Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Μίτσελ το κλειδί για τον Ντος Σάντος

Ο Μίτσελ είναι το σημείο κλειδί όσον αφορά την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Τύπος της Βαρκελώνης ο τεχνικός των Πειραιωτών ήθελε να τον αποκτήσει και όταν βρισκόταν στην Σεβίλλη.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sport:«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα για τα ην επόμενη σεζόν. Ο πειραϊκός σύλλογος θα μπορούσε να πάρει τον Μεξικανό χαφ.Ο Ντος Σάντος, ο οποίος έπαιξε κόντρα στη Μαγιόρκα για περίπου 40 λεπτά μετά την αντικατάσταση του Αντρές Ινιέστα, έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχή στην πρώτη ομάδα (των Καταλανών) και το τεχνικό επιτελείο είχε εισηγηθεί την παραχώρησή του τον περσινό καλοκαίρι.Ο Τζόναθαν, όμως, επέλεξε να μείνει. Τώρα, που πλησιάζουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Πρώτος από όλες ο Ολυμπιακός που θα μπορούσε να τον αποκτήσει.
Η παρουσία του Ισπανού προπονητή, Μίτσελ, στον πάγκο του Ολυμπιακό είναι το κλειδί της ελληνική ομάδας για τον Τζόναθαν. Ο Μίτσελ, ο οποίος έφυγε την Σεβίλλη και τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα, τον ήθελε στην Ανδαλουσία, αλλά δεν είχε σταθεί τυχερός. Τώρα σκέφτηκε ξανά αυτό στη νέα του ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου