Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δείτε σε τι είναι εθισμένος εδώ και 32 χρόνια...

Ο Κότζο που θα δείτε μεγάλωσε και μένει στην Ουάκα της Νότιας Αφρικής, δηλώνει πώς <<Γεννήθηκα για να τρώω μπανάνες>>. Και δεν το λέει έτσι απλά αφού από τότε που γεννήθηκε έτρωγε μπανάνες αντί για το μητρικό γάλα της μητέρας του... 

Η μητέρα του η Χάυσα μας λέει πώς όταν γεννήθηκε είχε μια αρρώστια και δεν του επιτρεπόταν να πιει γάλα.. Οι γιατροί της περιοχής της πρότειναν να τρώει μπανάνες για κάποιο διάστημα μέχρι να του περάσει... Δυστυχώς στον Κότζο του έγινε κόλλημα και με τον καιρό ήθελε μόνο μπανάνες.
<<Οτιδήποτε άλλο του 'έδινες, στο πέταγε στο πρόσωπο, φώναζε έκλαιγε....>>Του έγινε συνήθεια δήλωσε ο αδερφός του ο Βαγγέλης.

Στα 7 χρόνια του έτρωγε ένα δίσκο, γύρω στις 8-9 μπανάνες κάθε μεσημέρι και για βραδινό 2-3.
Έτσι λοιπόν ο Κότζο από τότε που γεννήθηκε μέχρι τα 32 χρόνια του έχει καταναλώσει γύρο στις 155,232 μπανάνες...


Ο Βαγγέλης ο αδερφός του Κότζο μας πρότεινε να πάρουμε συνέντευξη από τον αδερφό του γιατί πίστευε πώς έχει κάτι ξεχωριστό...

Καθώς τον γνωρίσαμε εκείνον και τον αδερφό του που είχαν έρθει για διακοπές Ελλάδα.Ο Κότζο δήλωσε: <<Ωραία η Ελλάδα θα ήθελα να έχει και εδώ μπανάνες όπως στην πατρίδα μου>> Το ίδιο δηλαδή σχόλιο που αφήνει σε κάθε χώρα και συνέντευξη του πάρουνε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου