Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Απίστευτο: Το πηγούνι που δεν σταματά να μεγαλώνει… (φωτoγραφίες)

Ένα επιπόλαιο τραύμα στο πηγούνι του άλλαξε τη ζωή…Ο λόγος για έναν Κινέζο, ονόματι, Chang Du, ο οποίος έχει να βγει από το σπίτι του πέντε χρόνια, εξαιτίας της δυσμορφίας του πηγουνιού του. 

Ξεβράστηκε θαλάσσιο τέρας στην Αγγλία! (pics)

Ένα τέρας ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην ακτή του Norfolk στην Αγγλία...Η παράξενη φάλαινα μήκους 12,5 μέτρων περίπου βρέθηκε στην ακτή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο από… λάσπη!

Το Great Mosque Djenné -ή αλλιώς το Μεγάλο Τζαμί της Djenne- είναι το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάσπη! Το τζαμί βρίσκεται στην πόλη της Djenne στο Μάλι και είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Αφρική, ενώ από το 1988 αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Η κατασκευή του τοποθετείται μεταξύ 1200 και 1330 και καλύπτει συνολική επιφάνεια 5.625 τ.μ. Ολόκληρο το κτίριο είναι κατασκευασμένο από λάσπη, η οποία ονομάζεται «ferey» και περιέχει στη σύνθεσή της κονίαμα επικαλυμμένο με γύψο, που δίνει στο κτίριο λεία εμφάνιση. Το πάχος των τοίχων ποικίλλει ανάλογα με το ύψος, με τα χαμηλότερα επίπεδα να είναι πιο «παχιά» επειδή αυτά υποστηρίζουν το βάρος του κτιρίου.

Πλάσμα που γεννήθηκε με χαρακτηριστικά ανθρώπου και κατσίκας [φωτο]

Τα ακούγαμε στις ιστορίες για τους Κενταύρους και την σφίγγα, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάπως έτσι ξεκινάνε οι μύθοι….Οι ειδικοί εμφανίζονται μπερδεμένοι από τις αναφορές και τις φωτογραφίες εφημερίδων του Αφρικανικού τύπου. Το πλάσμα της φωτογραφίας, το οποίο πέθανε λίγες μόνο ώρες μετά την γέννηση του, έφερε ένα κεφάλι που έμοιαζε καταπληκτικά με παραμορφωμένο μωρό. Ο λαιμός και οι ώμοι έμοιαζαν επίσης με αυτά ενός ανθρώπου αλλά είχε πόδια και ουρά κατσίκας. 

Απίστευτο: Γουρουνάκι κύκλωπας με δύο κεφάλια γεννήθηκε στην Κίνα! (φώτος) Τα δικέφαλα πλάσμ


Τα δικέφαλα πλάσματα είναι δυσεύρετα και κάπως αηδιαστικά όταν τα βλέπει κανείς, αλλά δεν είναι κάτι ανήκουστο στη φυσική τάξη των πραγμάτων.Έχουμε δει την κατάσταση που είναι γνωστή ως polycephaly σε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων. Μερικά ζώα που μερικές φορές πλήττονται περιλαμβάνουν τις... αγελάδες, τα φίδια, σαύρες, χελώνες, σκύλους, γάτες και κοτόπουλα.

Σπάνιες φωτογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων! Δεν θα τις ξαναδείτε!

Rihanna στα εφηβικά χρόνια της ...
Δείτε αλλες 50 φωτογραφίες που ακολουθούν...

Απίστευτο! Το παιδί που γεννήθηκε με οκτώ άκρα.

Ένα βρέφος που γεννήθηκε με οκτώ άκρα και που πιστεύεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού Βισνού ο οποίος απεικονίζεται με τέσσερα χέρια
επρόκειτο να υποβληθεί σε 40ωρη εγχείρηση ώστε να αφαιρεθούν τα 4 περισσευούμενα άκρα. Το όνομά της είναι
Lakshmi Tatma και γεννήθηκε ενωμένη με το δίδυμο αδελφάκι της, από το οποίο προέρχονται τα τέσσερα περισσευούμενα άκρα.