Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το πιο τρελό fail γυναίκας οδηγού που είδαμε τελευταία!

Το πιο τρελό fail γυναίκας οδηγού που είδαμε τελευταία!Χωρίς παρεξήγηση στο γυναικείο φύλο, απλά έτυχε ο οδηγός του οχήματος να είναι κυρία. Το πώς το κατάφερε αυτό, απορίας άξιο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κάνεις κύκλους κι εκείνη το κυνηγάει αφού πρώτα έχει πέσει από το κάθισμά της στη μέση του δρόμου! Τι να πούμε άλλο. Δείτε με τα μάτια σας!

Αυτοκίνητο τρακάρει με άλογο… Μόνο στη Ρωσία!

Αυτοκίνητο τρακάρει με άλογο… Μόνο στη Ρωσία!Τέτοια περιστατικά στους δρόμους, μόνο στη Ρωσία συμβαίνουν και δεν προκαλούν και εντύπωση εκεί. Σε εμάς ωστόσο δεν ακούγεται και πολύ συνηθισμένο να κυκλοφορούν τα άλογα σε κεντρικούς δρόμους και να πέφτουν πάνω στα διερχόμενα αμάξια. Συνέβη όμως και η κάμερα του πίσω οχήματος, το κατέγραψε! Πιο μετά, τα άλογα πέρασαν κανονικά απέναντι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το πρώτο βιαζόταν μάλλον…

Θύμισε Μαραντόνα ο Σκόκο(video)

Θύμισε Μαραντόνα ο ΣκόκοΣυνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με τα κατορθώματα του ο Νάτσο Σκόκο, καθώς από αγωνιστική σε αγωνιστική πετυχαίνει ακόμη πιο όμορφα γκολ. Στον τελευταίο αγώνα της Νιούελς Ολντ Μπόις με την Ντεπορτίβο Λάρα από τη Βενεζουέλα, ο Σκόκο πέτυχε ένα γκολ που θύμισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιος βρήκε μπροστά του και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Να θυμίσουμε ότι ο Νάτσο Σκόκο ακούγετε ότι μπορεί να επιστρέψει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, καθώς είναι οι δυο ομάδες που μπορούν να τον πληρώσουν. 

Δικέφαλο φίδι στο ζωολογικό κήπο της Μόσχας (βίντεο)

Ένα σπάνιο έκθεμα φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες ο ζωολογικός κήπος της Μόσχας. Πρόκειται για ένα αλμπίνο δικέφαλο φίδι, το οποίο σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι τόσο σπάνιο που δύσκολα θα επιζούσε ελεύθερο στη φύση.
Το φίδι γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ελπίζουν ότι θα ζήσει άλλα τόσα, μιας και τέτοιου είδους ερπετά ζουν για περίπου 12 με 15 χρόνια λόγω γενετικής μετάλλαξης που τα κάνει πιο ευάλωτα σε ασθένειες.


To 1o Final 4 της ιστορίας

Σαν σήμερα, το 1988, στη Γάνδη έγινε το πρώτο Final 4 στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ανάμεσα στην Φίλιπς Μιλάνο του ΜάκΑντου, του Μενεγκίν και του Ντ'Αντόνι, την Μακάμπι του Τζάμσι, του Μπάρλοου, του Μαγκί και του Μπέρκοβιτς, την Παρτίζαν του Ντίβατς, του Τζόρτζεβιτς, του Πάσπαλιε και του Ομπράντοβιτς και τον Άρη του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Σούμποτιτς και του Ουίλτζερ.Ίσως ποτέ στην ιστορία δεν έχουν βρεθεί τόσοι θρύλο σε ένα παρκέ! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με τα 
κατορθώματά τους:

Σοκ με Μπέιλ! (vid)


Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στο στρατόπεδο της Τότεναμ έπειτα από τον τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον διπλωμένο του αστράγαλο να προκαλεί σοκ! Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να αποφύγουν το… κάζο και να σώσουν την παρτίδα κόντρα στην Βασιλεία, «επιστρέφοντας» από το 0-2 (2-2 τελικό). Παρ” όλα αυτά το φινάλε του ματς επιφύλασσε ιδιαίτερα δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Βίλας Μπόας, ο οποίος αφού είδε τον Λένον να έχει βγει από το 27′ λόγω τραυματισμού, αντίκρισε και τον Γκάρεθ Μπέιλ να σωριάζεται στο έδαφος σφαδάζοντας.

Τρόμο προκαλεί φωτογραφία και σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.... (video)

Η φωτογραφία αυτή κάνει τ τον γύρω του διαδικτύου. Είναι προφανές ότι μέσα στον κόκκινο κύκλο τα σύννεφα σχηματίζουν την μορφή του Χριστού, πολλοί λένε ότι είναι.. πολύ καλή δουλειά του photoshop.
 Ότι και να είναι αλήθεια η ψέματα μια και καμία πηγή δεν αναφέρει το που έχει τραβηχθεί αυτή η φωτογραφία, είναι σημάδι των καιρών. 
Σε μια ανάλογη περίπτωση στην Ουκρανία που υπάρχει βίντεο μαθητών δείτε τι ακριβώς έγινε παρακάτω ....

Αντέχεις να το δείς;


Απλά δείτε το Βίντεο:

Της άρπαξαν τη τσάντα στα φανάρια

Της άρπαξαν τη τσάντα στα φανάριαΜεγάλο θράσος επέδειξαν δύο ανήλικοι τσιγγάνοι, όταν χθες το απόγευμα (04-04-2013) άνοιξαν τις πόρτες οδηγού και συνοδηγού, Ι.Χ. αυτοκινήτου, που ήταν σταματημένο στα φανάρια της Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργουκαι άρπαξαν την τσάντα που η νεαρή οδηγός είχε αφήσει στο κάθισμα του συνοδηγού.Η κοπέλα κατευθυνόταν προς Πύργο και σταμάτησε στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο.Τη στιγμή εκείνη και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει , καθώς οι δύο τσιγγάνοι έδρασαν αστραπιαία, είδε την τσάντα της να εξαφανίζεται.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από οδηγό άλλου αυτοκινήτου που είχε σταματήσει και αυτός στο φανάρι.

Φωτογραφίες! Δείτε τη γυναίκα που ''ξελόγιασε'' τον Γιώργο Κατίδη!(pictures)

Φωτογραφίες! Δείτε τη γυναίκα που ''ξελόγιασε'' τον Γιώργο Κατίδη!Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατίδης, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα τον τελευταίο καιρό, λόγω του περιβόητου ναζιστικού χαιρετισμού που έκανε μετά το γκολ του με την Βέροια!Πέρα από αυτό όμως δεν παύει να ζει μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε 20χρονος! Ο παίκτης της ΑΕΚ λοιπόν είναι ερωτευμένος με τη Δώρα και είναι μάλιστα αυτή που κατάφερε να τον κάνει να ξεπεράσει όλο αυτό!Είναι σπουδάστρια Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάνει το μεταπτυχιακό της στη Ρώμη! Το ζευγάρι, είναι πολύ ερωτευμένο και ταυτίζεται απόλυτα σε ό,τι έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία τους και τη ζωή γενικότερα!

Τουλάχιστον 40 νεκροί από κατάρρευση κτηρίου στην Ινδία

Τουλάχιστον 40 νεκροί από κατάρρευση κτηρίου στην ΙνδίαΤους 35 ξεπέρασε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση ενός υπό κατασκευή κτιρίου κοντά στο Μουμπάι της δυτικής Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ανέσυραν ζωντανούς 40 ανθρώπους από τα ερείπια του κτιρίου, το οποίο κατέρρευσε στην περιοχή Θέιν, στα περίχωρα της παραθαλάσσιας αυτής πόλης, αργά το βράδυ της Πέμπτης.Η αστυνομία ανέφερε ότι 59 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία. Όπως δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Ντιγκαμπάρ Τζανγκλ, 13 παιδιά, 11 άνδρες και 11 γυναίκες σκοτώθηκαν, ενώ κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου ενδέχεται να υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Πολλά από τα θύματα ήταν μετανάστες εργάτες.

Βαλντές: «Θέλω να φύγω, να ζήσω νέες προκλήσεις»

Βαλντές: «Θέλω να φύγω, να ζήσω νέες προκλήσεις»Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του στην Αγγλία είναι ο Βίκτορ Βαλντές.
Ο τερματοφύλακας τηςΜπαρτσελόνα με δηλώσεις του στο βρετανικό περιοδικό «Four, Four, Two» είπε για πολλοστή φορά πως θέλει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» για να δοκιμάσει και αλλού την τύχη του για να μην παραμείνει στάσιμος.
Ο Βαλντές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αγγλικό πρωτάθλημα ενώ όπως είναι ήδη γνωστό πολλοί αγγλικοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

O Πικέ... χούφτωσε τον Ιμπραΐμοβιτς

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν τρία χρόνια στην Ισπανία όταν δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με τους δύο (τότε) παίκτες της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς να έχουν έρθει σε τρυφερό τετ- α- τετ. 

Έτσι στην αναμέτρηση της Τρίτης στο Παρκ ντε Πρενς για τα προημιτελικά του Τσαμπιονς Λιγκ οι δύο ποδοσφαιριστές ανταμώθηκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλοι, αφού πλέον ο διεθνής Σουηδός αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε μια τρυφερή στιγμή. 

Τζέισον Μπάτον:”είναι νωρίς για να τεθώ εκτός…”

Τζέισον Μπάτον:”είναι νωρίς για να τεθώ εκτός…”Μπορεί η McLaren να ξεκίνησε το πρωτάθλημα υποτονικά με το μονοθέσιο της να μην παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικό, ωστόσο ο Τζένσον Μπάτον τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς για να τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Ο Βρετανός πιλότος έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2009 όταν προς το τέλος της σεζόν τον κόντραρε, ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχε καταφέρει να βαθμολογηθεί στα τέσσερα πρώτα γκραν πρι.

Είδαν Κλάους, αλλά…

Είδαν Κλάους, αλλά…Ο Τέγκε Σμάντκε είδε από τα VIP του γηπέδου την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έχοντας τα μάτια και την προσοχή του στραμμένα στον επιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά».
Ήταν τέτοια η εικόνα του ματς -είναι αλήθεια- που δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον Αθανασιάδη, με αποτέλεσμα το μπλοκάκι του απεσταλμένου της γερμανικής ομάδας να μην γνωρίσει και μεγάλες… δόξες, όπως αναφέρει ο «Τρελός του Χωριού» και πλέον μένει να φανεί εάν το Αννόβερο θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Έγινε μητέρα όταν ήταν 5 ετών!

Έγινε μητέρα όταν ήταν 5 ετών!Η μόλις πέντε χρονών Lina Medina η οποία ζούσε σε ένα χωριό στις Άνδεις, στην ηλικία μόλις των πέντε ετών άρχισε να αποκτά πολύ μεγάλη κοιλιά…
Η συγκεκριμένη ιστορία η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο παράξενα γεγονότα στον κόσμο και ιατρικό μυστήριο συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του ’40 στο Περού.Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς της συνέβαινε.Έναν χρόνο πριν, είχε αρχίσει να βλέπει το στήθος της να μεγαλώνει ιδιαίτερα σαν να ήταν 16 χρονών ενώ λίγο αργότερα ο σχηματισμός του ολοκληρώθηκε σαν να ήταν πράγματι κανονική γυναίκα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 1 ΤΡΙΣ.ΕΥΡΩ χάνει κάθε χρόνο η Ευρωζώνη από την φοροδιαφυγή!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 1 ΤΡΙΣ.ΕΥΡΩ χάνει κάθε χρόνο η Ευρωζώνη από την φοροδιαφυγή!Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε σήμερα τις χώρες της ΕΕ «να επιληφθούν του ζητήματος» της φοροδιαφυγής, κυρίως υιοθετώντας μια κοινή στάση όσον αφορά το τι είναι ένας φορολογικός παράδεισος, και υπενθύμισε πως η φοροδιαφυγή κοστίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη «περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο» ευρώ.Ερωτηθείς στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τον κατάλογο των προσωπικοτήτων που είναι μέτοχοι εταιρειών σε φορολογικούς παραδείσους, ο οποίος δημοσιεύθηκε σήμερα από πολλές εφημερίδες στον κόσμο, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί αρνήθηκε να σχολιάσει.

Οι άνδρες υπό…εξαφάνιση και αιτία είναι το γονίδιο Υ.

Οι άνδρες υπό…εξαφάνιση και αιτία είναι το γονίδιο Υ.Είδος υπό εξαφάνιση όπως η καρέτα καρέτα ή καφέ αρκούδα γίνονται και οι άνδρες. Δεν είναι αστείο.Είναι αποτέλεσμα επιστημονικών ερευνών: οι άνδρες εξαφανίζονται!
Φυσικά σε βάθος χρόνου. Πολύ βάθος.Σε πέντε εκατομμύρια χρόνια αναμένεται να έχουν εξαφανιστεί από πρόσωπου γης οι άνδρες, ακόμη και στην περίπτωση που το ανθρώπινο είδος (οι γυναίκες δηλαδή, δεν έμεινε άλλο) εξακολουθεί να υπάρχει.
Γιατί θα εξαφανιστούν οι άνδρες; Γιατί φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου το χρωμόσωμα Υ, που μόνο οι άνδρες διαθέτουν στο DNA τους. Και σε πέντε εκατομμύρια χρόνια, άνδρες δε θα υπάρχουν. Αυτό υποστήριξε, σε διάλεξή της στην Καμπέρα, η καθηγήτρια Γενετικής Τζένι Γκρέϊβς που πρόσθεσε ότι σε κάποιες απομονωμένες ομάδες ανδρών η διαδικασία φθοράς του χρωμοσώματος Υ ίσως να έχει ήδη ξεκινήσει.

Βίντεο: Έπεσε από γέφυρα ύψους 64 μέτρων χωρίς να πάθει το παραμικρό


Ένας 37χρονος έπεσε από γέφυρα ύψους 64 μέτρων χωρίς να πάθε το παραμικρό. Τι τον οδήγησε σε αυτή τη πράξη (Vid)
Επί σαράντα πέντε λεπτά προσπαθούσαν οι αρχές να πείσουν έναν 37χρονο να μην πέσει από τη γέφυρα Fatih Sultan Mehmet ύψους 64 μέτρων στο Βόσπορο της Κωνσταντινούπολης.Ο λόγος για τον οδηγό φορτηγού Orhan Eryiğit,ο οποίος πάρκαρε το όχημά που οδηγούσε και κατευθύνθηκε στην γέφυρα.Ο άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε χωρίσει πράγμα που επιβάρυνε την ψυχολογία του.Ο 37χρονος έκανε τη βουτιά θανάτου στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό.Ένα πλωτό της αστυνομίας τον περισυνέλεξε.

Η σουίτα του Ιβάν του τρομερού!

Από το μπαλκόνι της ο ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ατένιζε πριν από μερικές ημέρες τη θάλασσα. Είναι η προεδρική σουίτα που προτιμά στο «Makedonia Palace», τη διοίκηση του οποίου ανέλαβε πρόσφατα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά, αφού ο αέρας της προεδρικής σουίτας «Φίλιππος Β'» (μίας εκ των δύο που διαθέτει το εμβληματικό ξενοδοχείο) έχει συμπυκνώσει μέσα του τη λάμψη βασιλιάδων, πρωθυπουργών και σταρ του κινηματογράφου. Η διαμονή του εκεί ήταν μάλιστα συμβολική του νέου ξεκινήματος του ξενοδοχείου, με τον ίδιο στο τιμόνι, καθώς ήταν ο πρώτος που έμεινε στην προεδρική σουίτα μετά το άνοιγμα του «Makedonia Palace», πριν από μόλις δεκαπέντε ημέρες.

Πότε θα βγω;

Κραυγή απόγνωσης, αλλά και αγανάκτησης μέσα από τις φυλακές για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος θέλει να αναπνεύσει αέρα ελευθερίας μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς -όπως υποστηρίζει- προσφέρει όλη την περιουσία του στο Ελληνικό Δημόσιο ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του και να πάψει πλέον να βλέπει τον ήλιο πίσω από τα κάγκελα του κελιού του.
Θύμα της ελληνικής γραφειοκρατίας, η οποία εξακολουθεί να τον κρατά επί έναν χρόνο δέσμιο και να του συμπεριφέρεται σαν να πρόκειται για εγκληματία του κοινού Ποινικού Δικαίου, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και σχεδιαστής. Μετά από έναν χρόνο στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και την ανοιχτή του πρόσκληση στο Δημόσιο, «Πάρτε τα όλα και αφήστε με ελεύθερο», ο «Mr Lak» εξακολουθεί να κρατείται, ενώ οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του δημευμένου ακινήτου του στην Κάντζα έχουν «παγώσει».

Σάλος με τις νέες δραχμές

Ευρώ τέλος... Η επιστροφή στη δραχμή είναι πλέον γεγονός! Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον δίνει μια ματιά στο Διαδίκτυο, όπου τα... νέα και άκρως εντυπωσιακά χαρτονομίσματα του πάλαι ποτέ εθνικού νομίσματος «κυκλοφορούν» και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ενθουσιασμό ενώ έχουν προκαλέσει και συζητήσεις επί συζητήσεων.

Βουτσάς ο... μεγαλοπρεπής!


 Ο Κώστας Βουτσάς «κατέβασε» τα παντελόνια του Σουλεϊμάν και... κόντυνε τον σουλτάνο στη λίστα της AGB! Η νέα τηλεοπτική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου, που προβάλλεται από το Mega, κατάφερε να κατατροπώσει τον Μεγαλοπρεπή Σουλεϊμάν, που μέχρι πρότινος είχε την πρωτοκαθεδρία στην prime time ζώνη. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της νέας τηλεοπτικής σειράς του Mega μιλάει στην «Espresso» για τη «μονομαχία» του με τον... σουλτάνο: «Πού φτάσαμε! Να έχουμε ως μέτρο σύγκρισης τον Σουλεϊμάν και κάθε τουρκικό... Τι καταστροφή είναι αυτή; Λες κι εμείς δεν έχουμε ούτε κανάλια, ούτε παραγωγούς, ούτε συγγραφείς, ούτε ηθοποιούς για να κάνουμε τηλεοπτικές σειρές» λέει με αγανάκτηση ο Κώστας Βουτσάς και συνεχίζει: « Αλλά ο επιχειρηματίας που έχει ένα κανάλι, τον οποίο δεν κατηγορώ, βρήκε τρόπο να βγάλει λεφτά αγοράζοντας φθηνές τουρκικές σειρές. Μάλιστα οι Τούρκοι επέβαλαν να μη μεταγλωττίζονται τα σίριάλ τους, έτσι ώστε να ακούμε τη γλώσσα τους. Δεν ξέρω βέβαια πόσοι έχουν μάθει τουρκικά από αυτή την ιστορία βλέποντας αυτά τα σίριαλ».

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αυτή η γυναίκα να είναι 50 ετών!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αυτή η γυναίκα να είναι 50 ετών!Το ξέρουμε, πως κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες, δεν μπορέι να μην αναρωτιέστε, πως γίνεται, η Elle Macpherson στα 50 της, να έχει ΑΥΤΗ την κορμάρα!
_Elle_Macpherson_1701336a.jpg

Και όμως… γίνεται! Η καλλονή, γνωστή και ως «The Body», δηλαδή «Το Σώμα», καταφέρνει είκοσι χρόνια μετά, να κάνει τον κόσμο να παραληρεί στη θέα των αναλογιών της.

Justin Bieber: «Δεν έχω φίλους, δεν εμπιστεύομαι κανέναν»

Justin Bieber: «Δεν έχω φίλους, δεν εμπιστεύομαι κανέναν»Δύσκολη η ζωή των super stars κορίτσια και αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά και με τον Justin Bieber. Διότι το αγόρι ζει μες στη μοναξιά, παρά τα φώτα της δόξας που έχουν πέσει πάνω του και τις στρατιές των θαυμαστριών που κάνουν το παν για να τον στηρίξουν.
«Το γεγονός ότι είμαι γνωστός σημαίνει ότι έχω πολύ λίγους ανθρώπους δίπλα μου. Το τηλέφωνό μου δεν χτυπά ποτέ. Έχω μόνο τέσσερα άτομα με τα οποία διατηρώ μια επαφή. Απλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν και ειλικρινά δεν χρειάζομαι μερικούς φίλους για να με κάνουν να νιώθω ευτυχισμένος», είπε.

Βαρέθηκες το «Gangnam Style»; Ο PSY έχει καινούργιο!


Μπορεί ο «θόρυβος» του «Gangnam Style» να έχει καταλαγιάσει και πλέον να ασχολούμαστε με το «Harlem Shake», ο PSY, όμως, ετοιμάζει νέο «χτύπημα» και να δεις που με τον χορό του θα γίνει πάλι... της Κορέας!
«Το νέο τραγούδι είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι μόνο ο τίτλος του, που είναι "Gentleman"!», αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο PSY, που «σάρωσε» στα παγκόσμια charts, αλλά και έκανε ρεκόρ με περισσότερα από 1,5 δισ. views στο YouTube με το «Gangnam» του!
Το τραγούδι -το οποίο δεν αποκλείεται να αλλάξει τίτλο- θα αποκαλυφθεί σε συναυλία το ερχόμενο Σάββατο, 13 Απριλίου, ενώ ο Νοτιοκορεάτης ράπερ ζήτησε από τους fans του να πάνε ντυμένοι μελευκά αθλητικά ρούχα.
«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα για το είδος του χορού, παρά μόνο ότι οι Κορεατες τον ξέρουν. Οι υπόλοιπες χώρες δεν τον γνωρίζουν!», είπε στην ίδια συνέντευξη ο PSΥ...!

ΑΨΟΓΟ: Στη φόρα οι οντισιόν των επωνύμων του Hollywood

Με ένα βίντεο έκπληξη φέρνει σε αμηχανία πασίγνωστα ονόματα του Hollywood γνωστός διευθυντής εταιρείας castings!! Ετοιμάζεται να  βγάλει σε δημοπρασία τις μαγνητοσκοπημένες μυστικές οντισιόν των επωνύμων και ήδη επικρατεί πανικός στα πηγαδάκια...
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Robert Downey Jr. είναι μερικοί από τους celebrities που ξεκίνησαν τις οντισιόν σε νεαρή ηλικία, αλλά δεν τα κατάφεραν αμέσως.

Πλάνταξε στο κλάμα η Nicole Kidman και έβαλε τα δυνατά της για να πάρει τον ρόλο, αλλά απέτυχε!!!
Με πείσμα και υπομονή μετά από καιρό κατάφεραν να κατακτήσουν το Hollywood!!
Η κάθε κασέτα εκτιμάται στις 10.000 δολάρια!!
Καταλαβαίνετε πόσα εκατομμύρια θα βγάλει ο Διευθυντής των castings!!
Ακόμα και η αποτυχία των πολύ επιτυχημένων φαίνεται πως αξίζει χρυσάφι.
Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα από τα «αποτυχημένα» castings…

«Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο» λένε οι γιατροί για τον Τόμας

«Ο χρόνος θα δείξει. Δεν  μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο» λένε οι γιατροί για τον ΤόμαςΑργά και βασανιστικά κυλά ο χρόνος για τους γονείς, τους συγγενείς και τους κοντινούς ανθρώπους του Τόμας Πρωτόπαπα.
Ο 26χρονος ηθοποιός, βρίσκεται σχεδόν τρεις εβδομάδες στην εντατική μετά το τραγικό του ατύχημα στην Αττική Οδό, και μετά από τρεις φαρμακευτικές αγωγές που δεν κατάφεραν να προκαλέσουν αντίδραση στον εγκέφαλο του, οι γιατροί και οι συγγενείς του, περιμένουν το θαύμα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι γιατροί, που λένε ότι «ο χρόνος θα δείξει», περιμένοντας μέρα με τη μέρα, κάποια αντίδραση.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: Μοντέλα τρώνε χαρτί για να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: Μοντέλα τρώνε χαρτί για να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε!Είναι απίστευτο, σοκαριστικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Μοντέλα, προκειμένου να παραμείνουν αδύνατα, να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε, τρώνε… χαρτί!
Την συγκλονιστική μαρτυρία, «καταθέτει» η πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue, Kirstie Clements, στο βιβλίο της.
Στόχος των μοντέλων αυτών; Να χάσουν γρήγορα κιλά και να μην μείνουν εκτός πασαρέλας, φτάνοντας στα άκρα και διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα.

Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη!

Ο Γιώργος Κατίδης τιμωρήθηκε με πεντε αγωνιστικές για τον ναζιστικό χαιρετισμό του από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να απαλλάσεται από οποιαδήποτε ευθύνη.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης τιμωρήθηκε με τη δυνατότερη δυνατή ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της χώρας, καθώς και χίλια ευρώ πρόστιμο. Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ απαλλάχθηκε και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή. Επί της ουσίας για τον παίκτη δεν αλλάζει κάτι, καθώς έχει τεθεί ούτως ή άλλως εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασιστεί το τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ενώ έχει αποκλειστεί δια βίου και από τις Εθνικές ομάδες.

Πενθήμερη αποβολή σε μαθητή που είπε μπ… λο τη Βουλή

«Πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο» ήταν τα λόγια που έγραψε σε ένα φύλλο χαρτί ο μαθητής της παρακάτω φωτογραφίας κατά την πρώτη επίσκεψή του στη Βουλή, μια εικόνα την οποία ανήρτησε στο Διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Η απόφαση του μαθητή να μοιραστεί τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη του σχολείου του στο ελληνικό Κοινοβούλιο
τον έβαλε όμως σε μπελάδες αφού οι καθηγητές του δεν... εκτίμησαν ιδιαίτερα το σχόλιό του και αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με πενθήμερη αποβολή.
Τώρα ο μαθητής, δημοσιοποίησε εκ νέου την επίμαχη φωτογραφία στα social media, ζητώντας από την διαδικτυακή κοινότητα να κρίνουν αν η τιμωρία του ήταν δίκαιη ή όχι...

Εταιρεία παραγωγής ψάχνει παίκτες του beach volley για ταινία... πορνό!


Τι δουλειά έχουν αθλητές του beach volley σε ταινία πορνό; Η ισπανική εταιρία παραγωγής ταινιών «Private Media Group» έχει την απάντηση...
H «Private Media Group» ανακοίνωσε πως ψάχνει δέκα αθλητές του beach volley για να συμμετάσχουν στην επόμενη αισθησιακή της ταινία με τίτλο: «Ήλιος, άμμος και σεξ».
Οι αθλητές που θα περάσουν από κάστινγκ θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και να έχουν πρόσφατη εμπειρία από διοργανώσεις. 
Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία διευκρινίζει πως οι αθλητές δε θα πρωταγωνιστήσουν στις ερωτικές σκηνές της ταινίας, αφού εκεί τα ηνία θα αναλάβουν... οι ειδικοί!
Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον Μάιο σε παραλία της Ίμπιζας.

Ανήλικη επέζησε από τις 15 τσεκουριές του αδερφού της!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 17χρονης Πακιστανής η οποία επέζησε 15 χτυπημάτων με τσεκούρι πουπροήλθαν από τον αδερφό της. Αιτία της φριχτής επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η κοπέλα δεν ήθελε να μείνει με τον βίαιο άντρα με τον οποίο την είχαν παντρέψει, συνεπώς για την οικογένειά της έπρεπε να πεθάνει για λόγους τιμής.
Σε ηλικία μόλις 12 ετών, η Γκιουλ Μίνα παντρεύτηκε έναν 60χρονο άνδρα αντί να συνεχίσει την φοίτηση της σε σχολείο του Πακιστάν. Ο σύζυγος της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση, παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια της ανήλικης να σταματήσει.

Θα τους αφήσει Σέκου-ς;

Παίκτη κλάσης θεωρούν τον Ολίσε στον ΠΑΟΚ. Και τώρα που τον έχουν δει να παίζει, σκέφτονται πόσο διαφορετικά θα ήταν αν πετύχαιναν μια μεγάλη ...μαγκιά τον Γενάρη!
Όπως μαθαίνει ο σκύλος, στον Δικέφαλο είναι ενθουσιασμένοι με την περίπτωση του Ολίσε. Όσοι ήξεραν από πριν τον παίκτη, μάλιστα, ήθελαν από τις πρώτες επαφές που έκαναν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον περασμένο Γενάρη, να βάλουν στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε ταραντούλα τεραστίων διαστάσεων, γρήγορη και δηλητηριώδη(pictures)

P. rajaei (Ranil Nanayakkara)Αλήθεια πώς θα αντιδρούσατε αν αντικρίζατε ξαφνικά μπροστά σας μία γιγαντιαία ταραντούλα, σε μέγεθος που ξεπερνά το ανθρώπινο πρόσωπο; Ακούγεται εξωπραγματικό, ωστόσο αυτό το είδος υπάρχει... 
Ερευνητές στη Σρι Λάνκα ανακάλυψαν ένα είδος ταραντούλας, με τεράστιο σώμα και ξεχωριστό ανοιχτό γκρι χρώμα, που το δηλητήριό τους αρκεί για να σκοτώσει ένα μικρό πουλί. Το πόδι τους δε, αγγίζει τις 8 ίντσες. 
Όπως μεταδίδει το SkyNews το είδος αυτό ονομάστηκε «Poecilotheria Rajaei» - «Pokies» σε συντομία -  προςτιμή ενός αστυνομικού, που συνόδευε τους ερευνητές στις αποστολές τους στη ζούγκλα.

Ο ΠΑΟΚ πάει για τα 3 στα 3

Μόνο στο «3 στα 3» στοχεύει ο  ΠΑΟΚ, μετά την απώλεια βαθμών του Αστέρα Τρίπολης στη Ν. Σμύρνη ενώ έχει και τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης για το κύπελλο Ελλάδος.
Για τους λόγους αυτούς ο Γιώργος  Δώνης έχει στο μυαλό του το rotation και την ξεκούραση «φορτωμένων», με πολλά λεπτά συμμετοχής.
Στη δράση επέστρεψε, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Λάζαρ.
Πέρα από τους σίγουρους  για την ενδεκάδα Ιτάντζ (γκολκίπερ), Κατσουράνη - Σίλντενφελντ (στόπερ), Λίνο (αριστερό μπακ) κι Αποστολόπουλο  (δεξί μπακ), οι υπόλοιπες θέσεις  του βασικού σχήματος παίζονται.
Μέχρι στιγμής στον άξονα  του 4-4-2 οι Κάτσε και Λάζαρ είναι φαβορί.
Στα άκρα οι Ολίσε και  Καμαρά είναι φαβορί και το  επιθετικό δίδυμο θα συμπεριλαμβάνει  δύο εκ των τριών βασικών  ποδοσφαιριστών, δηλαδή τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Λόρενς.

ΑΕΚ: Απέλπιδες προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο οικονομικό

Το τελεσίγραφο που είχε δώσει  η διοίκηση της ΑΕΚ στον Δημήτρη  Βιντιάδη πέρασε και αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Ούτε ο Κιθ Χάρις ήρθε μέσα στην εβδομάδα όπως αναμενόταν για να τρέξουν οι εξελίξεις.
Ο Έλληνας  επιχειρηματίας δεν επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές με τον Χάρις.
Θεωρητικά βρίσκονται στο τελικό στάδιο και από το περιβάλλον του Βιντιάδη αναφέρουν ότι άμεσα θα υπάρξει κατάληξη.
Την ώρα που στη διοίκηση εξακολουθούν να ψάχνουν από κάπου να πιαστούν και ο Ανδρέας Δημητρέλος στα ραντεβού που κάνει τις τελευταίες ημέρες με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών δεν έχει να πει τίποτα επί της ουσίας.
Σύμφωνα με σενάρια που εμφανίστηκαν ο Νάσος Θανόπουλος, αδερφός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου, δραστηριοποιείται τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθεί, με ενωτική διάθεση, να έρθει σε επαφή με νυν μετόχους Παππά-Νοτιά, αλλά και πρώην, προκειμένου να εξεταστεί αν -πάνω απ' όλα- υπάρχει διάθεση και θέληση για βοήθεια.  

Ολυμπιακός: Ο πρωταθλητής φαίνεται στα δύσκολα!

Το ήθελε και το πήρε! 
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, έκανε κατάθεσης ψυχής στο παρκέ του ΣΕΦ και στο κρισιμότερο ματς του Top-16 της Ευρωλίγκας, νίκησε 79-70 την Χίμκι, παίρνοντας την δεύτερη θέση και μαζί το πλεονέκτημα έδρας για τους «8» όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού. 
Απίστευτο παιχνίδι από τον Κώστα Παπανικολάου που σταμάτησε στους 21 πόντους με 6/6 τρίποντα, πολύ καλός ο Σπανούλης με 15 και σπουδαία δουλειά για μία ακόμα φορά από τους Χάινς, Λο αλλά και τον Πάουελ. 

Ήττα Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός γνώρισε στις λεπτομέρειες την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 69-63, για την 14η και τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πλασαριστούν σε μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του Ε’ ομίλου που θα τους έδινε πλεονέκτημα έδρας στα play offs τερματίζοντας τέταρτοι. 
Αυτή η θέση τους φέρνει αντιμέτωπους στους «8» με την Μπαρτσελόνα, το εμπόδιο της οποίας θα κληθούν να ξεπεράσουν με μειονέκτημα έδρας, όπως ακριβώς είχε συμβεί και το 2011 με το «τριφύλλι» να σπάει την έδρα των Καταλανών και να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης στο Final 4 της Βαρκελώνης για έκτη φορά. 
Την Τρίτη και την Πέμπτη τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στην Ισπανία. 
Όσο για το ματς με τους Μοσχοβίτες; Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως μπορεί ακόμα και σε μία μέρα που τα «αστέρια» του δεν έλαμψαν να κοντράρει μία από τις πιο ισχυρές ομάδες και φαβορί για το Final 4 του Λονδίνου. 


Σοκ: Δικαστήριο επέβαλε ποινή... παράλυσης!

Σοκ: Δικαστήριο επέβαλε ποινή... παράλυσης!Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την ποινή που επέβαλλε ένα δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας σε έναν άντρα, στη λογική του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».
Ο 24χρονος Ali al-Khawahir  καταδικάστηκε επειδή όταν ήταν 14 ετών μαχαίρωσε έναν φίλο του στην πλάτη και τον άφησε παράλυτο.
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο νέος πρέπει ή να πληρώσει 200.000 ευρώ αποζημίωση στο θύμα ή θα πρέπει να δεχτεί να μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω. 
Η Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου ως ένα μεγάλο σοκ.
Τα δικαστήρια στη Σαουδική Αραβία συνηθίζουν να αποφασίζουν αντίποινα. Για παράδειγμα πολύ συχνά στους κλέφτες κόβουν τα χέρια ή επιβάλλουν τη θανατική ποινή στους δολοφόνους.

Έτοιμη να προστατεύσει τους Νοτιοκορεάτες εργάτες η Σεούλ

Έτοιμη να προστατεύσει τους Νοτιοκορεάτες εργάτες η ΣεούλΗ Νότια Κορέα θα απομακρύνει τους Νοτιοκορεάτες εργάτες από το βιομηχανικό πάρκο του Καεσόνγκ, το οποίο διαχειρίζεται μαζί με τη Βόρεια Κορέα, εάν υπάρχει κίνδυνος εκεί για τους εργάτες, δήλωσε σήμερα ο Νοτιοκορεάτης υπουργός Ενοποίησης καθώς κλιμακώνεται η ένταση στην κορεατική χερσόνησο.
«Οταν η κατάσταση το απαιτήσει, θα απομακρύνουμε τους Νοτιοκορεάτες εργάτες για να εγγυηθούμε την ασφάλειά τους», δήλωσε στα ξένα ΜΜΕ ο Ριο Κιλ-Τζάε.
Στο βιομηχανικό πάρκο του Καεσόνγκ, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος της Βόρειας Κορέας, σε βάθος 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα, δραστηριοποιούνται 123 νοτιοκορεατρικές εταιρείες.
Η Πιονγκγιάνγκ απείλησε με κλείσιμο της ζώνης, στο πλαίσιο της πρόσφατης κλιμάκωσης της έντασης στην κορεατική χερσόνησο.

Ανησυχία για την γρίπη των πτηνών: Σφαγιάζουν τα πουλερικά στη Σανγκάη!

Οι αρχές της Σανγκάης άρχισαν να σφαγιάζουν κοτόπουλα και άλλα πτηνά μετά το θάνατο ενός ακόμα ανθρώπου από τον ιό της γρίπης των πτηνών Η7Ν9 στη χώρα.
Όλα τα πτηνά στην πτηνοτροφική μονάδα Χουσάι της περιοχής Σονγκτζιάνγκ της πόλης, θα σφαγιαστούν για να αποτραπεί η μετάδοση της νόσου, μετά τον εντοπισμό του ιού Η7Ν9 σε περιστέρια της περιοχής.
Δυο άνθρωποι πέθαναν την Πέμπτη στη Σανγκάη ανεβάζοντας σε πέντε τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα, τα τέσσερα από τα οποία στη Σανγκάη και σε 14 το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων, τα έξι από τα οποία στη Σανγκάη.
Η Κίνα είναι η πρώτη χώρα στην οποία καταγράφονται κρούσματα της νόσου στον άνθρωπο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η μετάδοση της νόσου από άνθρωπο σε άνθρωπο, ωστόσο ένας ασθενής στη Σανγκάη που εμφάνισε συμπτώματα γρίπης μετά την επαφή του με ασθενή της γρίπης των πτηνών Η7Ν9, τέθηκε σε καραντίνα.

Εξομολογήσεις-σοκ από Αυστραλούς που βιάστηκαν ως παιδιά

«H σεξουαλική κακοποίηση από πλευράς των κληρικών κλέβει ζωές» γράφει το πλακάτH αρχή του τέλους της σιωπής χιλιάδων θυμάτων σεξουαλικού βιασμού και κακοποίησης σε ιδρύματα στην Αυστραλία, διάρκειας δεκαετιών, έγινε την περασμένη Τετάρτη, όταν άρχισαν να παίρνουν θέση ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπής, στο Ανώτατο Δικαστήριο Μελβούρνης για να αποκαλύψουν μυστικά που έκρυβαν βαθιά μέσα τους για χρόνια και δεν τολμούσαν να μιλήσουν γι' αυτά, ούτε στον ίδιο τον εαυτό τους.
Μερικοί από αυτούς, που ήταν έξω από το δικαστήριο, περιμένοντας τη σειρά τους, φορούσαν ρούχα με έντονα χρώματα, κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα, χαιρετιόντουσαν εγκάρδια και γελούσαν δυνατά, στην προσπάθειά τους να διώξουν τον οίκτο των περαστικών και να κρύψουν από το πλήθος τα τραύματά τους.

Καρέ-καρέ η απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού

Καρέ-καρέ η απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού
Ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφεται λεπτό προςλεπτό η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές των Τρικάλων.
Στο βίντεο φαίνεται ο Παναγιώτης Βλαστός να βρίσκεται σκαρφαλωμένος πάνω στην ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου. Το συρματόπλεγμα όμως που ήταν τοποθετημένο πάνω από το προαύλιο, εμπόδισε μια ακόμα εντυπωσιακή του απόδραση.

Πάτρα: Άφησε σημείωμα στα παιδιά του και αυτοκτόνησε!

Πάτρα: Άφησε σημείωμα στα παιδιά του και αυτοκτόνησε!Συγκλονίζει η αυτοκτονία του νεαρού πατέρα δύο παιδιών στην Πάτρα! 
Ο θάνατος του 38χρονου που έπεσε χθες νωρίς το πρωί με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος της οδού Γούναρη, οφείλεται σε αυτοκτονία,  καθώς οι λιμενικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα σημείωμα.
Σε αυτό άλλωστε συνέκλινε από χθες και η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, κατά την οποία ο νέος άνδρας ξεκίνησε από το χώρο του Συνεδριακού και χωρίς να αλλάζει πορεία έπεσε στη θάλασσα, διατηρώντας σταθερή ταχύτητα 50-60 χλμ., χωρίς να φρενάρει καθόλου.
Ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Sea Diamond: «Τα ρήγματα ήταν μεγάλα, αναπόφευκτη η βύθισή του»

Τα τέσσερα διαπιστωμένα ρήγματα που υπέστη το κρουαζιερόπλοιο των 143 μέτρων, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο της Κανλτέρας στη Σαντορίνη, ήταν τέτοια, που δεν θα μπορούσαν να αποτρέψουν σε καμία περίπτωση τη βύθιση του πλοίου, υποστήριξε στο δικαστήριο, ο πρώτος από τους τρεις πραγματογνώμονες, που έχει διοριστεί από την εισαγγελία της Νάξου, στη δίκη για το ναυάγιο του Sea Diamond που διεξάγεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Φανταστείτε ότι κάθε τέταρτο στο πλοίο έμπαιναν 3000 τόνοι νερού περίπου και οι αντλίες δεν μπορούσαν να βγάλουν πάνω απο 840 τόνους την ώρα, τόνισε ο μάρτυρας, σε μία μαραθώνια κατάθεση που θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, ενώ έως τώρα έχει διαρκέσει δύο συνεδριάσεις για περισσότερο από 18 ώρες.

Οι νοσοκόμες... έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να σώσουν τον ασθενή!

Οι νοσοκόμες... έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να σώσουν τον ασθενή!Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.
Σύμφωνα με το evianews.gr, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία, μέσα στο ασθενοφόρο ήταν ένας ασθενής που είχε υποστεί εγκεφαλικό και η μεταφορά του στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό, ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. 
Όταν, λοιπόν, πήγαν να βάλουν μπροστά το ασθενοφόρο, διαπίστωσαν ότι αυτό ήταν αδύνατο λόγω τεχνικής βλάβης.
Προσπάθησαν αρκετές φορές και τελικά οι νοσοκόμες βγήκαν έξω και άρχισαν να το σπρώχνουν για να λειτουργήσει ο κινητήρας.
Το ασθενοφόρο ξεκίνησε και έτσι κατάφεραν να πάνε έγκαιρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και να σώσουν μία ακόμα ζωή.