέραμε ότι το σκάκι είναι ένα παιχνίδι αυστηρά για δύο αντιπάλους, με έναν και μοναδικό σκοπό: Να κάνεις ματ, εφαρμόζοντας διάφορες τεχνικές και «τρώγοντας» μέχρι το τέλος όσο περισσότερα πιόνια του αντιπάλου μπορείς.

Το πιο ασυνήθιστο τατουάζ σε πόδι .

Μπορεί για μερικούς το συγκεκριμένο τατουάζ να μην διεκδικεί βραβείοκαλαισθησίας, ωστόσο είναι αρκετά έξυπνο και αναμφίβολα πρωτότυπο!

«Σιαμαία» ψάρια ζουν σε ενυδρείο της Μπανγκόκ!

«Είναι πραγματικά απίστευτο πώς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν οκτώ ολόκληρους μήνες, το ένα κολλημένο στην κοιλιά του άλλου, και μάλιστα δείχνουν να τα καταφέρνουν μια χαρά», λέει ο υπεύθυνος του ενυδρείου στην Μπανγκόκ.

ΦΩΤΟ: Νέα ζωή για το αγόρι – χελώνα

Γεννήθηκε πριν από έξι χρόνια στην Κολομβία.
Υπέφερε από μία σπάνια πάθηση που αποκαλείται συγγενής μελανοκυτταρικός σπίλος. Ολόκληρη η πλάτη του ήταν καλυμμένη από μία ελιά, που έμοιαζε με καβούκι χελώνας, με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν αγόρι-χελώνα. Οι συγχωριανοί του δεν τον αποδέχθηκαν ποτέ.

Κι όμως όλα αυτά είναι τούρτες!


Λυπάσαι να τις φας...

Η Ελένη έβγαλε το σουτιέν και ξανανέβασε τα νούμερα.. όπως μόνο αυτή ξέρει!

Ο καιρός άρχισε να "ανοίγει" και όλο και λιγότερα ρούχα φοράμε! Σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να...
βάλει ένα μπλε φόρεμα, ένα φόρεμα στο χρώμα της θάλασσας!

Όμως, η παρουσιάστρια το φόρεσε δίχως σουτιέν και αυτό ήταν εμφανές στην τηλεόραση! Πιο εμφανές δεν γίνεται! Κουνιόταν η Ελενίτσα, κουνιόταν και το στήθος! Μήπως δεν φόρεσε σουτιέν επειδή το ύφασμα του φορέματος ήταν ψηλό και για να μην φαίνεται ή έτσι απλά δεν έβαλε; Δείτε το βίντεο!

Μια παράξενη έρημος «καθρεφτίζει» τον ουρανό!

Ανήκει στα παράξενα τοπία του κόσμου μας και είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς και «εξωτικούς» προορισμούς στον πλανήτη. Η Salar de Uyuni βρίσκεται στις Άνδεις της Βολιβίας και ήταν πριν από σαράντα χιλιάδες χρόνια η μεγαλύτερη αλατολίμνη της γης, έκτασης 10.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε και την υπόλοιπη εικόνα...

Είναι δυνατόν αυτό το χέρι να ανήκει σε ένα τόσο γλυκό πλάσμα;...