Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Ο Διαμαντίδης πάγωσε το Παλάου»


Στο τρίποντο της νίκης του Δημήτρη Διαμαντίδη κάνουν ιδιαίτερη αναφορά τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη. Ούτε βούλα οι εφημερίδεςAs.com«Με τον Παναθηναϊκό έλειπε το πλάνο»Ένα υπέροχο τρίποντο ισοφάρισε τη σειρά και την έστειλε σε ελληνικό έδαφος. Ο Γιασικεβίτσιους, ο Ναβάρο και οι υπόλοιποι απέτυχαν στην τελευταία επίθεση. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά και πήρε το πλεονέκτημα έδρας.
Sport.es
«Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι μεταφέρετε στην Αθήνα»
Ένα τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη έχει καθαρό προβάδισμα.
Mundodeportivo.com
«Η ιστορία επαναλήφθηκε»
Η Μπαρτσελόνα έχασε από τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Όπως δύο χρόνια πριν, η Μπαρτσελόνα έχασε το δεύτερο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό και τώρα πρέπει να κερδίσει στην Ελλάδα.
Marca.com
«Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με έναν σπουδαίο Διαμαντίδη»
Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να κερδίσει αλλά ο Γιασικεβίτσιους έχασε το τρίποντο.
Gigantes.com
«Ο Διαμαντίδης με ένα τρίποντο πάγωσε το Παλάου και πήρε το πλεονέκτημα έδρας για τον Παναθηναϊκό».
«Η Μπαρτσελόνα απέτυχε και η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα», αναφέρει η εφημερίδα Sport.
Αξιοσημείωτο είναι πως στα σημερινά πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων δεν υπάρχει ούτε αναφορά στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» καθώς ασχολούνται μόνο με τη σημερινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρίσκονται Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου