Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ρόδος: Οι λουόμενοι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν στην ακτή! (pics)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι με αυτό που αντίκρισαν στην ακτή της Ιαλυσού, στη Ρόδο... Ένα τεράστιο καρχαριοειδές σκόρπισε τον πανικό σε περαστικούς και λουόμενους, καθώς στην αρχή δεν ήξεραν αν είναι ζωντανό ή όχι.
Τελικά, σύμφωνα με τοrodiaki.gr, το καρχαριοειδές ήταν νεκρό. Συγκεκριμένα, έφερε τραύματα στο σώμα, ενώ έλειπε και ένα μεγάλο κομμάτι από την ουρά του.

OMG! Tι είναι αυτό;

Χαχαχαχαχα :) 

H φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook η κοπέλα του Τόμας

Το δικό της δράμα ζει η Ιωάννα...
Ζεμπερλίγκου μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας Πρωτόπαπα στου οποίου το πλευρό στάθηκε όλο το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην εντατική.Η Ιωάννα είναι σοκαρισμένη από την απώλεια του αγαπημένου της τον οποίο δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό της.Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η οποία τα λέει όλα από μόνη της…

Θυμάστε το Σαρμπέλ; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν πρόσφατα ο Σαρμπέλ..Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από πολύ καιρό απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και τη δισκογραφία, εμφανίστηκε ανανεωμένος και με πιο κλασικό λουκ.Το στιλ των μαλλιών του δεν θυμίζει σε τίποτα τα trendy κουρέματα, τα οποία είχε υιοθετήσει στο παρελθόν, αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

Αυτή είναι η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη (pics)

Κι όμως, υπάρχει: μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφη, γιατί όπως φαίνεται είναι πολύ δύσκολο πράγμα η ομορφιά. 
Η 33χρονη Laura Fernee αποδίδει πολλά προβλήματα της ζωής την στο ωραίο της παρουσιαστικό, συμπεριλαμβανομένης της ανεργίας. Η Fernee λέει ότι αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της μετά από συνεχείς παρενοχλήσεις από άντρες συναδέλφους και ζηλιάρες γυναίκες. Τώρα η Fernee ζει σε ένα διαμέρισμα που χρηματοδοτούν οι γονείς της και δεν έχει δουλέψει εδώ και δύο χρόνια. Όμως, υποστηρίζει ότι δεν είναι δικό της το λάθος.