Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πεκίνο: Έτρεχαν γυμνοί αγκαλιά με μια... πλαστική κούκλα

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια, το Πεκίνο είναι μια πόλη που συνηθίζει τους κατοίκους του σε παράξενα θεάματα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν βλέπουν συχνά ένα γυμνό ζευγάρι να τρέχει ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της πόλης αγκαλιά με μια... πλαστική κούκλα, όπως εκείνες που πωλούνται στα sex shop.

Τις εν λόγω φωτογραφίες, που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου, δημοσίευσε η κινεζική εφημερίδα «South China Morning Post» και όλοι προσπαθούν τώρα να λύσουν το μυστήριο που τις περιβάλλει, με τις ταυτότητες και τα κίνητρα των «δραστών» να παραμένουν ακόμη άγνωστα.


Πολλοί είναι εκείνοι που πιστευτούν πως πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που είχε άσχημη κατάληξη. Άλλοι πάλι εικάζουν πως πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό δρώμενο ή για την μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Temple Run»... στην πραγματική ζωή.


Στο εν λόγω παιχνίδι ο παίκτης πρέπει να κλέψει ένα είδωλο από ένα ναό και στη συνέχεια να καταφέρει να ξεφύγει από τα τέρατα που τον κυνηγούν.

Όποια και να είναι η αλήθεια πίσω από το γυμνό ζευγάρι με την κούκλα, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για.. σπάνιο θέαμα.





Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου