Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Πέθανε ο τραγουδιστής του ''άστα τα μαλλάκια σου'' Φώτης ΠολυμέρηςΣυγκίνηση για τον θάνατο του τραγουδιστή - Τα social media \'\'πλημμύρισαν\'\' από τραγούδια που αγαπήθηκαν και έκαναν γνωστή τη φωνή του Φώτη Πολημέρη, που πέθανε σε ηλικία 93 ετών.Γεννήθηκε το 1920 στην Πάτρα και το πραγματικό του όνομα ήταν Φώτιος Παλημέρης. Είχε τραγουδήσει και συνθέσει περισσότερα από 100 τραγούδια. Προπολεμικά, το 1935 έβγαλε τον πρώτο του δίσκο και προηγουμένως είχε ξεχωρίσει σε διαγωνισμούς τραγουδιού της εποχής. 

Απίθανο βίντεο: Το χορευτικό – οφθαλμαπάτη που θα σας τρελάνει

Ονομάζεται «Strumpfhosentanz» (δηλαδή ο χορός των καλσόν)και όσο παρατηρητικοί και να είστε… κάπου θα το χάσετε...

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ: Έτσι είναι σήμερα η δικηγόρος της Ελένης από την σειρά Κων/ου και Ελένης!!!

Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια χρόνια από τότε που άρχισε η θρυλική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης..και οι πρωταγωνιστές της έχουν αλλάξει αρκετά.
Τρανό παράδειγμα η Ελένη Φιλίππα,η οποία ενσάρκωνε τη δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη,την Έλλη Ρούσου.Για δείτε πως είναι σήμερα

Δείτε τι κάνουν μαθητές σε σχολείο.... Τύφλα να χει ο Σειρηνάκης...

Φανταστείτε όταν μεγαλώσουν τι θα
κάνουν...

Amber alert! Εξαφανίστηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ 
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 21:00 η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά,εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής.Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα. 
Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις ημέρες μακριά από την οικογένεια της. Οι συγγενείς της Χριστίνας ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.