Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νανά Καραγιάννη: Ξεχάστε αυτή την εικόνα-Δείτε το νέο της πρόσωπο


Στο παρελθόν φαίνεται να έχουν περάσει οι δύσκολες στιγμές για την Νανά Καραγιάννη ...
αφού υπάρχουν αποδείξεις ορατές στην εξωτερική της εμφάνιση...
Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η κατάσταση υγείας της Νανάς Καραγιάννη. Η γλυκιά δημοσιογράφος πιστή στα ραντεβού της με τους γιατρούς της εδώ και ένα μήνα, φαίνεται να καταπολεμάει το θηρίο της νευρικής ανορεξίας. Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε άλλωστε στην σελίδα της στο facebook, αποδεικνύουν ότι έχει βάλει κιλά ενώ το πρόσωπο της έχει «γεμίσει» ξανά. Όχι μόνο από ευτυχία λόγω του ότι έχει δίπλα της στον σύζυγο της βράχο ακλόνητο αλλά τους φίλους της, αλλά και από κιλά που τα είχε τόσο πολύ ανάγκη

Δείτε πως είναι σήμερα η "Μπουλίτσα" από τη σειρά "Το καφέ της χαράς"!!

Μετά από χρόνια δείτε την αγαπημένη σε όλους μας "Μπουλίτσα"....

ΤΡΟΜΕΡΟ Δεν θα πιστεύετε τι "φύτρωσε" στο μάτι ενός 19χρονου!



Σοκαριστικό είναι το θέαμα που αντίκρισε ένας 19χρονος από το Ιράν όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη.Ο νεαρός δεν πίστευε στα μάτια του... Η φωτογραφία κάνει το γύρω του κόσμου και έχει προβληματίσει τους επιστήμονες...
Ένας περίεργος όγκος στο δεξί του μάτι, το τελευταίο διάστημα, του προκαλούσε δυσκολίες στην όραση.
Αυτό όμως που... τρέλανε την παγκόσμια ιατρική και φυσικά τον ίδιο, ήταν ότι πάνω σε αυτόν φύτρωναν... τρίχες!
Παρόλο που με την πρώτη ματιά δεν γίνονται αντιληπτές, είναι γεγονός!Οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί ο όγκος, ωστόσο η όρασή του δεν πρόκειται να αποκατασταθεί στο 100%...Ο 19χρονος πιθανότατα γεννήθηκε με το πρόβλημα αυτό, το οποίο σταδιακά προχώρησε!

ΦΡΙΚΗ! Γυναίκα ζόμπι. Δείτε την προσεκτικά!

Αν νομίζατε ότι τα ζόμπι ήταν μόνο αποκύημα της φαντασίας των παραμυθάδων, έχουμε ετοιμάσει κάτι που θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας.
Αν θεωρήσουμε ότι οι τελετές των κατοίκων της Toraja, στην Ινδονησία είναι πραγματικό γεγονός και όχι απάτη σχεδόν κάθε άτομο που πεθαίνει μπορεί να μετατραπεί σε ζόμπι. Ορισμένοι άνθρωποι του χωριού ισχυρίζονται ότι είχαν και… εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους νεκρούς να περπατήσουν. Και δεν εννοούμε μεταφορικά….

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ | 170.000 χρήστες του Twitter ακόμα γελάνε με τη φωτογραφία που ανέβασε

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να βρει στη ζωή της τον Mr Perfect(κύριος τέλειος άντρας). Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, γνωστή για το ευρηματικό της χιούμορ, θέλοντας να διακωμωδήσει το όνειρο και τα θέλω της ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter που στην κυριολεξία κλάψαμε όλοι από τα γέλια. Εκατόν εβδομήντα χιλιάδες φίλοι που την ακολουθούν κρατούν ακόμα το στομάχι τους.
Δείτε τη φωτογραφία και απομακρυνθείτε από την πολυκατοικία σας, γιατί τα γέλια σας θα φτάσουν μέχρι την ταράτσα!

ΣΟΚ. Έχετε δει ποτέ αυτήν την κοπέλα στον ύπνο σας;


:O

Δεν υπάρχει... Δείτε πως σκόραρε απ' τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα...

Τύχη ή εξάσκηση;;;

Έκανε φάρσα στη μάνα του… ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕ; (Video)

Μετά από αυτό αποκλείεται να της ξανακάνει φάρσαΌταν ο νεαρός θέλησε να κάνει πλάκα στην μητέρα του δεν σκέφτηκε καθόλου πώς μπορεί εκείνη να αντιδρούσε.

Αφού την κάλεσε στο δωμάτιό του της ζήτησε χρήματα επειδή δήθεν κάνει χρήση ηρωίνης. Δείτε την απίστευτη αντίδραση της μητέρας ακόμα κι όταν της αποκαλύπτει την αλήθεια.

Δείτε τον άνθρωπο με το μεγαλύτερο λαιμό στον κόσμο (pics)



Αυτός είναι ο άνθρωπος με τον μεγαλύτερο λαιμό στον κόσμο.. 

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά τατουάζ σε βλέφαρα (PICS)

Μαζέψαμε για εσάς τα 10 πιο ανατριχιαστικά τατουάζ που έχετε δείτε σε βλέφαρα....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε 100 ετών κινέζα με κέρατο στο μέτωπο! (PICS)

H Zhang Ruifang είναι μια 100 χρονών γιαγιά από την επαρχία Henan της Κίνας , Έχει ένα παράξενο κέρατο που βγαίνει από την αριστερή πλευρά του μετώπου της. 

ΕΛΕΟΣ: Παχύσαρκη γυναίκα πληρωνόταν για να.....

Ήδη από τα σχολικά της χρόνια ζύγιζε περισσότερα από 100 κιλά και κάποια στιγμή έφθασε τα 300! Το 2007 έγινε η πιο παχύσαρκη γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές μωρό.

Θα ανατριχιάσετε κυριολεκτικά όταν δείτε τι κάνει αυτή η κοπέλα στο μάτι της!

Mα τι κάνει εκεί Θέε μου; Είναι τρελή;;;

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Δείτε τι κάνουν οι γιαπωνέζες για να έχουν ίσια πόδια!

Η νεαρή Γιαπωνέζα που βλέπετε στη φωτογραφία,  απ' ότι φαίνεται θα έκανε τα πάντα για να ισιώσει τα πόδια της αψηφώντας τον πόνο!..

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ: Ήταν έτσι και έγινε...... [φωτο]

Δείτε πως μια γλυκιά κοπέλα κατέστρεψε το πρόσωπό της χωρίς λόγο... με πλαστικές επεμβάσεις...

Περιμένετε μέχρι να δείτε ολόκληρη την φωτογραφία...

Κάτι δεν πάει καλά εδώ...

Ανατριχιαστικό!!Δείτε τι τατουάζ έκανε στο χέρι του...

Ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι θα αηδιάσουν...

Σας φαίνεται μια φυσιολογική κοπέλα; Κι όμως δεν είναι..

Αυτό το κορίτσι έχει κάτι το... φιδίσιο! Το μέγεθος είναι που κάνει τη διαφορά..Αυτό το κορίτσι έχει κάτι το... φιδίσιο! Το μέγεθος είναι που κάνει τη διαφορά..

Μπορείτε να την κοιτάξετε στα μάτια για 10``

Η ηθοποιός (Minka Kelly) έχει ψηφιστεί ως η πιο "κ@υτη" γυναίκα του 2010 από το Esquire και μάλλον δεν θέλει να χάσει τον τίτλο της.

Ιδού η απόδειξη... 

Έξαλλος ο Φιλιππίδης διέκοψε παράσταση επειδή θεατές....


Η είδηση κυκλοφορεί με ταχύτητα του φωτός σε διαδίκτυο και θεατρικά πηγαδάκια: ο δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να διέκοψε παράσταση επειδή θεατής έτρωγε πατατάκια αναφωνώντας «Αν έπαιζα ο Μινωτής θα έτρωγαν τσιπς;»

Ναοί πέρα από κάθε φαντασία: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εκκλησίες του κόσμου [εικόνες]


http://enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/04/fetcher_250.jpegΗ λατρεία, λένε, είναι προσωπική υπόθεση, ωστόσο πολλές φορές οι τόποι λατρείας ξεπερνάνε και την πιο τρελή φαντασία.«Διαστημικές» εκκλησίες, εκκλησίες θαμμένες κάτω από το έδαφος και κατασκευασμένες από περίεργα υλικά, αυτές είναι οι πιο παράξενες εκκλησίες στον κόσμο που προσελκύουν πλήθος πιστών αλλά και… περίεργωνΔείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις εντυπωσιακές εκκλησίες του κόσμου.
http://enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/04/fetcher_1394.jpeg

Πρωτόγονη φιλοξενία σε ένα ξενοδοχείο – σπηλιά στη μέση του πουθενά [εικόνες]

Η σπηλιά Κοκοπέλι στο Νέο Μεξικό πιθανολογείται ότι σχηματίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια όταν ακόμη στη Γη βασίλευαν οι δεινόσαυροι, ωστόσο, χρειάστηκε να έλθει η περίεργη δεκαετία του 1980 για να την ανακαλύψουν δύο γεωλόγοι, πατέρας και γιος, οι Μπρους Μπλάκ και Μπρους Μπλάκ Τζούνιορ και να εξελιχθεί μέσα σε 30 χρόνια σε ένα ξακουστό ξενοδοχείο.Αρχικά οι Μπλακ θέλησαν να κάνουν τη σπηλιά ένα πρωτότυπο γεωλογικό γραφείο για τους επιστήμονες της οικογένειας, ωστόσο, οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν το 1996 όταν μετακόμισαν ο Μπρους Μπαλκ και η γυναίκα του, ενώ από το 1997 άρχισαν να το νοικιάζουν σε όσους έψαχναν μεγάλες συγκινήσεις.Οι πελάτες για να φτάσουν εκεί πρέπει να σκαρφαλώσουν μια σκάλα 21 μέτρων, ενώ το ξενοδοχείο βρίσκεται σε υψόμετρο 85 μέτρων.

Καρχαρίας σώζει… ναυαγό που περιπλανιόταν 15 εβδομάδες στη θάλασσα!

Όταν ο ψαράς Τοακάι Τεϊτόι από τα νησιά Μάρσαλ πήγε με τον γαμπρό του για ψάρεμα, δεν φανταζόταν ότι τον περίμενε η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του.Οι δυο τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goodstory.gr, ανοίχτηκαν με τη βάρκα τους στον ωκεανό, όμως τα ρεύματα τους παρέσυραν και αδυνατούσαν να επιστρέψουν στην ακτή. Μαζί τους είχαν αρκετά τρόφιμα, όχι όμως και νερό. Αποτέλεσμα πέντε εβδομάδες μετά, ο γαμπρός του Τεϊτόι δεν άντεξε και πέθανε από αφυδάτωση. Ο ψαράς άρχισε να πιστεύει ότι το τέλος ήταν κοντά και για εκείνον.Στην ατυχία του την επόμενη μέρα, μετά τις πέντε εβδομάδες και το χαμό του γαμπρού του ξέσπασε μία ισχυρή καταιγίδα και κατάφερε να γεμίσει έξι δοχεία με νερό.
Όμως η περιπέτεια δεν τελείωσε εδώ. Οι εβδομάδες περνούσαν και ξαφνικά είδε έναν τεράστιο καρχαρία να κολυμπά γύρω από τη βάρκα του. Για καλή του τύχη ο καρχαρίας δεν επιτέθηκε στη βάρκα και έφυγε.

Σπιντάτος ο Internet Explorer με τεχνολογία Google

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στον Internet Explorer 11 θα εμπεριέχονται πολλές νέες τεχνολογίες οι οποίες θα βοηθούν το πρόγραμμα στο να γίνει πιο σταθερό και πιο γρήγορο σε σχέση με τους προκατόχους του, αλλά σε αυτό το σημείο υπάρχει κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον.Όπως αποκάλυψε ο Rafael Rivera στο WithinWindows, ο IE11 θα υποστηρίζει SPDY, ένα πρωτόκολλο που έχει σχεδιαστεί από την Google για να φορτώνει ιστοσελίδες γρηγορότερα.Ενώ η Microsoft δεν έχει αναφερθεί επίσημα σχετικά με τα Windows Blue ή τον Internet Explorer 11, η ενδεχόμενη ενσωμάτωση του πρωτόκολλου SPDY στην επόμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα βοηθήσει στη μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας και στη βελτίωση της ταχύτητα στην περιήγηση έως και 64%, όπως λέγεται.Το SPDY δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στον Internet Explorer 11, έτσι όσοι έχουν την έκδοση των Windows Blue που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούν να δοκιμάσουν τη φημολογούμενη εισαγωγή του πρωτοκόλλου, όμως υπάρχουν αρκετές αναφορές επάνω σε αυτό που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό στην επομένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης να υπάρχει η ενσωμάτωση του.

Αν είναι δυνατόν… Παρουσιαστές τσακώνονται γυμνοί στο… μπάνιο!


Γδύθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους

Αν είναι δυνατόν… Παρουσιαστές τσακώνονται γυμνοί στο… μπάνιο!Τι άλλο θα δουν τα ματάκια στην τηλεόραση του εξωτερικού… Δυο κορυφαίοι παρουσιαστές αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους γυμνοί μέσα σε ένα μπάνιο! «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι η πρώτη γυναίκα που έκανε late night show!», λέει η 38χρονη Chelsea Handler που κάνει εκπομπή στο E-Entertainment.«Είναι το δικό μου στούντιο! Μου το έκλεψες, θυμάσαι;», ισχυρίζεται ο Conan O’Brian, παρουσιαστής late night show στο αμερικανικό δίκτυο TBS.Όλα αυτά βέβαια κάτω από ένα άκρως χιουμοριστικό γύρισμα με θέμα τον… ανταγωνισμό διότι στο εξωτερικό υπάρχει και αυτή η τηλεόραση. Έλα Παναγία μου…Που να βλέπαμε εδώ γυμνούς τη Μενεγάκη με τον Λιάγκα!

Αυτή είναι η μητέρα που μετανιώνει δημοσίως που έκανε παιδιά!


Ακόμα και σήμερα, 33 χρόνια μετά

Η 57χρονη σήμερα Isabella Dutton παραδέχεται δημοσίως πως θα προτιμούσε να είχε μείνει άτεκνη.
Αυτή είναι η μητέρα που μετανιώνει δημοσίως που έκανε παιδιά!«Ο γιος μου Stuart ήταν μόλις πέντε ημερών όταν συνειδητοποίησα ότι το να κάνω παιδιά ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» λέει η ίδια. Ακόμα και σήμερα, 33 χρόνια μετά, η ίδια θυμάται μία στιγμή της με τον γιο της που σίγουρα καμία άλλη μάνα δεν έχει δει μέχρι σήμερα όπως εκείνη. Όπως περιγράφει η Isabella, ήταν κάποια στιγμή που το μωρό πεινούσε και εκείνη δεν σηκωνόταν να πάει να του φτιάξει φαγητό καθώς όπως παραδέχεται, δεν ένιωσε τίποτα το μητρικό ή την ανάγκη να το βοηθήσει. Το έβλεπε μόνο ως κάτι… εξωγήινο που είχε έρθει στη ζωή της και είχε αλλάξει ριζικά την έγγαμη ζωή της. «Πάντα μισούσα τη μητρότητα» λέει χωρίς ίχνος
τύψεων στα λεγόμενά της.

Εγκαταλείπει τη Βόρεια Κορέα η μοναδική Ελληνίδα που ζει εκεί!

Εγκαταλείπει τη Βόρεια Κορέα η μοναδική Ελληνίδα που ζει εκεί!Η Φραγκίσκα Μεγαλούδη είναι ίσως η μοναδική Ελληνίδα που ζει στη Βόρεια Κορέα. Με αυτή την κατάσταση όμως που επικρατεί τώρα θα φύγει και θα πάει στο Πεκίνο προς το παρόν.Αυτή και ο 4χρονος γιος της, Σεμπάστιαν, αναχωρούν τη Δευτέρα για το Πεκίνο, μαζί με άλλες γυναίκες και παιδιά διπλωματών και στελεχών του ΟΗΕ, που υπηρετούν στη Βόρεια Κορέα.
Η ίδια δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θα μείνουμε στο Πεκίνο για λίγες μέρες και ελπίζουμε πως δεν θα συμβεί τίποτα και θα επιστρέψουμε στην Πιονγιανγκ. Δεν υπάρχει εδώ ένας κακός που απειλεί τον πλανήτη, αλλά παίζεται ένα πολιτικό, στρατιωτικό παιχνίδι για το οποίο σε μεγάλο βαθμό φταίνε και οι ΗΠΑ που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για ουσιαστική διπλωματική λύση». 

Παραλίγο να κόψει τη μπάλα ο Μέσι

Ευγνώμονας στο ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να είναι ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος, αφού το 2008 γλίτωσε τον Λιονέλ Μέσι από το πρόωρο τέλος της καριέρας του.Ο Αργεντινός σταρ μπορεί να έμοιαζε τα τελευταία χρόνια ως περίπου βιονικός, έχοντας χάσει ελάχιστα ματς εξαιτίας τραυματισμών, όμως αυτό δεν ίσχυε και στην αρχή της πορείας του.Ο «Λέο» τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του ταλαιπωρούνταν συχνά από μυϊκούς τραυματισμούς, με αποκορύφωμα τις δύο θλάσεις που είχε υποστεί στον αριστερό μηρό σε διάστημα 4 μηνών.

Tetris 3D φτιαγμένο από κιμωλία

partyspirit.gr
Ο Chris Calson είναι γνωστός καλλιτέχνης 3D δημιουργιών από κιμωλία. Το τελευταίο του δημιούργημα είναι το γνωστό σε όλους μας Tetris που έχει αποτυπωθεί με κιμωλία και είναι μία σχεδόν τέλεια αποτύπωση του γνωστού video game. Δείτε το stop motion video! 



Χάλασε και το Πακιστάν!!

PIC755283Η Badam Zari είναι η πρώτη γυναίκα που διεκδικεί κοινοβουλευτική θέση σε παραμεθόριο περιοχή.
Για τις περισσότερες γυναίκες που ζουν στην εξαιρετικά συντηρητική παραμεθόρια περιοχή του Πακιστάν η ψήφος είναι ένα άπιαστο όνειρο, πόσο μάλλον η υποψηφιότητα. Όμως μια γυναίκα από το Μπατζαούρ, μια περιοχή που μαστίζεται από διαμάχες στα σύνορα με το Αφγανιστάν, έχει αναστατώσει την κοινότητά της, ανακοινώνοντας ότι θέτει υποψηφιότητα για κοινοβουλευτική θέση πάρα τον υψηλό κίνδυνο που διατρέχει, προκαλώντας την οργή των Ταλιμπάν.

To γκολ του Βιεϊρίνια στα καλύτερα του μήνα!(video)

Η γκολάρα του Βιεϊρίνια στη Φράιμπουργκ φιγουράρει στα καλύτερα γκολ του Μαρτίου! Δείτε τις φωτοβολίδες του Μόντριτς, τον κεραυνό του Ρούνεϊ, το άπιαστο του Ρόμπεν κ.ά.

Όταν οι τοίχοι έχουν φωνή: Δείτε το video και τις εικόνες

music_wall_partyspiritΤοίχοι που μιλούν ή αλλιώς τραγουδούν στο κέντρο της Δρέσδης... 
Στην πρόσοψη ενός πολύχρωμου κτιρίου κάθε φορά που βρέχει οι περαστικοί και οι ένοικοι της πολυκατοικίας ακούνε παράξενες αυτοσχέδιες μελωδίες που δημιουργούνται από τις σταγόνες βροχής, οι οποίες χορεύουν μέσα στα ειδικά σχεδιασμένα ¨χωνιά" που έχουν τοποθετηθεί  στο Kunsthofpassage Funnel Wall, όπως ονομάζεται και συνδέονται με υδροροές, δίνοντας νέο ηχόχρωμα σε αυτόν τον δρόμο της πόλης.

Απίστευτο χτύπημα στον διαιτητή με το μπαστούνι!

Απίστευτο χτύπημα στον διαιτητή με το μπαστούνι!Συμφωνούμε ότι το χόκεϊ είναι από τα πιο άγρια αθλήματα του κόσμου και πως ουκ ολίγες φορές ο πάγος έχει μετατραπεί σε ρινγκ! Αυτή τη φορά, ξύλο ανάμεσα σε παίκτες δεν έπεσε αλλά ένας από τους αθλητές εκσφενδόνισε το μπαστούνι του και πέτυχε τον διαιτητή!Πρόκειται για παίκτη της Λιθουανίας που αντιδρά αψυχολόγητα στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Εσθονίας για αθλητές κάτω των 18!


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο (vids)


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο (vids)


Όλοι κάποια στιγμή έχουν δυσκολευτεί να φορέσουν σκουφάκι για να κολυμπήσουν σε πισίνα..Μπορεί και όχι βέβαια, αλλά το βίντεο δείχνει έναν αστείο και εύκολο τρόπο για να το φορέσεις...


Οι 10 πιο εντυπωσιακοί δρόμοι στον κόσμο

partyspirit.gr
Δέκα μονοπάτια, δρόμοι ή απλά περάσματα από όλο τον κόσμο με διαφορετική ομορφιά ο καθένας. 
Σαν Φρανσκίσκο 
partyspirit.gr

10 Τοποθεσίες με την καλύτερη θέα στο κόσμο

partyspirit.gr
Δέκα σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο, από πολείς μέχρι φυσικά τοπία που κόβουν την ανάσα.
To Βόρειο Σέλας
partyspirit.gr

 








28η αγωνιστική: Όλα για την Ευρώπη και την παραμονή

28η αγωνιστική: Όλα για την  Ευρώπη και την παραμονήΜε τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Super League.Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό(17:15μμ) σε ένα παιχνίδι – σταθμός για τους γηπεδούχους. Λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και οι Φαίακες θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για την παραμονή στην κατηγορία αρκεί να γίνει και το… θαύμα! Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία αν φυσικά ο Άρης νικήσει τον Ατρόμητο.Την ίδια ώρα (17:15μμ) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Βέροια με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο «Δικέφαλος» θέλει το τρίποντο για να τεθεί επικεφαλής στα πλέι οφ για τη μάχη που οδηγεί στην Ευρώπη και στα προκριματικά του Champions League. Η «Βασίλισσα» από την άλλη θέλει τη νίκη που θα τη βοηθήσει σημαντικά στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.Τέλος, η πρώτη μέρα της 28ης αγωνιστικής τελειώνει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Άρη στις 19:30μμ.Οι γηπεδούχοι αν νικήσουν θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού θα κυνηγήσει τη νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει στην παραμονή…

Συνελήφθη ο Νο 1 διανομέας παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο

Στα χέρια των αρχών των ΗΠΑ, ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδικής πορνογραφίας στο κόσμο. Στο σπίτι του βρέθηκαν ρούχα και εσώρουχα ανήλικων παιδιών (PIcs)Η αστυνομία των ΗΠΑ συνέλαβε τον προμηθευτή παιδικής πορνογραφίας, John Shearen.Ο συγκεκριμένος άνδρας, που περιγράφεται από την αστυνομία ως ο υπ “αριθμόν ένας διανομέας παιδικής πορνογραφίας σε όλο τον κόσμο, συνελήφθη στο σπίτι του στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο, όπου έφτιαχνε στον υπολογιστή του τα επίμαχα βίντεο.
Ο 51χρονος John Shearen βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1 εκατομμύριο εικόνες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Κάπως έτσι θα είναι ο κόσμος μετά το τέλος της ανθρωπότητας.


Κάπως έτσι θα είναι ο κόσμος μετά το τέλος της ανθρωπότητας. Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε το μεγαλύτερο πανό στον κόσμο!(βιντεο)


Δείτε το μεγαλύτερο πανό στον κόσμο!
Το μεγαλύτερο πανό στον κόσμο έφτιαξαν οι οπαδοί της Νασιονάλ και το σήκωσαν στον αγώνα με την Τολούκα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Το πανό έχει μήκος 600 μέτρα και ύψος 54 μέτρα και όπως θα δείτε κάλυψε σχεδόν όλο το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Νασιονάλ είχαν την ιδέα για να φτιάξουν το πανό από το 2006 και τελικά άρχισαν να το φτιάχνουν πριν 1,5 χρόνο. Για να ολοκληρωθεί το πανό χρειάστηκε η συμμετοχή 5000 οπαδών της ομάδας!

Ποιοι Έλληνες κρύβουν θησαυρούς σε offshore

Στο «φως» έρχονται τα ονόματα χιλιάδων κατόχων αμέτρητου πλούτου σε όλο τον κόσμο, καθώς διέρρευσαν από τον κλάδο των offshore τα στοιχεία των μεγαλοκαταθετών κυρίως από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ανάμεσα στους κατόχους των αμύθητων περιουσιών που αναφέρει η Guardian, βρίσκονται ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, η κόρη του δικτάτορα στις Φιλιππίνες και ο πρώην «άρχοντας» του real estate στο Λονδίνο, ο Αχιλλέας Καλλάκης.

Άδωνις: Αν με αγγίξει ο Κασιδιάρης θα πάει φυλακή

TO SHOW ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
«Αν είχαμε τηλεόραση θα φαινόμασταν στην κάμερα σαν το ουκρανικό κοινοβούλιο ή την Ταϊλάνδη. Μπορεί τελικά να μην έπεσε ξύλο, αλλά από μακριά, άμα το έβλεπες, είχαμε γίνει ένα κουβάρι», δήλωσε o Αδωνις Γεωργιάδης, περιγράφοντας τα γεγονότα που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση της Προανακριτικής. Μιλώντας στο Βήμα 99,5, περιέγραψε τη σύγκρουσή του με τον Ηλία Κασιδιάρη:«Έσπασε ένα ποτήρι και ένα μικρόφωνο. Σηκώθηκα, πήγα μπροστά του και του είπα «κάτσε κάτω» και άλλες εκφράσεις τύπου «μη νομίζεις ότι σε φοβόμαστε». Παρά την εικόνα του μεγάλου μάγκα και τσαμπουκά που έχει, το σκέφτηκε λίγα δευτερόλεπτα και δεν με βάρεσε, κάθισε σαν καλό παιδάκι και του επιβάλλαμε τον κανονισμό της αφωνίας. Γυαλίζει το μάτι του του παιδιού, δεν το λέω με κακία».