Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νίκος Βέρτης - Είναι ομoφυλόφιλος;;; Απαντάει ο ίδιος...

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly, ο Νίκος Βέρτης απάντησε σε όλους όσους αμφισβήτησαν τον σεξουαλικό του
προσανατολισμό, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μπροστά στον φακό με την σύντροφό του.«Ε, αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα αντέχεις όλα αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Μαγνητική καταιγίδα θα σαρώσει την Ελλάδα στις 28 Μαΐου

Μαγνητική καταιγίδα θα σαρώσει την Ελλάδα στις 28 ΜαΐουΣε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι επιστήμονες, αλλά και οι αρμόδιες αρχές για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας στα τέλη Μαΐου.Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, ενώ έρευνες καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο επηρεάζει και την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία.
Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός τόνισε ότι η γεωμαγνητική καταιγίδα αναμένεται να λάβει χώρα πιθανότατα στις 28 Μαΐου, ενώ για την Ελλάδα έχει σημάνει «πορτοκαλί συναγερμός» (σ.σ.: ένα στάδιο πριν από τον «κόκκινο»).«Οταν το 2005 ανάλογη μαγνητική καταιγίδα είχε πλήξει τον Καναδά και τις πολιτείες του Κεμπέκ είχε δημιουργηθεί συσκότιση για περισσότερες από πέντε ώρες» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι λοιπόν πιθανόν να επηρεαστούν στη χώρα μας οι τηλεπικοινωνίες, να μειωθεί η ορατότητα (νιφάδες) στις τηλεοράσεις, να προκληθούν παρεμβολές στη ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας και καταστροφές στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας».