Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«H Κύπρος δεν είναι μόνη της»


Το μήνυμα ότι «η Κύπρος δεν είναι μόνη της σε αυτή την περιπέτεια που περνά», αλλά έχει κοντά της την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή οικογένεια έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ολλανδό ομόλογό του Φρανς Τίμερμανς. Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, η λύση στην κρίση της Κύπρου είναι μία και είναι ευρωπαϊκή.
Από την πλευρά του, ο κ. Τίμερμανς υπογράμμισε ότι η ευρωπαϊκή λύση στο θέμα της Κύπρου «δεν αποτελεί ένα μοντέλο», καθώς όπως είπε, η κάθε χώρα έχει τις δικές της ιδιαίτερες συνθήκες. «Στην Κύπρο -όπως και στην Ελλάδα- μιλάνε ελληνικά, η περίπτωση της Ελλάδας όμως είναι τελείως διαφορετική από την κυπριακή» σημείωσε ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών. Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ακόμη πως ενημέρωσε τον Ολλανδό ομόλογό του για τις «μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού», αλλά και για την προετοιμασία της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. το α' εξάμηνο του 2014.
Αναφερόμενος στην Τουρκία, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως η ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος είναι σε συνάρτηση με τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και τη συμμόρφωση στο ευρωπαϊκό κεκτημένο.  

Ενας από τους τρομοκράτες στην Αλγερία ήταν Ελληνας

Ελληνικής καταγωγής ήταν ένας εκ των ισλαμιστών που συμμετείχαν στην πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε τον Ιανουάριο σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αλγερία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναδικού τηλεοπτικού δικτύου CBC, ανάμεσα στους τρομοκράτες ήταν και δύο Καναδοί, κάτοικοι του Οντάριο, ηλικίας περίπου 24 ετών και φίλοι μεταξύ τους. Ο ένας ήταν γνωστός ως Αλί Μεντλέζ, ενώ ο άλλος ονομαζόταν Χρήστος Κατσιρούμπας και προερχόταν από ελληνική ορθόδοξη οικογένεια που είχε ασπαστεί τον ισλαμισμό. Οι δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πηγές που δεν κατονομάζουν, αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι ανατινάχτηκαν εσκεμμένα στην έκρηξη με αποτέλεσμα η σορός του ενός να είναι αναγνωρίσιμη μόνο μέσω εξέτασης DNA.

Η άλλη άποψη για τον ναζιστικό χαιρετισμό του Νότη Σφακιανάκη (VIDEO)

030413170303_3662.jpgTις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φώτο που έχει προκαλέσει σάλο, μιας και απεικονίζει τον Νότη Σφακιανάκη, να χαιρετά ναζιστικά, την ώρα που τραγουδά.
Ωστόσο, σύμφωνα με αναγνώστες του star.gr, o εν λόγω χαιρετισμός, είναι καθαρά ειρωνικός.

«Καλύτερα νέα για τον Τόμας μπορεί να έχουμε σε μήνες»

«Καλύτερα νέα για τον Τόμας μπορεί να έχουμε σε μήνες»«Η αναμονή θα είναι μακρά», λέει ακόμα μία φορά ο θείος του Τόμα Πρωτόπαπα, τονίζοντας πως ο νεαρός ηθοποιός είναι εν ζωή, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.
Σε νέες του δηλώσεις, ο θείος του 26χρονου αναφέρει: «ό,τι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη... Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει  καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του».

«Ξαναχτύπησε» ο Εγκέλαδος - Νέος σεισμός στην Κρήτη

«Ξαναχτύπησε» ο Εγκέλαδος - Νέος σεισμός στην ΚρήτηΜε διαφορά μόλις δυο λεπτών σημειώθηκαν χτες το απόγευμα δυο σεισμικές δονήσεις βορειοδυτικά της Γαύδου. Η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:26 μμ και ήταν μεγέθους  4,2 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 67χλμ. Ακολούθησε δεύτερος σεισμός στις 16:28 που ήταν μεγέθους 4,4 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 57χλμ.

Η Β. Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό πόλεμο

Η Β. Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό πόλεμοΟ Λευκός Οίκος κάλεσε σήμερα τη Βόρεια Κορέα να σταματήσει τις απειλές που εξαπολύει το κομμουνιστικό καθεστώς της Πιονγκγιανγκ κατά της Νότιας Κορέας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η Βόρεια Κορέα πρέπει να σταματήσει τις προκλητικές απειλές της και να προσπαθήσει να συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Κάιτλιν Χέιντεν

Η Πιονγκγιανγκ έχει αυξήσει τις τελευταίες ώρες την «πολεμοχαρή» ρητορική της. Ο στρατός της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έλαβε την τελική έγκριση για την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων πιθανών πληγμάτων με πυρηνικά όπλα.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία επικαλείται το επίσημο βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA, το Γενικό Επιτελείο του στρατού αναφέρει ότι ενημερώνει επίσημα την Ουάσινγκτον ότι οι αμερικανικές απειλές θα "συντριβούν" μέσω "πυρηνικών πληγμάτων".

Πόσο άλλαξε!

Χάρης ΒόρκαςΣτην πρεμιέρα της Άννας Βίσση με τους "Δαίμονες" με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, βρέθηκε το Χάρης Βορκάς το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου.
Χάρης Βόρκας
Ο ηθοποιός από το 2000 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2004 πρωταγωνιστούσε στην σειρά "10 λετπά κήρυγμα", υποδυόμενος τον κολλητό του "Λεωνίδα" Δημήτρη Κουρούμπαλη, "Τέλη". Αυτή ήταν η σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό στο κοινό. Μάλιστα τον είχαμε δει στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στην πρωινή εκπομπή ΟΛΕ.
Από τότε έχει ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο, όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως παραγωγός, σκηνοθέτης και μουσικός επιμελητής σε παραστάσεις.

Ηράκλειο: Είχε σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο!

Ηράκλειο: Είχε σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο!
Ένα ολόκληρο… οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του στην περιοχή της Φορτέτσας στο Ηράκλειο Κρήτης ένας 42χρονος μάγειρας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομηςοπλοκατοχής και εμπορίας όπλων, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης τον 42χρονο, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
kriti-opla-470.jpg

Το κινητό τηλέφωνο γιορτάζει: Γίνεται 40 ετών!

Το κινητό τηλέφωνο γιορτάζει: Γίνεται 40 ετών!Σαν σήμερα, πριν 40 χρόνια, στις 3 Απριλίου του 1973, ο μηχανικός ανάπτυξης στην ομάδα φορητού εξοπλισμού της Motorola Marty Cooper, πραγματοποίησε την πρώτη κλήση απόκινητό τηλέφωνο.

«Ενώ περπατούσα στον δρόμο και παράλληλα μιλούσα στο τηλέφωνο, κομψοί Νεουορκέζοι έμεναν με το στόμα ανοιχτό στη θέα κάποιου που ενώ κινείται μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο. Θυμηθείτε ότι το 1973 δεν υπήρχαν ασύρματα τηλέφωνα ούτε κινητά. Έκανα πολλές κλήσεις, εκ των οποίων μια ενώ διέσχιζα τον δρόμο και μιλούσα σε έναν δημοσιογράφο από την Νέα Υόρκη – ίσως ήταν το πιο επικίνδυνο πράγμα που είχα κάνει στη ζωή μου»… λέει ο 85χρονος σήμερα Cooper. 

Δείτε βίντεο: Στις φλόγες τυλίχτηκε ουρανοξύστης στην Τσετσενία

Δείτε βίντεο: Στις φλόγες τυλίχτηκε ουρανοξύστης στην ΤσετσενίαΈνας ουρανοξύστης τυλίχτηκε στις φλόγες την Τετάρτη στο Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες απομάκρυναν από τα σπίτια τους δεκάδες ανθρώπους.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη φωτιά να έχει επεκταθεί σε όλους τους ορόφους της μίας πλευράς του κτιρίου.

Ορισμένες πηγές ανέφερε ότι ο ουρανοξύστης αποτελείται από 35 ορόφους, άλλες όμως έκαναν λόγο για 47.

Τη σκότωσε γιατί την... αγαπούσε!

Με τα ίδια του τα χέρια έπνιξε τη μητέρα των παιδιών του, ένας 31χρονος σήμερα, Βούλγαρος... Το συμβάν σημειώθηκε το Μάιο του 2010, όταν ο άνδρας μετά από λογομαχία που είχε με την 25χρονη σύντροφό του, βγήκε εκτός ελέγχου και την έπνιξε, ενώ περπατούσαν σε ένα στενό δρόμο στη Νεάπολη.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, τα οποία ζουν στη Βουλγαρία, οδηγήθηκε, σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης, σε δεύτερο βαθμό, διεκδικώντας να «σπάσουν» τα ισόβια, ποινή που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, κάτι που όμως δεν έγινε. Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης παρέμεινε, και στον άνδρα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, που τον έκρινε ένοχο.

Πατέρας μαστιγώνει με καλώδιο τις κόρες του για σέξι ανάρτηση στο Facebook!

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο, στο οποίο ένας πατέρας μαστιγώνει τις δύο του κόρες με καλώδιο. Αφορμή στάθηκε ένας σέξι χορός που ανέβασαν οι μικρές στο Facebook. Το σοκαριστικό βίντεο (σκληρές εικόνες) έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άτομα και έχουν καταδικάσει την ενέργεια του πατέρα.

Ένας θεατής είπε «Δεν έχει σημασία τι έκαναν αυτά τα παιδιά, κανείς δεν αξίζει να τιμωρείται με αυτόν το τρόπο. Πώς μπορεί  να συνεχίζει να τα χτυπά ενώ αυτά ουρλιάζουν»;

Ενας άλλος γράφει: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν άπλωσε χέρι πάνω μου. Το να προσπαθεί κανείς να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του με τέτοιο τρόπο είναι λάθος». 

Τελικό: Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ (3-0) και Μάλαγα-Ντόρτμουντ (0-0)

Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί συνθέτουν Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατάσαραϊ, αλλά οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Η «βασίλισσα» στοχεύει στο δέκατο τρόπαιό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν σκοπεύει να επιτρέψει στους φιλόδοξους Τούρκους να της φράξουν το δρόμο.

Βίντεο σοκ: Άνδρας κρεμιέται από τα καλώδια της ΔΕΗ!

Βίντεο σοκ: Άνδρας κρεμιέται από τα καλώδια της ΔΕΗ!

Kόβοντας την ανάσα στους περαστικούς

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί. Ένας μεθυσμένος κρέμεται σαν Spiderman από τα… καλώδια της ΔΕΗ στην Κίνα κόβοντας την ανάσα στους περαστικούς!
Η εικόνα είναι τρομακτική. Παρόλο που οι πυροσβέστες έχουν πάρει μέτρα ασφαλείας και ένας εξ αυτών ανεβαίνει για να τον βοηθήσει, εκείνος πέφτει!

Τραγωδία στη Βραζιλία με πτώση λεωφορείου

Τραγωδία στη Βραζιλία με πτώση λεωφορείου

Τουλάχιστον 7 οι νεκροί

Ένα λεωφορείο έπεσε από γέφυρα στη Βραζιλία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και εννέα να τραυματιστούν. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε γέφυρα, σε μία από τις κύριες οδούς πρόσβασης προς το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Το λεωφορείο έπεσε με την οροφή, από ύψος 15 μέτρων στην Brasil Avenue, έναν από τους εθνικούς δρόμους που οδηγούν προς το διεθνές αεροδρόμιο του Ρίο.

Οι Αμερικανοί “ψηφίζουν” Ελλάδα για διακοπές

Οι Αμερικανοί “ψηφίζουν” Ελλάδα για διακοπέςΗ πρεσβεία των ΗΠΑ στη χώρα μας, προβλέπει αύξηση του αριθμού των Αμερικανών που επισκέπτονται την Ελλάδα, είτε μεμονωμένα είτε για κρουαζιέρα.
Η επιτετραμμένη της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Βιρτζίνια Μπένετ, υποστήριξε πως η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Αμερικανούς.

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας κλωτσάει μια γυναίκα στο κεφάλι επειδή τον τράκαρε και την σέρνει στο δρόμο

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας κλωτσάει μια γυναίκα στο κεφάλι επειδή τον τράκαρε και την σέρνει στο δρόμο

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα

Στους δρόμους της Κίνας είναι γνωστό πως επικρατεί το απόλυτο χάος. Όπως σε όλες τις χώρες έτσι και εκεί οι άντρες θεωρούν πως ο δρόμος τους ανήκει.
Ένα σοκαριστικό βίντεο από ένα τρακάρισμα στην Κίνα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Δύο μηχανάκια συγκρούονται, στο ένα επιβαίνει μια κοπέλα η οποία πέφτει κάτω και στο άλλο ένας άντρας, ο οποίος κατεβαίνοντας επιτίθεται άγρια στην κοπέλα και αρχίζει να την χτυπάει στο κεφάλι και να τη σέρνει στο δρόμο.

Συγκινητικό: Σκύλος έσωσε τη ζωή 3χρονης που εξαφανίστηκε από το σπίτι της



Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας…
Ένας σκύλος έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα τρίχρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Πιερζβίν στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ έξω επικρατούσαν πολικές θερμοκρασίες.

Το One World Trade Center, το υψηλότερο κτίριο στο Δυτικό Ημισφαίριο, στη θέση των Δίδυμων Πύργων(Βιντεο)

Το One World Trade Center, το υψηλότερο κτίριο στο Δυτικό Ημισφαίριο, στη θέση των Δίδυμων Πύργων

Η θέα σου κόβει την ανάσα!

Τη θέα από το «παρατηρητήριο» του υπό κατασκευήν One World Trade Center στο Μανχάταν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες εκπρόσωποι των μίντια και τόσο οι μαρτυρίες όσο και οι φωτογραφίες τους επιβεβαιώνουν ότι τους κόπηκε η ανάσα. Το παρατηρητήριο θα καταλαμβάνει τρεις (τον 100ό, τον 101ο και τον 102ο) από τους 104 ορόφους του αρχικά επονομαζόμενου Freedom Tower, του υψηλότερου από τους συνολικά τέσσερις ουρανοξύστες που κατασκευάζονται εκεί όπου βρίσκονταν μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου 2001 οι Δίδυμοι Πύργοι. Ανελκυστήρες θα ανεβάζουν τους επισκέπτες μέσα σε μόλις ένα λεπτό. Η θέα στο Μανχάταν θα είναι πανοραμική.
The view from the 100th floor observation deck at One World Trade Center in New York, April 2, 2013.

Αφήνει τα γήπεδα για 250 ώρες κοινωνικής εργασίας


Τώρα θα ''παίξει μπάλα'' στα δικαστήρια αντί για το Μάντσεστερ

Αφήνει τα γήπεδα για 250 ώρες κοινωνικής εργασίας

Του επιβλήθηκε ποινή 250 ωρών κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο και νέα απαγόρευση οδήγησης

Ο Αργεντινός επιθετικός γλίτωσε τη φυλάκιση, του επιβλήθηκε ποινή 250 ωρών κοινωνικής εργασίας,πρόστιμο και νέα απαγόρευση οδήγησης.
Στο δικαστήριο για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκε σήμερα ο Κάρλος Τέβεζ, που αντιμετώπιζε κατηγορίες γιατί οδηγούσε αν και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, αλλά και γιατί δεν είχε ασφάλεια.

Απίστευτες παραλίες σε όλο τον κόσμο!Οι δύο είναι Ελληνικές!!!


Είναι προσβάσιμες μόνο κλυμπώντας ή με βάρκα.

Απίστευτες παραλίες σε όλο τον κόσμο!Οι δύο είναι Ελληνικές!!!


Δείτε: Φάντασμα νεκρής καλόγριας σε… καμπαναριό εκκλησίας(VIDEO)


Εμφανίζεται κάθε μέρα και τρομάζει τους πιστούς

Δείτε: Φάντασμα νεκρής καλόγριας σε… καμπαναριό εκκλησίαςΤρόμο προκαλεί στους χιλιάδες πιστούς το μυστήριο με το φάντασμα μιας νεκρής καλόγριας, το οποίο εμφανίζεται στο καμπαναριό εκκλησίας κάθε μέρα την ώρα που βραδιάζει!
Πρόκειται για την εκκλησία Santa Maria della Mercede στο Παλέρμο, η οποία έχει γίνει γνωστή για το περίεργο πλάσμα στο καμπαναριό.

Σοκ: Δηλητηριάστηκαν από φαγητό στο πανεπιστήμιο 540 φοιτητές!

Σοκ: Δηλητηριάστηκαν από φαγητό στο πανεπιστήμιο 540 φοιτητές!Στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν 540 φοιτητές από το πανεπιστήμιο Αλ Άζχαρ της Αιγύπτου!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας, οι φοιτητές είχαν φάει στην τραπεζαρία ενός ξενώνα του πανεπιστημίου στο Κάιρο και ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να νιώθουν «περίεργα».
Ο γιατρός του πανεπιστημίου δεν ήταν διαθέσιμος και έτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Όπως ανέφερε το υπουργείο, οι 190 από τους φοιτητές έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.

Είπε στον φίλο της ότι είναι έγκυος και... κατέληξε στην φυλακή!

Είπε στον φίλο της ότι είναι έγκυος και... κατέληξε στην φυλακή!Ξινό βγήκε το πρωταπριλιάτικο αστείο σε μια 18χρονη από τις ΗΠΑ. Η νεαρή Tori Wheeler είπε ψέματα στον φίλο της Derek Bauer ότι ήταν έγκυος και εκείνος όχι μόνο το πίστεψε, αλλά εξοργίστηκε!
Άρχισαν να μαλώνουν και τότε η Tori μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της από αυτά που άκουγε πήρε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε!
Εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κοπέλα στο… τμήμα.

Φρίκη στην Εύβοια: Είδαν τον γείτονα τους να καίγεται ζωντανός!

Φρίκη στην Εύβοια: Είδαν τον γείτονα τους να καίγεται ζωντανός!Μπροστά στο πιο φρικτό θέαμα βρέθηκαν σήμερα κάτοικοι της Εύβοιας, που είδαν συντοπίτης τους… να καίγεται ζωντανός.
Όλα έγιναν σε ένα χωριό λίγο έξω από την Χαλκίδα. Οι περαστικοί είδαν ξαφνικά καπνούς να βγαίνουν από σπίτι.

Gracias España: Βράβευσαν τους Ισπανούς καθηγητές για το βίντεο που διαφημίζει την χώρα μας


Ο Ισπανός καθηγητής Αριστείδης Μιγκεζ Μπανος, που διδάσκει λατινικά σε ινστιτούτο στη Μούρθια της Ισπανίας μαζί με συναδέλφους και μαθητές του,έφτιαξαν ένα βίντεο που διαφημίζει την Ελλάδα και τονίζει τη συμβολή της  στα γράμματα, τις τέχνες, την υγεία και τον πολιτισμό!