Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο για την εκπομπή Τράγκα-Χρυσής Αυγής(βιντεο)

Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακήτο βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλιά Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.Ο Χρήστος Παππάς κατηγόρησε -μέσω ΣΚΑΙ- το Μega και αιτιολόγησε τη «συνειδητή απώλεια ούρων» κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο κανάλι, ως πράξη «εξίσου καταδικαστέα» με το παίξιμο ξένων τηλεοπτικών σειρών τη μέρα εθνικής μας επετείου...Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε πως τα 2,5 εκατομμύρια μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κατατροπώσει τους σημερινούς «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες».


Ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την πλευρά του, απέδωσε το κοπλιμέντο Τράγκα περί βελτίωσής του στον επικοινωνιακό τομέα στην ικανότητά του να αυτοβελτιώνεται.

Από την πλευρά του, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες λέγοντας ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος αλλά και πολλά βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται!

Την ώρα της εκπομπής έγινε χαμός στο Twitter, με τις οργισμένες αντιδράσεις να κυριαρχούν. «Ο Τράγκας όταν τελειώσει η εκπομπή θα κατουρήσει έξω από τον Σκάι», «Ο Τράγκας πήρε την εκπομπή του Σούλη. Μέχρι στιγμής έχει μόνο 4 τούβλα. Ας γκρεμίσει κάποιος αυτό το σπίτι ΤΩΡΑ», «Τώρα που ο Τράγκας ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα του τηλεκοντρόλ σου κατάλαβες γιατί αυτοί που τον έβλεπαν από πριν είναι φασίστες;», «Ο Τράγκας ξεπλένει την ΧΑ και συγκρίνει την κλίση της στις εκπομπές του με την αβάντα του, προεκλογικά, στον ΣυΡιζΑ.Θεωρία δύο άκρων...»
είναι μερικά από τα οργισμένα tweets.

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, όμως, σχολίασε στο Twitter: «Τέσσερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς πολιτικό αντίλογο, για να αποδειχθεί η απόλυτη απουσία απαντήσεων... Θλίψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου