Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αφήνει τα γήπεδα για 250 ώρες κοινωνικής εργασίας


Τώρα θα ''παίξει μπάλα'' στα δικαστήρια αντί για το Μάντσεστερ

Αφήνει τα γήπεδα για 250 ώρες κοινωνικής εργασίας

Του επιβλήθηκε ποινή 250 ωρών κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο και νέα απαγόρευση οδήγησης

Ο Αργεντινός επιθετικός γλίτωσε τη φυλάκιση, του επιβλήθηκε ποινή 250 ωρών κοινωνικής εργασίας,πρόστιμο και νέα απαγόρευση οδήγησης.
Στο δικαστήριο για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκε σήμερα ο Κάρλος Τέβεζ, που αντιμετώπιζε κατηγορίες γιατί οδηγούσε αν και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, αλλά και γιατί δεν είχε ασφάλεια.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, παραδέχθηκε στα ισπανικά την ενοχή του στο δικαστήριο του Μακλσφίλντ, ενώ αναφέρθηκε ότι δεν εχει καταφέρει ακόμη να πάρει βρετανικό δίπλωμα οδήγησης γιατί δεν μπορεί να περάσει τη θεωρία η οποία είναι στα αγγλικά.
Το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλει τιμωρία 250 ωρών κοινωνικής εργασίαςπρόστιμο 1.000 λιρών και νέα εξάμηνη απαγόρευση οδήγησης. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως ο 29χρονος άσος απέφυγε τη φυλάκιση, με την οποία κινδύνευε…
Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντίνος είχε εντοπιστεί από την αστυνομία τον περασμένο μήνα (μετά από ανώνυμη καταγγελία) και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιατί οδηγούσε το αυτοκίνητο του, αγνοώντας τη δικαστική απόφαση που του είχει επιβληθεί τον Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου