Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Κάτσε να σε πηδή$ω για να σου κάνω δίσκο!» Ποιος το είπε αυτό στην Αγγελική Ηλιάδη;;;


Για τα τατουάζ της στα «απόκρυφα σηµεία», την χοντροκοµµένη ανήθικη πρόταση και το γιατί κοκκινίζει κάθε φορά που βλέπει τον Χρήστο Δάντη, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στο KOOL, το πρώτο ελληνική περιοδικό για iPad και Android. 
«Αν κάτσεις να σε πηδήξω θα σου κάνω δίσκο και µάλιστα µε τη συµµετοχή πολύ γνωστών συντελεστών». Αυτό γύρισε και είπε -εντελώς απροκάλυπτα και απρόκλητα- παραγωγός στην 20χρονη Νεοσµυρνιώτισσα που λίγες µέρες πριν είχε υπογράψει το πρώτο της δισκογραφικό συµβόλαιο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

Δυστυχώς ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε...Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση ότι «έφυγε» από την ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας.
Ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού δεν αντιδρούσε στις φαρμακευτικές αγωγές που του χορηγούσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή. Ο Τόμας Πρωτόπαπας «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων και η οικογένειά του, οι φίλοι του αλλά και όλο το πανελλήνιο βυθίστηκε στην θλίψη από τον άδικο χαμό του νεαρού ηθοποιού. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Βρέθηκε Γοργόνα στον Ειρηνικό Ωκεανό!


 
Η εικόνα στο ΒΙΝΤΕΟ είναι πέρα για πέρα σοκαριστική.

Θα δείτε με προσοχή ψαράδες να προσπαθούν να ανεβάσουν τα δίχτυα τους και ξαφνικά ένα χέρι να ξεχωρίζει και κατόπιν να χάνεται στη θάλασσα.
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται… μάλιστα δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.» 

ΣΟΚ: Έλληνας παντρεμένος ηθοποιός, έκανε s$x με την τηλεοπτική κόρη του!!!

Εκείνος είναι από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Ένας επαγγελματίας  που σημειώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία. Καλοκάγαθος, μετρημένος και φυσικά παντρεμένος! Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ με τη σύζυγό του δείχνουν…φαίνονται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου! Και είναι…χωρίς βεβαίως τις εpωτικές ατασθαλίες του. Κι αν νομίζετε πως αραιά και πού, κάνει καμία «κουτσουκέλα», κάνετε λάθος! Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύεται το όνομα και την δύναμή του και όταν καλείται ν’  αποφασίζει για το καστ του εκάστοτε σίριαλ… το κάνει με αντάλλαγμα…κοκο. 

VIDEO: Τα ρυθμικά οπίσθια που τρέλαναν το ίντερνετ (video)

Από τη Βραζιλία με αγάπη......

Κατάφερε να κάνει 22.000.000 views μ’αυτό το βίντεο….

Δείτε σε βίντεο πώς μια νεαρή από την Νορβηγία κατάφερε να έχει κοντά στις22.000.000 προβολές στο You Tube με το τόλμημα της σε παγωμένη πισίνα….

To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας... (Video)

To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας... (vid)Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί μόλις αντίκρισαν αυτό


το πλάσμα..
Δείτε το βίντεο.

Έκτακτο: Τα τελευταία νέα για τον Τόμας η απογοήτευση του πατέρα και η…χαμένη ελπίδα!!!


Ο καιρός περνάει για τον Τόμας Πρωτόπαπα που εξακολουθεί να παραμένει στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση! Οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι δικοί του άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα!
Μια από τις τραγικές φιγούρες αυτού του δράματος; Ο πατέρας του ηθοποιού, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει επιστρέψει στη δουλειά του στη περιοχή των Ναυπηγείων στον Πειραιά. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, τον είδαν αρκετοί συνάδελφοί του και του μίλησαν δίνοντας του δύναμη.

ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ - Η Βίσση χωρίς μακιγιάζ! Είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε έτσι!


Κι ήθελα τόσο πολύ να βρω κάτι τέτοιο!
Η Άννα Βίσση είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια περιποιείται πολύ τον εαυτό της, προσέχει τι τρώει, γυμνάζεται συχνά με το αποτέλεσμα να είναι σε άψογη κατάσταση και φόρμα!
 Δείτε την  χωρίς ίχνος μακιγιάζ:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ....

Εκ πρώτης όψεως, τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν…


Φωτογραφίες που ξεγελούν με την πρώτη ματιά (2)
Φωτογραφίες που ξεγελούν με την πρώτη ματιά (3)

16χρονος έχασε τη ζωή του επειδή αυνανίστηκε 42 φορές χωρίς διακοπή…

Έχασε την ζωή του ένα 16χρονο αγόρι μετά από συνεχόμενο αυνανισμό 42 φορές χωρίς διακοπή στην πόλη Rubiato,στην περιοχή Goiás, Βραζιλία.Η μητέρα του δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι ήξερε για τον εθισμό του γιου της και ότι σχεδίαζε να δεί κάποιον γιατρό,αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.Ο νεαρός άνδρας άρχισε να αυνανίζεται τα μεσάνυχτα και πέρασε όλη τη νύχτα αγγίζοντας τον εαυτό του. Στο σχολείο,οι συμμαθητές του, σχολίασαν το πρόβλημα του αγοριού και μερικοί είπαν ότι τους ζήτησε να βάλει κάμερα για να τον δούν.Περαιτέρω, ανέφεραν ότι η έλξη του για τις γυναίκες ήταν ακραία! Γοητεύονταν από όλα τα είδη των γυναικών, ανεξάρτητα από το χρώμα και ηλικία.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου έκανε ρεζίλι 12χρονο κορίτσι με ατελή οστεογένεση...


Η δωδεκάχρονη Shelbi Wasler που πάσχει από ατελή οστεογένεση, έπεσε την περασμένη εβδομάδα θύμα απάνθρωπης μεταχείρισης από τους...
υπευθύνους ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Dallas-Fort Worth στο Τέξας, όταν τα χέρια της βρέθηκαν θετικά σε εκρηκτικές ουσίες.Όπως αναφέρει το Medicalnewstoday, η τρομοκρατημένη Shelbi αναγκάστηκε να περιμένει μία ώρα πριν φτάσει στο σημείο η ομάδα ελέγχου εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ταξιδιωτών, δεν επιτρεπόταν στη μητέρα της να την πλησιάσει ώστε να την παρηγορήσει.

Είναι 51 και δεν έχει νιώσει το φιλί (εικονα ΣΟΚ)

Δεν βγαίνει από το σπίτι του, επειδή φοβάται πως θα τρομάξει τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μέχρι και ο ίδιος δεν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, καθώς τρομάζει με την όψη του.Ο Lauw Tjoan από την Ινδονησία ζει ολομόναχος και βγαίνει στον δρόμο μόνο την νύχτα, με καλυμμένο το πρόσωπο.Οι όγκοι που έχουν καλύψει το σώμα του ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε ηλικία πέντε ετών. «Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία μου από την εποχή που οι όγκοι πρωτοεμφανίζονταν γιατί τους μισούσα. Με συγχύζει και μόνο να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, η αντανάκλασή μου είναι φρικτή και προσπαθώ να το αποφεύγω», αναφέρει ο ίδιος.

Το τραγικό τέλος βασικής πρωταγωνίστριας των «Κλεμμένων ονείρων»


Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η...
Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ως εκ τούτου η ηθοποιός σε λίγο καιρό θα πρέπει να αποτελεί παρελθόν από το πιο επιτυχημένο σήριαλ της σεζόν.Η ηθοποιός θα αποχωρήσει από την σειρά αφού η κοιλίτσα θα αρχίσει να φουσκώνει. Μιας και οι ανατροπές είναι κύριο χαρακτηριστικό της εν λόγω σειράς η τηλεοπτική Φαίη θα βρει τραγικό θάνατο, λογικά στο φινάλε της φετινής σεζόν.Ακόμη ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος και το γιατί θα δώσει το τέλος, αν και οι υποψιασμένοι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς κάτι θα σκέφτονται.Για να δούμε!