Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τζέισον Μπάτον:”είναι νωρίς για να τεθώ εκτός…”

Τζέισον Μπάτον:”είναι νωρίς για να τεθώ εκτός…”Μπορεί η McLaren να ξεκίνησε το πρωτάθλημα υποτονικά με το μονοθέσιο της να μην παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικό, ωστόσο ο Τζένσον Μπάτον τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς για να τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Ο Βρετανός πιλότος έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2009 όταν προς το τέλος της σεζόν τον κόντραρε, ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχε καταφέρει να βαθμολογηθεί στα τέσσερα πρώτα γκραν πρι.

«Το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοιχτό και ξεκάθαρα ο σκοπός μου είναι να το διεκδικήσω.Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με κόντραρε στο πρωτάθλημα του 2009, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάρει κανέναν βαθμό στους πρώτους τέσσερις αγώνες», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια.
«Μπορεί ακόμη να μην είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά στο γκραν πρι της Σεπάνγκ κατά διαστήματα ήμασταν ταχύτεροι και από τη Lotus και από τη Ferrari. Το μονοθέσιο ακόμη δεν είναι τέλειο, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά μονοθέσια που μοιράζονται τους βαθμούς και αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου